Edith Cowan University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kiválóság az oktatásban, kéznél van

Helyezze el az életét, és hamarosan végezzen diplomát rugalmas és elérhető gyorsított és 100% -ban online posztgraduális kurzusainkkal.

A társadalmat gazdagító oktatás

Az Edith Cowan Egyetem egy fiatal és progresszív egyetem, amely jó hírnevet képvisel a kiváló oktatás területén. Legfeljebb öt csillagot kapunk a tanítás minőségéért 12 éven át.

Az oktatás minőségével és a hallgatói tapasztalatokkal kapcsolatos hírnevünk azon produktív kapcsolatokra épül, amelyek a hallgatóinkkal és az iparral, a kormányzattal, a közösségekkel és az öregdiákokkal vannak; a tudás megosztása mindenki javára.

1902-ben, Claremont Tanári Főiskolaként alapítva, több mint 100 éve a tanárképzés élvonalában vagyunk. Egyetemen alapítottuk 1991-ben, a hallgatók on-campuson online és online tanulmányokat folytattak, és most az új gyorsított tanulmányi modellünkben - az ECU Accelerated Online-ban. Ma már több mint 30.000 egyetemi és posztgraduális hallgatónk van, és közel 5500 hallgatónk valamilyen minőségben online tanul.

Az ECU hallgatói és diplomái a világ legjobbjai közé tartoznak, sokan fontos szerepet töltenek be a társadalomban. Kiemelkedő eredményeiket Ausztrália egész területén és nemzetközi szinten elismerik díjak, ösztöndíjak és díjak révén.

Örökségünk és értékeink

Az ECU-t Edith Dircksey Cowan, az első nő választotta az ausztrál parlamentbe. Életét annak a hitnek szentelte, hogy az oktatás kulcsa a növekedésnek, a változásnak és a társadalmi fejlődésnek. Ez az életünk átalakításának és a társadalom gazdagításának célja az oktatás és a kutatás révén.

Mindent, amit az ECU-nál teszünk, az alábbi értékeink alátámasztják:

  • Integritás - etikus, becsületes és tisztességes
  • Tisztelet - mások véleményének és értékeinek figyelembevétele
  • Racionális vizsgálat - bizonyítékok és érvelés motiválta
  • Személyes kiválóság - a legmagasabb szintű személyes és szakmai színvonal bemutatása

Miért tanuljon az ECU-n?

100% Online

Tanfolyamainkat 100% -ban online szállítják, campus kötelezettségvállalások nélkül, és úgy tervezték, hogy hozzáférhetőek és könnyen kezelhetők legyenek, így egyensúlyba hozhatják a tanulmányokat a munka és a magánéletükkel.

Felgyorsult

Végezzen diplomát és haladjon tovább a karrierednél, mint a hagyományos részidős tanulási lehetőségek.Oktatási minőség

A Jó Egyetemek Útmutatója az öt csillagot az oktatás minőségére sorolta 13 éven át - ez az egyetlen ausztráliai állami egyetem, amely ilyen következetesen magas szintű jóváhagyást ért el a tanítási minőség területén.

Hallgatói tapasztalat

Öt egymást követő évben Ausztrália legmagasabb rangú állami egyetemeként szerepel a hallgatói tapasztalatok alapján (Minőségi mutatók a tanuláshoz és tanításhoz, 2020).

Tanulói támogatás

Kap tudományos támogatást és visszajelzést az oktatóitól, valamint egy dedikált hallgatói siker-tanácsadótól, hogy támogassák Önt az összes nem tudományos tanulmányi kérdéssel.

Legyen szakember

Használja ki a lehetőséget és szakosodjon az Ön érdeklődési körén, és szakértővé váljon a saját területén.


ECU Online

Online tanulás

Mindenki másképp tanul

Időbe telhet, hogy megtaláljuk az Ön számára a legjobb tanulmányi módszert. Talán hatékonyabban fog tanulni, ha a tanulmányt harapásméretű darabokra osztja, nem pedig hosszú ülésekre. A tanulmányt az agy számára legmegfelelőbb időpontokban is ütemezheti, akár kora reggel, akár este.

Készítsen és tervezzen

A tervezés kötelező, különösen a forgalmas hetekben. A fizikai tervező segít mindent áttekintve látni. Hasznos könyvjelölni az alapvető erőforrásokat, és előre megrendelni a tankönyveket, a webes erőforrásokat és a notebookokat, hogy megkezdése előtt megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobban felkészült-e. Ha van tankönyve, akkor rendelje meg korán, és keressen időt arra, hogy bejelentkezzen a tanulási környezetbe a tanulmányi időszak kezdete előtt, hogy megtanulja, hogyan működik minden.

Mondja el barátainak és családtagjainak

Tájékoztassa a barátokat és a családot a tanulás iránti elkötelezettségéről. Ha elmondta másoknak a céljait, ezek segíthetnek motiválni, és segít, ha nem szükséges mondani az alkalmi társadalmi elkötelezettséget, ha szükséges, az értékelés befejezéséhez.

Távolítson el időt, amikor szüksége van rá

A kutatások azt sugallják, hogy a tanulás közbeni rendszeres szünetek lehetnek a kulcsa a kreativitásnak és a tanulásnak. Az, hogy sok kötelezettségvállalást kiegyensúlyozottan áll, fontos az állásleállás, mert segíthet koncentrálni a tanulás során. Legyen szó sétáról, csevegésről barátommal vagy valamilyen testmozgásról, szánjon időt arra, hogy újrainduljon és feltöltődjön.

Vegye fel a kapcsolatot a hallgatói sikeres tanácsadóval

Telefonon vagy e-mailben kérdéseivel vagy aggályaival felveheti a kapcsolatot a dedikált Student Sikeres Tanácsadóval. Rendszeres kapcsolatfelvétel a sikeres tanácsadóval segíthet motiválni. Ha bármikor felmerül olyan kérdése, amelyre nem tudnak válaszolni, megtalálják a legjobb embert, aki segíthet. Ne felejtse el, hogy az online tanulás nem azt jelenti, hogy egyedül tanul.

Helyszínek

Perth

Address
Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália

Mount Lawley

Address
Bradford Street,2
6050 Mount Lawley, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália

East Bunbury

Address
Robertson Drive,585
6230 East Bunbury, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: