Le Cordon Bleu Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csatlakozz hozzánk!

Alapították Párizsban 1895-ben, Le Cordon Bleu lett a legtekintélyesebb gasztronómiai, vendéglátás és a turizmus iskola a világon. A képesítések világszerte elismert.

Le Cordon Bleu Australia programok nemzetközileg elismert és dolgoztak kizárólag vezető szakértők. Egy képesítéssel Le Cordon Bleu leszel az élvonalban gasztronómiai és vendéglátóipari ismeretek. Azt szeretném felhívni, hogy az útlevelet, hogy a világ.

A tanulmányi programok

Le Cordon Bleu Australia széles választékát kínálja a szakmai, egyetemi és posztgraduális programok kulináris művészetek, a vendéglátás, a vállalkozói és a turizmus.

Minden program célja közreműködésével ipar. Kínálnak tökéletes keveréke az elméleti és gyakorlati képzés. Munka-alapú tanulás integrált szerves részét képezi az összes programot, akkor lehetősége van arra, hogy alkalmazza a tudást és készségeket, és készítsd el az ipar hálózatok.

A hangsúly a szakmai előmenetel azt jelenti, hogy ha diplomás, akkor teljesen felszerelt, a készségek és személyes tulajdonságok, hogy sikerül egy gyorsan fejlődő ágazat.

Miért Ausztráliában?

A diákok úgy döntenek, hogy Ausztráliában tanulni, mert a csodálatosan sokszínű kultúra, népesség, az éghajlat, a földrajz és a történelem. Azt is megteheti, Ausztráliában, mert mi vagyunk az egyik legjobb ország a világon a diákok alapuló hallgatói mix, a megfizethetőség, az életminőség és a munkáltató tevékenysége.

Le Cordon Bleu múltra tekint vissza közel 25 éve Ausztráliában. Van élénk, state-of-the art egyetemen Sydney, Melbourne, Adelaide és Perth.

Adelaide kínál a térérzet és a szabadság. Ez egy kicsi, nyugodt és rendkívül kedvező árú város egy nagyon híres étel, bor előállítása és művészet a kultúra.

Melbourne nagyon kozmopolita és multikulturális. Bekerült a leginkább élhető város a világon, mert a dinamikus életmód, és a csodálatos ételek és borok.

Perth van túlzsúfolt strandok, friss tengeri, meleg időjárás és rengeteg helyet és az élővilágra. Van még egy kozmopolita város és kávékultúráját kielégíteni minden étvágyat.

Sydney egy város, amely sosem alszik. A hátteret a csodálatos Sydney Harbour, hogy egy ékszer nagyon szép. Sydney Mekkája mesés kulturális, szabadidős, élelmiszer, bor és vásárlási élményt.

Campus helyszínek - Delivery Partnerek

Adelaide, South Australia: TAFE SA Regency International Centre for Turizmus, vendéglátás és élelmiszer Studies Days Road, Regency Park, Dél-Ausztráliában.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Észak Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, Western Australia: Észak Metropolitan TAFE 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Mester

Mestere nemzetközi vendéglátás menedzsment

Campus Nappali 2 év January 2019 Ausztrália Adelaide

Célja magas és helyezkedjünk el egy sikeres karrier egy vezetői szinten ez az egy-az-egy-fajta posztgraduális program. [+]

Master of International Hospitality Management

Célja magas és helyezkedjünk el egy sikeres karrier egy vezetői szinten ez az egy-az-egy-fajta posztgraduális program.

Míg a tanulás, ölelés munkalehetőségek, hogy vegyenek részt, tanulni és alakja a pályafutás a Le Cordon Bleu zseniális munkahelyi tanulási programban, segítve a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezni, ismeretek és készségek a valós munkakörnyezetben.

Nyilvánított campus a University of South Australia által a kar a School of Management, a Master of International Hospitality Management előnyök nagyban a mi régi partnere kollektív szakértelemmel és ipari ismeretek.

Kínálnak: Adelaide... [-]


Kapcsolat

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Cím Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Ausztrália
Honlap https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Cím Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Ausztrália
Honlap http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Cím Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Ausztrália
Honlap https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Cím Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Ausztrália
Honlap http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefon +61 1800 064 802