Hivatalos Leírás

A James Cook Egyetem (JCU) Queensland második legrégebbi egyeteme és Ausztrália vezető trópusi egyeteme. JCU egy kiváló, oktató és kutatói tevékenységet folytató, sokszínű campus egyetem, melynek fő helyszínei a trópusi Queensland-i városok Townsville és Cairns, valamint a modern szingapúri és brisbani városok.

A JCU-t világszerte elismerik a tengeri biológia, a környezeti tanulmányok, a trópusi egészség és az idegenforgalom területén szerzett tapasztalatai terén. Hivatásos tanfolyamaink az ipar és a szakmai szervezetek által akkreditált, és sok szakember a posztgraduális programok vendégelőadása. Az elmúlt öt évben a JCU akadémikusai 31 országos díjat nyertek az ausztrál tanítási és tanulási tanács kiválóságáért - több mint sok nagyobb egyetem.

  • A JCU vezető szerepet tölt be a kutatásban és a kutatásban, amely a világon a trópusok előtt álló kritikus kihívásokkal foglalkozik.
  • A JCU az egyetemek felső 2% -ában helyezkedik el a kiemelkedő globális rangsorrendben, a világegyetemek akadémiai rangsorában (ARWU, 2017).
  • Nemrégiben a Times Higher Education (THE) a "Top 150 egyetem alatt 50" (2016) alatt rangsorolta.
  • A világ első a korallzátony ökológiájára vonatkozó hivatkozásokkal, és a kutatási területek közül az első három az ökológia és a környezet, a növény- és állatkutatás, valamint a geotenciák területén.
  • A JCU nemzetközileg elismert vezető szerepet tölt be az idegenforgalmi oktatásban és kutatásban.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

James Cook University Brisbane Campus

Az informatika mestere, számítástechnika szak ... [+]

Áttekintés

Az informatika mestere, számítástechnika szak

A program hangsúlyozza a munka integrált tanulás és a foglalkoztathatósági készségek fejlesztése gyakorlati projektek és a lehetőség a gyakornoki növekvő diplomás foglalkoztathatóság.

A mester az információs technológia független díjat, vagy kombinálják azt a Master of Business Administration (MBA), mint egy közös diplomát.

Pályaépítés

A számítástechnika és a hálózatépítés területén dolgozó MIT 16 alanyból áll. A hallgatóknak négy (4) alapítványt, nyolc kötelező tantárgyat és négy (4) választható tantárgyat kell választaniuk. Az opcionális tantárgyak (2) két informatikai és üzleti tantárgyat tartalmaznak a JCU Brisbane által kínált informatikai és üzleti egységekből és két (2) megfelelő Masters szintű tantárgyból, amelyeket a JCU Brisbane-ben a Campus igazgatója jóváhagyott. A program követelményeinek megfelelő hallgatók megfelelnek az ausztrál számítógépes társadalom (ACS) tagsági kérelmének.... [-]

Ausztrália Brisbane City
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
James Cook University Brisbane Campus

A Business Informatika egy olyan informatikai szakterület, amely egyesíti az információs technológiát, a menedzsmentet és az üzletet. A készségek és a tudás továbbfejlesz ... [+]

Áttekintés

A Business Informatika egy olyan informatikai szakterület, amely egyesíti az információs technológiát, a menedzsmentet és az üzletet. A készségek és a tudás továbbfejlesztése az információtechnológia mesterképzésével, a Business Informatics program főmérnöke adja meg az élményt más diplomások számára, akik ebben az izgalmas területen pályára állnak.

Az informatika (IT) végzettségének lehetőségei végtelenek, és világszerte munkahelyeket kínálnak. Az informatikai készségeket minden iparágnak meg kell követnie, és szakembereink megtanítanak Önnek a fejlett technikákat, amelyek szükségesek a gyors technológiai fejlődéshez. A program hangsúlyozza a munka integrált tanulás és a foglalkoztathatósági készségek fejlesztése gyakorlati projektek és a lehetőség a gyakornoki növekvő diplomás foglalkoztathatóság.... [-]

Ausztrália Brisbane City
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
James Cook University Brisbane Campus

Azáltal, hogy a JCU Brisbane-ben részt vesz egy MPA tanulmányozásával, elméleti és szakmai gyakorlatban fejlett tanulást folytat, miközben innovatív módon kezeli a számvi ... [+]

Áttekintés

Azáltal, hogy a JCU Brisbane-ben részt vesz egy MPA tanulmányozásával, elméleti és szakmai gyakorlatban fejlett tanulást folytat, miközben innovatív módon kezeli a számviteli és üzleti problémák megoldását. A diákok felkészültek arra, hogy tanácsokat adjanak a vállalatoknak a jelenlegi és jövőbeli pénzügyi kérdésekről, lehetővé téve a stratégiai célok elérését.

Az MPA diplomát teljesítő diákok kiváló helyzetben vannak ahhoz, hogy menedzseri pozíciókban sikeresek legyenek számos kormányzati és kereskedelmi szervezetben. A JCU-ból érkező MPA-tagok jó helyzetben vannak olyan iparágakba, mint a bányászat, a gyártás, a kiskereskedelem, a tanácsadás, az emberi erőforrások és a marketing.... [-]

Ausztrália Brisbane City
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane