Hivatalos Leírás

Fejlessze karrierjét egy innovatív, rugalmas posztgraduális végzettséggel. Ma kezdjen egy fényesebb jövőt.

Mesterképzés, diploma és diplomamutató kurzusok az ápolásban, az adatok tudományában és az üzleti életben a készségek, a tudás és a hitelesítő adatok megszerzésére szolgálnak, hogy előreléphessék karrierjét és változtassanak a kiválasztott területen.

Miért érdemes tanulmányozni a JCU-t?

Tanulmányozzon, mikor megfelel Önnek, kap egy személyes tudományos támogatást, és CV-jét egy nemzetközileg elismert egyetemen szerzett képesítéssel látja el.

A tanítás és a kutatás kiválóságának ismeretében ismerjük a világszínvonalú oktatás értékét: diákjaink a szakterületük és közösségük vezetői közé tartoznak. Ráadásul a JCU öt csillagot kapott a Jó Egyetemek Útmutatója által végzett hat éven át végzett diplomás munkahelyi sikerért.

A posztgraduális kurzusokon keresztül arra törekszünk, hogy a szakemberek pozitív hatással rendelkezzenek, és életüket is befolyásolják. Jelentkezz be ma, és szerezd meg a készségeket, hogy megteremtsd a fényesebb jövőt.

Örökségünk

Az 1961-ben alapított és a Townsville-i, Cairns-i és szingapúri egyetemekkel rendelkező JCU Queensland második legrégebbi egyeteme. A világ felsőoktatási intézményeinek 2% -ában rangsorolva a JCU kiválóságának hírnevét világszínvonalú kutatásainkon , valamint az összes ágazatban végzett diplomások iparági vezető teljesítményén alapul . Diákjaink sikere az első prioritás.

Ismerkedjen meg néhány olyan egyetemistával, aki a világ vezető kutatási és oktatási tevékenységét hozza az ujjhegyére:

  • Gondozás
  • Adat tudomány
  • Üzleti

Amit ajánlunk

A JCU Online-ban az oktató és a tanulás legfrissebb elemeit ötvözzük az online posztgraduális továbbképzés mély megértésével .

Munkatársaink a világ vezető tudósai közé tartoznak, akik ösztöndíjukról, szakmai szigorúságukról és az online posztgraduális tanulmányok támogató megközelítéséről ismertek.

A világ legjobb egyetemei között elért rangsorunk azt jelenti, hogy a JCU Online-ból származó diploma segít a CV-nek . Tény, hogy a JCU öt csillagot kapott a munkahelyi sikerért a Jó Egyetemek útmutatójában az elmúlt hat évben.

A JCU Online különbség

A JCU Online posztgraduális végzettsége innovatív, rugalmas és személyre szabott, hogy megfeleljen a mai dolgozó szakemberek elfoglalt valóságának. A JCU Online tanfolyamok bármelyik eszközön elérhetők, és lehetővé teszik a „bármikor, bárhol” tanulást, és illeszkednek az életedhez és az életmódodhoz.

Interaktív online környezetünk érdekesvé teszi a tanulást. A videó, az audio, a csoportos csevegés és a többiek segítenek abban, hogy a tanfolyamokba merüljön, és a legtöbbet hozza ki a tanulmányából. Számos lehetőséget biztosítunk a diákokkal való kapcsolattartáshoz , biztosítva, hogy akadémiai végzettségét egy professzionális társaik hálózata egészítse ki.

Még akkor is, ha az online tanulmány előnyeit elsajátítjuk, felismerjük a személyes kapcsolatok és az egyéni támogatás értékét is. Ezért, mint JCU Online hallgató, saját személyes sikertanácsadója lesz, aki támogatja Önt a beiratkozástól a diploma megszerzéséig, segíti és ösztönzi Önt egészen a tanfolyam befejezéséig.

Program oktatási nyelve:
  • Angol