Avondale College of Higher Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1897-ben a Hetednapi Adventista Egyház, Avondale nőtte vezető felsőoktatási szolgáltató elemeit ötvözi a keresztény hit a folyamatosan magas színvonalú tanulmányi eredmény egy olyan környezetben, amely szívesen az emberek az élet minden területén.

Avondale College széles skáláját kínálja akkreditált graduális, posztgraduális és szakmai kurzusok a tó Macquarie és Sydney egyetemen. A cél az, hogy felkészítsen a szükséges képességek és tapasztalatok excel a jövőbeli karrierjük. Ezt úgy érjük el, ötvöző elméleti és valós élethelyzetekben nyújt a hallgatók számos gyakorlati lehetőségek egész kurzust. Az egyik előnye, hogy meghatározza Avondale eltekintve a kisebb létszámú osztályok. Oktatók könnyedén megismerkedjenek minden diák, amely lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabott minden lecke oly módon, hogy a legjobban kedvez az osztály egészét.

Avondale diplomások következetesen alkalmazták az országos átlag feletti, és nagyra kell munkahelyen készen, egy végrendelet, hogy az eltérő tanulási tapasztalat.

Ugyancsak Avondale célja, hogy fejlesszék az egész ember mentális, fizikai, szociális és lelki. Csapatok az alkalmazottak és diákok több alkalommal szerveztünk az egyetemen eseményeket, amelyek lehetővé teszik társaik társaik maradjon aktív és elkötelezett. Van valami mindenki számára; Avondale ösztönzi minden tanuló részt vesz a sport, a szociális tevékenység és a lelki élet.

Lesz lehetőség tartózkodni alvás kényelmesen mindkét egyetemen. On-campus élő támogató környezetet biztosítson, ahol a tudományos és társadalmi utazás közös barátokkal minden részéből a világ. Avondale munkatársai és a diákok együtt egy erős közösség, amely alig áll a nagyobb egyetemeken. Ez azt is jelenti, hogy élvezheti a kényelmet, hogy csak néhány perc séta a szobába, hogy osztályok, cafeteria, tornaterem, sportolási lehetőség és szervezett tevékenységek.

Avondale folyamatosan fejleszti az innovatív tanítási technikákat és élvonalbeli kutatás, miközben továbbra is elkötelezett az alapvető értékeket. Excellence, lelkiség, ápolják, szolgáltatás és az egyensúly alapköve Avondale fejlődését. Amennyiben úgy dönt, Avondale, ez garantálja, hogy akkor részt egy vezető felsőoktatási intézménytől hit megerősítve közösség nagy lehetőségeket lelki, fizikai és a szellemi növekedés, a szolgáltatási és kiváló foglalkoztatási kilátásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Mesterdiplomák » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Mester

Mester a vezetés és irányítás

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 18 hónapok March 2019 Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

A kihívás a vezetés és irányítás különböző szervezetek egyre igényesebb és bonyolultabb. Alkalmazkodás a gyorsan változó üzleti környezetben kéri egy kifinomultabb készségek és képességek származó vezetők és menedzserek. [+]

A kihívás a vezetés és irányítás különböző szervezetek egyre igényesebb és bonyolultabb. Alkalmazkodás a gyorsan változó üzleti környezetben kéri egy kifinomultabb készségek és képességek származó vezetők és menedzserek. Egyházi vonatkozású, non-profit szervezetek és egyéb szervezetek megkövetelik a hatékony vezetés tájékoztatta a társadalomtudományok és a fejlődő tudást az irányítás, a vezetés és a szervezet.

A Mester Vezetés és menedzsment összpontosít fejlett képzés menedzsment elmélet és gyakorlat, hangsúlyozva az etikai, erkölcsi és spirituális dimenzióit vezetés és irányítás.

DURATION

Egy és fél év teljes munkaidős vagy azzal egyenértékű részmunkaidőben. Részmunkaidős diákok jellemzően haladást az arány három vagy négy évente. ... [-]


Mester az oktatásban

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 1 év March 2019 Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

A Master of Education (MED) tanfolyam célja a tanárok és az iskolai vezetők számára, hogy folytassa posztgraduális tanulmányaikat az oktatásban. Különös hangsúlyt kapnak a szerepét a keresztény tanár / adminisztrátor erősítésében erkölcsi és hit fejlődés keretein belül a keresztény nevelés. [+]

A Master of Education (MED) tanfolyam célja a tanárok és az iskolai vezetők számára, hogy folytassa posztgraduális tanulmányaikat az oktatásban. Különös hangsúlyt kapnak a szerepét a keresztény tanár / adminisztrátor erősítésében erkölcsi és hit fejlődés keretein belül a keresztény nevelés. A Master of Education kínálják, mint akár egy tanfolyam diploma vagy kombinációja tanfolyam és a projekt, illetve kisebb értekezés. A rendelkezésre álló tanulmányok öt területen:

Oktatási Administration Vallásos Nevelés Tanterv és Oktatási Tanulmányok TESOL (angolt, mint második vagy más nyelv) Gyógypedagógia DURATION

Egy év teljes munkaidős vagy azzal egyenértékű részmunkaidőben. Részmunkaidős diákok jellemzően haladást az arány két vagy három évente. Rugalmasság lehetővé teszi a diákok, hogy vagy "gyorsított", hogy természetesen figyelembe túlterhelés, vagy hogy kevesebb egységet néhány évben, ha szükséges. ... [-]


Videók

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life