Hivatalos Leírás

Deakin Egyetem egy elsőrangú egyetemi világszínvonalú diplomások. Deakin van rangsorolva a felső 3% egyetemek világszerte, és egy erős hírnevét a hallgatói elégedettség.

Iparág-specifikus képzési programok és az erős nemzetközi kitekintés azt jelenti, hogy Deakin diplomások készek a globális munkahelyen.

A megközelítés a tanulás nagy hangsúlyt fektet a valós tapasztalat és a szakmai gyakorlat, de anélkül elkötelezettségünket a magas színvonalú kutatás. Deakin egy fiatal dinamikus egyetemen kínál kutatási diákok a lehetőséget, hogy az innovációra és boldogulni.

Intézet Frontier Materials

Az elismert, mint az egyik vezető ausztrál anyagok kutatási szervezetek, az Institute for Frontier anyagok (IFM) előmozdítja az innovációt és a kiváló anyagtudomány és a műszaki kutatás.

IFM jött létre, hogy néhány, a legnagyobb kihívást a társadalom innovációk révén anyagokból design és a teljesítmény. Célunk, hogy innovatív gyártási technológiák; és az energiahatékonyság, az erőforrások és az infrastruktúra fenntarthatóságának.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Deakin University - Institute for Frontier Materials

A Filozófia Mester (Electromaterials) egyedülálló kutatási tréninget kínál, hogy felkészítse Önt egy sor izgalmas jövőbeni pályára. Ez utat biztosít a jövőbeli doktori ta ... [+]

A Filozófiai Mester (Electromaterials) egyedülálló kutatási tréninget kínál, hogy felkészítse Önt egy sor izgalmas jövőbeni pályára. Ez utat biztosít a jövőbeli doktori tanulmányokhoz, valamint képzést nyújt a jövőbeni munkahelyekhez az energia-, a gyártási és az egészségügyi arénában.

Ez az alkalom arra, hogy felfedezzék az új anyagokat, és intelligens eszközöket fejlesztenek, amelyek segítenek megoldani néhány mai kihívást jelentő globális problémát.

Mint a világon elsõ hallgató, a Filozófia Master (Electromaterials) tanfolyam, a tanulmánya gyakorlatias lesz - új anyagok felfedezése, csúcstechnológiai jellemzõk felhasználásával és új anyagok összeszerelése elektrokémiai eszközökbe tiszta energia, egészségügy vagy fejlett gyártás. Nem lesz dolgozik vezető, világhírű kutatók elektroanyagok keresztül ARC Kiválósági Központ elektroanyagok Science.... [-]

Ausztrália Wollongong Burwood
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials