La Trobe University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jövőképünk

La Trobe lesz egyetem ismert kiválóság és az innováció kapcsolatban a nagy kérdés korunk, és a lelkesedés, hogy a különbséget. La Trobe lesz az egyik a három legnagyobb egyetemek Victoria, az egyik legjobb tucat nemzeti és az egyik első 300 nemzetközi szinten.

Értékeink

2012-ben részeként a fejlesztés az egyetem öt évre szóló stratégiai terv "Future Ready" mi csuklós egy értékrend. Fejlesztettük ezeket az értékeket egy konzultációs folyamat, sok La Trobe személyzet. Az öt érték irányítani mindent, amit teszünk.

A La Trobe Egyetem is:

Vegyünk egy világnézet Folytatása ötletek és a kiválóság az energia Kezeljük az emberek tekintetében, és együtt dolgozni Nyitott, barátságos és őszinte Tartsa magunkat felelősségre azért, hogy nagy dolgok történnek

Az értékeket a viselkedés és az első része 2013 azt fogja vizsgálni, hogy a La Trobe személyzet és a diákok képesek értékeinket a viselkedést, hogy hasznot a közösségeknek is kölcsönhatásba léphet, és tálaljuk.

Múltunk

La Trobe volt a harmadik egyetem létrehozott Victoria, és jött létre, hogy kiegészítő, de különbözik, a másik kettő. Alapítói törekedett, hogy hozzon létre egy egyetem, amely:

Adjon meg egy elérhető alternatíva a két már meglévő egyetemek Hozd egyetemi oktatás északi külvárosában Melbourne Excel számos kiválasztott tudományágak

Formálják a korszaka a születés, a La Trobe kifejlesztett egy sajátos ethosz, amely csatlakozott a "társadalmi szerepvállalás" a törekvés a tudományos kiválóság. Tükrözve a vágy, hogy vegyenek részt a külvilággal, a nyilvános értelmiségi lett, és továbbra is a legnagyobb részt a nemzet, és a mi öregdiák néhány a legbefolyásosabb a generációk hoztak. Az 1980-as és '90-es években már újra az egyetem révén új kapcsolatok, különösen az ország Victoria. Mi most egy multi-campus egyetem és a legnagyobb szolgáltató a felsőoktatás Victoria régiókban. Ezen kívül van a legnagyobb regionális beiratkozási a szárazföldi ausztrál egyetemek tudományos rangsorolása világ egyetemek "Top 500". La Trobe Egyetem most vannak a világ legjobb kutatók és bölcsészettudományok eléréséhez hozzájáruló e rangsor.

La Trobe egy világszerte elismert egyetemen, át az életét a diákok, sok volt az első a családjában, egyetemre, és fontos szerepet játszik a helyi közösségekben. Ezek olyan eredmények, amelyek méltán lehetünk büszkék.

A mi jövőnk

Változnak az idők, és milyen módon kell játszani a szerepet a világban, valamint a komplexitás és a költségek a tudományos kutatás, megváltozott velük. Például Melbourne északi alakul át a népesség bővülése és a növekvő kereslet a felsőoktatás. Minden régió szolgálunk új kihívásokkal, mint a szerkezetváltás következtében a nemzeti és a globális gazdaság, valamint a környezeti és társadalmi kihívásokra. A diákok nagyobb választék, mint valaha, és elvárják a magas színvonalú oktatási tapasztalat, valamint a magával ragadó, releváns és rugalmas tanterv. A kérdés társadalmunk előtt álló, és amelyekre a képzés és kutatás kell válaszolni, többek között az éghajlatváltozás, az öregedő lakosság, a növekvő ázsiai relevanciáját és befolyása, a forradalom az orvosi tudományok, valamint a rugalmasságát társadalmak arca gyors változás. Más kihívások merülnek fel, az élettartama ennek a terv, és a La Trobe lesz agilis reagál rájuk.

Történetünk felvértezi számunkra a megfelelő képletet a siker egy ilyen környezetben. A földrajz, a szellemiség és az akadémiai erősségei lehet a kiindulópontja egy még élénkebb és erőteljesebb La Trobe hogy megtartja jelentősége és hű marad eszméket.

nemzetközi tevékenységek

La Trobe elkötelezett szolgálja a globális közösséggel nemzetközi, innovatív oktatási és tanulási módszerek és a kutatás.

Ez magában foglalja ösztönzése a hallgatók és a munkatársak a nemzetközi gyakorlatot, fejlesztés nemzetközivé tanterv és kutatási programok, valamint a diverzifikáció a hallgatói közösség.

Az egyetem erős nemzetközi figyelmet nyilvánul meg, és folyamatosan továbbfejlesztett számos kulcsfontosságú területen az Egyetem:

tanítás

nemzetközileg vonatkozó tanterv, amely felkészíti a tanulókat, hogy a globális polgárok, a vállalkozók, a munkaadók és a munkavállalók különféle tanfolyamok és utak, amelyek megfelelnek a követelményeknek a különböző piacokon, ahol jelen vagyunk, és amelyek szállítják szárazföldi Victoria és Sydney-ben, vagy a tengeri, magas színvonalú oktatás nemzetközi partnerek magas színvonalú tudományos kapcsolatok erős és termékeny partneri út szolgáltatók a szárazföldi és tengeri

Kutatás

erős nemzetközi kutatási együttműködések és nemzetközi célzott kutatási

közösségi elkötelezettség

lehetőségek és támogatás a nemzetközi diákok, hogy vegyenek részt sikeresen az egyetemi életben, és azok a közösségek kivételesen erős elkötelezettség a munkaadókkal, az ipar és a diákokkal

hallgatói mobilitás

lehetőségeket a diákokat, hogy vegyenek cserébe tudományos programok tengerentúli és aktív partnerséget több mint 150 intézmény több mint 40 országban.

Helyszínek

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Ausztrália

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Ausztrália

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Ausztrália

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália