La Trobe University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes a La Trobe-nál tanulni?

A La Trobe University ambiciózus globális gondolkodók vagyunk. Amióta 1967-ben megnyitottuk kapuit, több mint 190 000 diplomával rendelkezünk készségekkel és tapasztalatokkal a sikeres karrier kialakításához. 110 országból származó több mint 8000 hallgatóval büszkék vagyunk egy nemzetközi egyetem biengére.

La Trobe az egyetemek első 1% -ában szerepel a világon. Kelet-Ázsia, Délkelet-Ázsia és Óceánia legjobb 50 egyeteme közé tartoznak. La Trobe szintén a világ 250 legjobbja közé tartozik a Times Higher Education 2021-es világegyetemi ranglistája szerint.

A La Trobe-nál egyensúlyban tartjuk a kutatási kiválóságot a valós tapasztalatokkal. Munkatársaink úttörő kutatók, iparági vezetők és szakterületük szakértői. Tanfolyamaink integrált munkahelyi tanulási lehetőségeket kínálnak, ahol valódi munkakörülmények között alkalmazhatja a tanulást. Kínálunk egy vezető pályakész programot is, amely fejleszti azokat a szakmai készségeket, amelyekre a jövőbeli munkaadók vágynak.

A La Trobe kiválasztásával csatlakozhat a merész és független gondolkodókhoz, gyakorlati tapasztalatokat szerezhet, globális perspektívát nyerhet és készen áll a diplomás karrierre.

45260_Experience-La-Trobe-v3.jpg

A digitális kor fokozatai

A technológiai innováció átalakítja a világot. A digitális átalakulásban szerzett diplomáink technikai ismereteket és karrier-készségeket nyújtanak Önnek, hogy magabiztosan léphessen be a digitális korszak munkájába.

Mivel a technológia továbbra is forradalmasítja életmódunkat és munkánkat, a munkáltatók olyan diplomát akarnak, aki alkalmazkodni tud az új digitális trendekhez olyan változatos területeken, mint az egészségügy, a marketing és a kiberbiztonság.

A La Trobe-nál az ipar vezetőivel dolgoztunk a fokozatok fejlesztésénél a fennakadás e korához. Mi voltunk az első ausztrál egyetem, amely a tárgyak internetének mestere volt, és a mesterséges intelligencia mestere a legfontosabb technikai területeken kínál specializációkat.

45264_preview.jpg

A mi egyetemeink

La Trobe campusai Ausztrália legjobbjait mutatják be. Hét campusunk van Victoria és Új-Dél-Wales államokban, mind a nagyvárosi, mind a regionális területeken.

Amikor a melbourne-i egyetemünk egyikén tanul, biztonságban és támogatottságban érzi magát egy olyan városban, amely a világ három legfontosabb városának egyike. A fő melbourne-i campus Ausztrália egyik legnagyobb egyetemi campusa, vezető létesítményekkel, köztük a La Trobe Molekuláris Tudományi Intézettel, egy új 150 millió dolláros sportparkkal és a mi saját vadvédelmi szentélyünkkel.

A La Trobe Bendigoban, Albury-Wodongában, Mildurában és Sheppartonban található regionális campusai erős ipari kapcsolatokat, nyugodt életmódot kínálnak, és számos ösztöndíjhoz és ösztönzőhöz férnek hozzá, valamint a La Trobénál tanulás előnyeit. Ingázása egyszerű, a megélhetési költségek gyakran alacsonyabbak, és helyi partnerkapcsolataink segítenek abban, hogy a közösség tagjává váljon.

45257_large_1.jpg

Támogasson, amíg tanul

Amikor a La Trobe-t választja, tanácsokkal, információkkal és támogatással minden lépésében készséggel állunk rendelkezésére. Nemzetközi hallgatói szolgáltató csapatunk segít abban, hogy otthon érezze magát Ausztráliában, és sikeres legyen a tanulmányaiban.

Tanulmányi és akadémiai támogatási programjaink a következőket tartalmazzák: Peer Learning tanácsadók, tanulmányi előrehaladás támogatás, segítség az angol nyelv és akadémiai készségek terén, valamint olyan területeken, mint a matematika, a kémia és a kódolás.

Csapatunk személyes és karrier támogatásban is segítséget nyújthat. Az egyetemen a helyi nemzetközi iroda támogató és szakmai munkatársaival bizalmas személyes találkozót foglalhat. Van még egy 24 órás diáktámogatási segélyvonalunk is, ahol bármiben segíthetünk, ami aggódhat.

Ösztöndíjaink

A tudományos kiválóságot a La Trobe Nemzetközi Ösztöndíjainkkal jutalmazzuk, amelyek akár 30 százalékkal csökkenthetik a tandíjat a jogosult hallgatók számára a tanfolyam normál időtartama alatt.

Ön jogosult lehet más ösztöndíjakra is, például:

  • régióspecifikus alkancellár-kiválósági ösztöndíjak, amelyek minden tandíjat fedeznek tanulmányai idejére
  • regionális egyetemi ösztöndíjak legfeljebb 5000 USD értékben
  • A cél-ausztrál ösztöndíjak legfeljebb 15 000 A dollár értékűek
  • korai madárfogadási támogatás
  • ösztöndíjak posztgraduális kutatók számára
  • külső ösztöndíjak az Ön régiójában lévő partnereinktől

Látogasson el a La Trobe International weboldalára, ahol többet tudhat meg ösztöndíjainkról.

45263_Capture.JPG

Helyszínek

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Ausztrália

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Ausztrália

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Ausztrália

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket