Impact English College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Körülbelül Impact

Impact English College került a döntőbe az utolsó 5 főiskolák a 2012-STM Star Awards - déli féltekén. Csak 4 főiskolák Ausztráliában tette ezt a listát, és csak egy főiskolai Melbourne-ben tette a Választásom Impact!

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt a rövidlistás felismeri a minőségi és elkötelezettsége munkatársaink és a tanárok, és hatása a hajtás, hogy nem a legjobb tudása szerint. Ez az egyik pont a különbség, hogy meg fogod tapasztalni az Impact English College. Munkatársaink és a tanárok is lehet bízni, hogy mindig a legjobb az Ön számára.

Impact English College széles választékát biztosítja az intenzív és gyakorlati angol nyelvi kurzusok szállított teljesen minősített és szakmai tanárok. Mi segítünk Önnek elérni, hogy IELTS, angolul tanulni a munkát, van, vagy szeretne, vagy csak segítsen Önnek körül ezt a csodálatos várost és az országot. Impact English College egy újító. Új tanfolyamok és programok, hogy töltse ki az igényeinek tanulók vezettek be rendszeresen, és legutóbb láttuk a bevezetése Barista beindítani munkatapasztalat program megnyitása az Impact Cambridge nyelvvizsga központ. És van még jönni!

Impact biztosít a hallgatók korszerű, tiszta és kényelmes létesítmények és élénk tanulási környezetben nyilvánvaló, az egész kollégium. Mi kényelmesen szívében található, a város körül üzletek, éttermek és éjszakai élet. Egy blokk a melbourne-i Southern Cross pályaudvar és a melbourne-i villamosok halad közvetlenül az ajtó, azt jelenti, hogy könnyen megtalálhatók és könnyen megközelíthető bárhonnan Melbourne-ben.

Melbourne már megszavazta a világ leginkább élhető városa több alkalommal, legutóbb 2012 augusztusában, és Melbourne-ben a nem hivatalos kulturális és oktatási központ, Ausztrália, hogy csak akkor van értelme, hogy válasszon a városba, hogy angolul tanulni, vagy bármi más, ami azt illeti .

Miért hatása? Pontok Különbség:

Díjnyertes iskolai

A sokféle tanfolyam

Általános English | Business English | IELTS / EAP | Cambridge FCE és CAE előkészítése | Barista / Kávézó English | készségek TESOL / TKT

Kisebb osztályok - átlagosan 13 diák egy osztályban

Osztályban Impact gondosan ellenőrzik a méret maximalizálása érdekében az összeget az egyéni figyelem minden diák képes fogadni és hatékonyságát interaktív tanulási programok.

Szigorú Csak angolul politika

A legjobb módja annak, hogy javítsa az angol használata minden alkalommal. A diákok Impact szükséges kötelezettséget a mi "csak angol" politikáját is.

Az eredmények magukért beszélnek! Impact diákok magabiztosabban használják az angol nyelvet minden nap, minden helyzetben.

Országosan akkreditált tanfolyamok (NEAS, ASQA / TESQA)

Minden kurzus Impact által akkreditált nemzeti szervezet - NEAS), és regisztrálni ausztrál kormányzati szervek - ASQA / TESQA. Ez azt jelenti, hogy a minősége a főiskolai és a képzés biztosított.

Gyakorlati / életben angol tanulás program

Órákat Impact English College koncentrálódik a különleges képességek és helyzeteket, hogy lesz a legnagyobb értéket a diákok céljaik elérésében.

Folyamatos értékelés

Tanáraink figyelemmel kíséri és beszámol az elért diákok egy folyamatos alapon keresztül megfigyelése osztályú munka, házi és feladatok és formális tesztelés. A rugalmas rendszer lehetővé teszi a diákok a haladást, hogy a következő szintre a saját tempójában.

Képzett tanárok, akik szenvedélyesen és elkötelezett

Minden Impact tanár teljesen képzett és tapasztalt Oktatás angol, mint második nyelv. Impact tanári tartalmaz tanároknak, akik IELTS és Cambridge ESOL vizsgáztatók. Azt is előírják, folyamatos szakmai fejlesztési program, a tanárok és a személyzet.

Emberek, akik megértik

A személyzet és a tanárok Impact English College volt tapasztalata élő, tanuló vagy dolgozó egy idegen országban, így érthető, első kézből, pontosan mi diákjaink tapasztalsz. Impact személyzet beszél a nyelvek széles skálájának, és ezért a diákok segítségre van szükségük az első nyelv, akkor általában lehetséges.

Helyszínek

Melbourne

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: