Carnegie Mellon University in Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Carnegie Mellon Egyetem egy amerikai egyetemen alakult 1900 Pittsburgh, Pennsylvania. A világ 23 helyezettje (Times Higher Education, World Egyetemi rangsor, 2017-18) A Carnegie Mellon az egész világon az innováció szülővárosa, és globális vezető szerepet tölt be az elképesztő ötletek piacán és sikeres induló vállalkozások létrehozásában.

Carnegie Mellon University Ausztráliában (2006-ban felavatott) részét képezi Carnegie Mellon globális lábnyom, amely magában foglalja a campus a Szilícium-völgyben, Ruandában és Katar.

A Carnegie Mellon Australia campus Adelaide-ben, az ötödik legelérhetőbb város a világon (Economist Intelligence Unit 2015) és Ausztrália leginkább megfizethető szárazföldi fővárosában található. A Carnegie Mellon Australia campus több mint 20 ország diákjainak otthona, a kortársak, globális szakértők széles körű hálózatainak kialakítása. És öregdiákok.

Diákok végzős Carnegie Mellon Egyetemen amerikai diplomát, és tanítják a magasan képzett oktatók, akik büszkélkednek kiterjedt pályára az oktatás, alap- és alkalmazott kutatás, és a vezetés az adott területeken. Tanórák rezidens és látogató kar Pittsburgh és Washington, DC tengerentúli kar tanítani távolról Adelaide kifinomult videokonferencia lehetőség. Ellenőrzött diák-kar arányok biztosítják a kar a hallgatók személyre szabott figyelmet, hogy megfeleljen az egyéni igényeket.

A fok ötvözik a gyakorlati és technikai tanfolyamok, hogy a hallgatók a tudományos ismeretek és problémamegoldó készségek szükségesek a sikerhez a karrierjük.

A design, innovatív tanfolyam anyagát szilárd alapot biztosít elméletileg amelynek középpontjában a készségek, amelyek előre vezetési gyakorlat, a politika és a döntéshozatal.

A tanterv magában foglalja a kihívást tanfolyam célja, hogy fejlessze a diákok innovációs potenciál. Személyre szabására fokozat kiválasztásával a különböző természetesen választani, projektek és független vizsgálat.

Tapasztalati tanulás útján biztosítják szakmai és csapat és az egyes projektek. A kombináció egy amerikai diplomát, és tanul Ausztráliában biztosít a hallgatók egy egyedülálló skill-set és nemzetközi szempontból. Pályakezdő lesz legkeresettebb egyének egyedülálló, az azonnali és mérhető a jövőbeni munkáltatók a kifinomult elemzők és hatékony vezetők.

Küldetés és jövőkép

Küldetésünk

Carnegie Mellon University Ausztrália épül az állítás, hogy a tanulmány az állami politika és az információs technológia, önállóan és közösen, egy egyedülállóan hatékony platformot, amely befolyásolja a világ a 21. században. Mi vagyunk az egyetlen felsőoktatási intézmény a világon, hogy folytatja ezt a célt egy egységes kar, amely tartalmaz menedzsment tudományok, társadalomtudományok, valamint az információs technológia nagyjából egyenlő részre. Az a célunk, hogy kihasználja a kutatás és az oktatás ezen a platformon lehetővé teszi, hogy kedvező hatással alakulását társadalmak gazdasági rendszerek, szervezetek és egyéni életét szerte a világon.

Jövőképünk

Látjuk a világban, ahol a megnövekedett diffúziós az információs technológia, a globális humán tőke fejlesztése és az ebből eredő kölcsönös piaci, politikai, társadalmi és kulturális rendszerek megváltozott természete gazdasági, vezetési és politikai problémákat. Úgy véljük, hogy képesek vagyunk mozgósítani analitikus modellek empirikus elemzés és technológiai kifinomultság, hogy ezeket a változásokat is egyedülálló. Folytat a szellemi napirend is arra törekednek, hogy egy tudományos intézmény, amely hidat képez az új tudás és annak alkalmazása a javítása szervezetek, társaságok és az egyéni életek.

RENDEZVÉNYEK

A Carnegie Mellon Egyetem Ausztráliában rendszeres webinárokat tart, kiállításokon, látogatásokon részt vesz az ügynökök és az intézmények világszerte. Ha szeretnél találkozni néhány munkatársunkkal, és többet megtudni programjainkról, kérjük, nézze meg aktuális adataidat események.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

A közgazdaságtan és irányítás mestere 21 hónapos pályafutása

Campus Nappali Részidős 21 hónapok January 2019 Ausztrália Adelaide + 1 további

A Master of Science in Közpolitika és Menedzsment (MSPPM) 21 hónapos pálya egy olyan program, amelyet a diákok számára alakítottak ki, hogy karrierjüket a politikák kidolgozásában, végrehajtásában és értékelésében betölthessék, és ezeket a funkciókat kormányzati, nonprofit Szervezetek, nemzetközi szervezetek és a magánszektor. [+]

A Master of Science in Public Policy és Menedzsment (MSPPM) 21 hónapos pálya egy olyan program, amelyet a diákok számára alakítottak ki, hogy karrierjüket a szakpolitikák kidolgozásában, végrehajtásában és értékelésében betöltő pozíciókban lássák el, és kezeljék ezeket a funkciókat kormányzati, nonprofit szervezetekben, Nemzetközi szervezetek és a magánszektor.

A program egyesíti egy átfogó közpolitikai és irányítási tantervében a kötelező 400 óra szakmai programot, és egy ipari alapú Rendszer szintézise ProjectEzek valós összetevője a program az Ön számára a munka és a tapasztalat és ipari ismeretek beindítani a karrierjét, és különbözteti meg a versenyképes globális piacon.... [-]


A közügyek és menedzsment tudománya (digitális átalakulás és elemzés koncentrációja) 21 hónapos pályán

Campus Nappali 21 hónapok January 2019 Ausztrália Adelaide

Üdvözöljük, hogy a jövőben az állami politikai gyakorlatot, a jövő, ahol régóta technikák politikai elemzés megfeleljen az ereje nagy adatmennyiség és az új képességek politikai elemző. Carnegie Mellon University Ausztráliában már tervezett egy új programot, amely egyesíti a szigorú közrend tananyag a legfejlettebb tanfolyamok információs technológia és menedzsment. [+]

Üdvözöljük, hogy a jövőben az állami politikai gyakorlatot, a jövő, ahol régóta technikák politikai elemzés megfeleljen az ereje nagy adatmennyiség és az új képességek politikai elemző.

Carnegie Mellon University Ausztráliában már tervezett egy új programot, amely egyesíti a szigorú közrend tananyag a legfejlettebb tanfolyamok információs technológia és menedzsment.

A rendelkezésre álló, nagyméretű adathalmazok és új képességek elemzésére, hogy az adatok fog változni az arc a nyilvános megfogalmazása és elemzése. A győztesek a szakemberek képesek megérteni a generációs nagy adat, a benne rejlő lehetőségeket és korlátozásokat, valamint hogyan kell hasznosítani. Ezek a szakemberek képesek lesznek ezeket az adatokat generálni a tényeken alapuló és prediktív politikai lehetőségek tudja, hogyan kell kommunikálni azokat a lehetőségeket; és képes legyen végrehajtani és értékelni őket.... [-]


Az informatika (informatikai menedzsment) 12 hónapos mestere

Campus Nappali Részidős 1 - 3 év January 2019 Ausztrália Adelaide + 1 további

A 12 hónapos mesterképzést olyan szakemberek számára tervezték, akik egy rövid, fókuszált tanulmányi időszakkal szeretnék felgyorsítani karrierjüket. A program elkészíti Önnek, hogy egy technológiai menedzser, vezető információk vagy műszaki igazgatója és vezető vállalkozások innovatív módon egy világszínvonalú, praktikus, IT és menedzsment tananyag. [+]

A 12 hónapos mesterképzést olyan szakemberek számára tervezték, akik egy rövid, fókuszált tanulmányi időszakkal szeretnék felgyorsítani karrierjüket. A program elkészíti Önnek, hogy egy technológiai menedzser, vezető információk vagy műszaki igazgatója és vezető vállalkozások innovatív módon egy világszínvonalú, praktikus, IT és menedzsment tananyag. Ez magában foglalja a 48 egység értékű választani, hogy tudod szabni, hogy megfeleljen az Ön oktatási és karrier célok Iskolája az interdiszciplináris Carnegie Mellon Egyetem hagyománya, és képzett elemző problémamegoldó, diplomások vannak felszerelve az információs technológia és a vezetési képességek kifejezetten felkészültek az informatikai ipar vezetői szerepkörökhöz és a karrierjük fejlődéséhez.... [-]


Az informatika (informatikai menedzsment) 21 hónapos mestere

Campus Nappali Részidős 21 hónapok January 2019 Ausztrália Adelaide + 1 további

A 21 hónapos mesterképzést az IT technológia és az informatikai menedzsment készségek fejlesztésére törekvő hallgatók, illetve az IT-ben való pályafutásuk megkezdésére tervezték. [+]

A 21 hónapos mesterképzést az IT technológia és az informatikai menedzsment készségek fejlesztésére törekvő hallgatók, illetve az IT-ben való pályafutásuk megkezdésére tervezték. A MSIT-ITM ötvözi egy átfogó informatikai és menedzsment tanterv 400 óra szakmai és egy ipari alapú Információs Rendszerek Project, Nyilvánított értékes és átfogó karrier tapasztalat, az elmélet és a tudás.

