Curtin University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemen végzett tanulmány a világon a legmagasabb egy százalék.

Curtin University innovatív, globális egyetem, amely nagy hatással van a kutatásokra és az erős ipari partnerségekre, valamint arra készteti a hallgatókat, hogy a jövőbeli munkahelyeken kiemelkedjenek.

ranglisták

  • A világ egyetemeinek top 1% -a a világ egyetemeinek akadémiai rangsora 2019
  • Második hely az ásványi és bányászati mérnöki világban a QS World University rangsor szerint a 2019 tárgy szerint
  • Ötcsillagos foglalkoztathatósági besorolás QS Stars 2018
  • Ötcsillagos besorolás az általános tapasztalatok, a kezdő fizetés, az oktatás minősége, a tanulók elkötelezettsége és a tanulási források terén. A jó egyetemek útmutatója 2019-2020
  • A kutatás 95% -át a 2018-as világszínvonalú, a „ Excellence in Research Australia

Munka integrált tanulás

A tapasztalati tanulást a munkáltatók nagyra értékelik, és minden kurzusunkban alkalmazzák. Tanulmányai alatt elmerül a technológiaban gazdag környezetben, amely megismétli a valódi munkahelyeket, így valódi élményt nyújt.

Tanfolyamától függően, szaktudásait és tudását ipari projektek, gyakorlatok, terepmunkák, kutatási kezdeményezések vagy helyszíni látogatások révén alkalmazza. Ez a valós tanulás egy lépéssel a verseny előtt tart, és értékes szakmai expozíciót biztosít.

A Curtin üzleti és ipari kapcsolatokkal való előnyeit is élvezheti, és lehetősége nyílik hálózati rendezvényeken, ipari vendég előadásokon és workshopokon való részvételre. Iparági partnereink között szerepel a BHP, a Cisco, a Chevron, a NASA, a Tencent és a Woodside.

Végzett eredmények

A Curtin posztgraduális diploma fokozhatja jövőbeli kilátásait. A 2018. évi tanulási és tanítási minőségi mutatókról (QILT) készült jelentés megállapította, hogy a posztgraduális végzettséggel rendelkező Curtin diplomások nyugat-ausztráliai diplomátársaik között kapják a legmagasabb fizetést.

A gyakorlati tanulás és a gyakorlati tapasztalatok erősítik a munkahelyi készségeidet, így karrierjében sikeres lehet, ha diplomás. Pályakezdőként csatlakozni fog egy 230 000 fős világméretű öregdiák közösséghez, amely ipari és peer kapcsolatokat biztosít egész szakmai útja során.

A Curtin hallgató tapasztalata

A Curtin Perth Nyugat-Ausztráliában élénk és barátságos campus, modern épületekkel és gyönyörű őskertekkel. Mindössze 15 percre van a városközponttól, tehát közel állunk a nagykereskedelmi üzletekhez, az üzleti negyedhez és a kulturális eseményekhez.

A campuson számosféle tevékenységet élvezhet, beleértve sportot és fitneszt, társasági klubokat, ingyenes szórakozást és önkéntes munkát. Különböző étkezési lehetőségek és lehetőségek találhatók, ahol tanulmányozhatják, pihenhetnek és lazíthatnak. Hozzáférhet továbbá támogatási szolgáltatásokhoz, ideértve az egészségügyet, a gyermekgondozást, a lakhatást, a tanulást és a karrier-támogatást.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

ösztöndíjak

Számos ösztöndíj kínálunk segítséget a tanulmányaiban . Ösztöndíjak állnak rendelkezésre posztgraduális kurzusfokozatokra az üzleti, humán, egészségtudományi, tudományos és mérnöki területeken.

Kutatás

Vezető intézmény vagyunk a kutatási kiválóság és az innováció terén . Kutatásunk célja az ipar és a társadalom számára meghatározott problémák megoldása és az emberi tudás határainak kiterjesztése.

Az ipari, tudományos és kormányzati csoportokkal folytatott szoros partnerségeink révén kiváló hallgatók és alkalmazottak vonzódnak a világ minden tájáról, akik hozzájárulnak a kutatási eredményekhez, amelyek nagymértékben előnyös a helyi és a globális közösségek számára. Néhány kutatási kezdeményezésünket sikeresen átalakították új termékekké és szolgáltatásokká, és ASX-jegyzett társaságokká váltak.

Helyszínek

Perth

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália
Telefonszám
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Moka körzet, Mauritius
Telefonszám
+230 401 6511

Singapore

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Singapore, Szingapúr
Telefonszám
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Malajzia
Telefonszám
+60 85 63 0100 (GMT +8)

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket