James Cook University Brisbane Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A James Cook Egyetem (JCU) Queensland második legrégebbi egyeteme és Ausztrália vezető trópusi egyeteme. JCU egy kiváló, oktató és kutatói tevékenységet folytató, sokszínű campus egyetem, melynek fő helyszínei a trópusi Queensland-i városok Townsville és Cairns, valamint a modern szingapúri és brisbani városok.

A JCU-t világszerte elismerik a tengeri biológia, a környezeti tanulmányok, a trópusi egészség és az idegenforgalom területén szerzett tapasztalatai terén. Hivatásos tanfolyamaink az ipar és a szakmai szervezetek által akkreditált, és sok szakember a posztgraduális programok vendégelőadása. Az elmúlt öt évben a JCU akadémikusai 31 országos díjat nyertek az ausztrál tanítási és tanulási tanács kiválóságáért - több mint sok nagyobb egyetem.

  • A JCU vezető szerepet tölt be a kutatásban és a kutatásban, amely a világon a trópusok előtt álló kritikus kihívásokkal foglalkozik.
  • A JCU az egyetemek felső 2% -ában helyezkedik el a kiemelkedő globális rangsorrendben, a világegyetemek akadémiai rangsorában (ARWU, 2017).
  • Nemrégiben a Times Higher Education (THE) a "Top 150 egyetem alatt 50" (2016) alatt rangsorolta.
  • A világ első a korallzátony ökológiájára vonatkozó hivatkozásokkal, és a kutatási területek közül az első három az ökológia és a környezet, a növény- és állatkutatás, valamint a geotenciák területén.
  • A JCU nemzetközileg elismert vezető szerepet tölt be az idegenforgalmi oktatásban és kutatásban.

Helyszínek

Brisbane City

Address
4000 Brisbane City, Queensland, Ausztrália