Iskolázott interdiszciplináris Carnegie Mellon University hagyomány és képzett analitikus problémamegoldó, akkor fel kell szerelni egy integrációja az információs technológia és menedzsment ismeretek kifejezetten felkészülni informatikai ipar vezető szerepet, és lehetővé teszi, hogy indul el, vagy előre a karrierjét az informatika és a kapcsolódó iparágakban.... [-]


Az információs technológia (üzleti intelligencia és adatelemzés) 21 hónapos mestere

Campus Nappali 21 hónapok January 2019 Ausztrália Adelaide

A MSIT-Bida program egyesíti egy átfogó informatikai és menedzsment tanterv Bida tanfolyamok, kötelező 400 óra szakmai és iparági adatokat Analytics projekt kidolgozásában elért. [+]

Master of Science in Information Technology - Üzleti intelligencia és az Analytics (MSIT - Bida)

Carnegie Mellon University Ausztráliában

A MSIT-Bida program egyesíti egy átfogó informatikai és menedzsment tanterv Bida tanfolyamok, kötelező 400 óra szakmai és iparági adatokat Analytics projekt kidolgozásában elért.

MSIT-Bida szabott diákok igyekeznek fejleszteni élvonalbeli készségek IT menedzsment és adatelemzési. Mivel elemzési szakemberek és adatokat a tudósok, intelligens azok a technológiák alkalmazásának, diplomások számára értéket szervezetek megértjük, hogy a technológia együttműködik az üzleti folyamatok, a stratégia, és a politika. Ezek kívánatos tulajdonságok, párosulva a fejlett tudás az üzleti intelligencia és a "nagy adat" technológiák segítségével diplomások nagyon keresettek egyének.... [-]


Közgazdaságtudományi és irányítási mester 12 hónapos pályafutása

Campus Nappali Részidős 1 - 3 év January 2019 Ausztrália Adelaide + 1 további

A Master of Science in Public Policy és Menedzsment (MSPPM) 12 hónapos pályán olyan programot alakítottak ki, amely a szakpolitikák kidolgozásában, megvalósításában és értékelésében szerepet vállaló diákok számára készült, és ezeket a funkciókat kormányzati, non-profit szervezetek, nemzetközi szervezetek és A magánszektor. [+]

Az MSPPM 12 hónapos pályája egy olyan program, amelyet olyan egyénekre szabtak, akik rövid, középpontban álló tanulmányi időszakra kívánják felkészülni a karrierjük felgyorsítására, és elfoglalják pozícióikat a szakpolitikák kidolgozásában, végrehajtásában és értékelésében, és kezelik ezeket A kormány, a nonprofit szervezetek, a nemzetközi szervezetek és a magánszektor funkciói.

Egyedi tapasztalt szakemberek, a 12 hónapos program ötvözi egy átfogó közpolitikai és irányítási tantervében az iparág alapú Rendszer szintézise ProjectEzek valós összetevője a program az Ön számára a munka és a tapasztalat és ipari ismeretek előre a karrierjét, és tovább különbözteti meg a versenyképes globális piacon.... [-]


Mester az információs technológia (információs technológia menedzsment) informatikai biztonság koncentráció 21 hónapos pályán

Campus Nappali 21 hónapok January 2019 Ausztrália Adelaide

A 21 hónapos pályán az Informatika Master of Science (Informatikai Menedzsment) (MSIT-ITM) tanuló diákok képesek programjuk részeként vállalni egy információbiztonsági koncentrációt. A MSIT-ITM (Information Security koncentráció) összpontosít, hogy alkalmazkodni kell a változó behatoló táj és a mélyebb megértését kockázatkezelés, informatikai biztonság és adatvédelem. Tanuló Information Security Koncentráció végzős Master of Science in Information Technology (MSIT-ITM) a koncentráció Information Security. [+]

Az Informatika Master of Science (Informatikai Menedzsment) 21 hónapos pályán tanulók képesek programjuk részeként vállalni az információbiztonsági koncentrációt.

A MSIT-ITM (Information Security koncentráció) összpontosít, hogy alkalmazkodni kell a változó behatoló táj és a mélyebb megértését kockázatkezelés, informatikai biztonság és adatvédelem. Ez merít a szakértelem a kutatási, műveletek és elemzés a világhírű CERT Coordination Center (CERT® / CC) található Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Kijelölték a National Center of Academic Excellence in Cyber ​​Defence Education által a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Carnegie Mellon egyedülálló minőségben, hogy az ilyen képzést.... [-]


Videók

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Kapcsolat

Carnegie Mellon University Australia

Cím Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, South Australia, Ausztrália
Honlap http://www.australia.cmu.edu
Telefon +61 8 8110 9900