Queensland University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

Készüljön a holnapra, ma

Az új technológia új lehetőségeket nyit meg, és megváltoztatja az élet és a munka módjait. Ahogy a technológia fejlődik, segítünk Önnek is fejlődni.

Egyetemünk

Korszerű egyetemek

Campusunk kiváló minőségű tanulási, oktatási és kutatási tereket kínál, hogy jobban megfeleljen a diákok, a tudósok és a kutatók igényeinek.

A QUT egy jelentős ausztrál egyetem, amely globális kilátásokkal és valós életkörülményekkel rendelkezik. Mi vagyunk az egyik leggyorsabban növekvő kutatási egyetem, és a kurzusok nagy keresletet igényelnek. A diplomások közül nyolc Rodosz tudós, közülük öt az elmúlt hat évben.

Olyan ambiciózus és együttműködő intézmény vagyunk, amely arra törekszik, hogy diákjainkat és diplomáinkat olyan készségekkel lássák el, amelyekre szükségük lesz egy egyre zavartabb és kihívottabb világban. Átalakítjuk a diákok tapasztalatait, akik 50.000 diákunkat kínálják, és külön díjat szereztünk különböző szakmai fokozataink nemzetközi és nemzeti akkreditációjára.

Nemzetközileg elismert Tudományos és Mérnöki Központunk a The Cube-nak ad otthont, amely a világ egyik legnagyobb digitális interaktív tanulási és megjelenítési terének. Megalapítottuk a világ első kreatív iparági karát, és nagy erőfeszítéseket teszünk az együttműködő tanulás és az interdiszciplináris kutatási környezetekben.

Real World Learning 2020 Vision

A Real World Learning 2020 Vision bemutatja a diplomáink és a tanulói tapasztalataink iránti egyértelmű törekvéseinket, összhangban a valódi világ egyetemének sajátosságaival.

A jövő évek elképzeléseinek megvalósítása érdekében továbbra is elkötelezzük magunkat az együttműködés kultúrájával, szorosan együttműködve a személyzetgel és a diákokkal, valamint az iparral és a közösségi partnerekkel, hogy támogassák a tanulók változó igényeit.

A mi kísérletünk, teszteljük, értékeljük és végrehajtjuk az új ötleteket, miközben a meglévő erősségeket és jó gyakorlatokat bátorítjuk, engedélyezzük és megosztjuk.

A látomásunk

Pályakezdő

A QUT diplomások hosszú távon lendületes környezetben fognak boldogulni, eredményesen járulnak hozzá az egyének és a csapatok körében, és egyesítik a szakmai ismeretek mélységét az új ötletekre és a különböző kultúrákra vonatkozó expozíció alapján.

Diplomataink:

 • legyen kíváncsi, mozgékony és rugalmas tanulók
 • különböző gondolkodásmódokat, széles perspektívákat és bizonyítékokon alapuló döntéshozatalt alkalmaznak a gyakorlat tájékoztatása és a változások elképzelése és megvalósítása érdekében
 • etikus és fenntartható módon járuljon hozzá a körülöttük lévő világra
 • hatékony együttműködők és kommunikátorok a fegyelmi és interdiszciplináris kontextusokban
 • digitális írástudást igényel, és a technológiát stratégiailag használja az információk kihasználása és az együttműködés érdekében
 • a helyi és globális kulturális kontextusokban kölcsönhatásba lépnek a különböző kulturális perspektívák ismeretében és tiszteletben tartásában.

A tanuló tapasztalata

A QUT valós tanulási tapasztalata tükrözi annak a világnak a fizikai és digitális természetét, amelyben élünk és dolgozunk. A QUT tanulói tapasztalat, amely magában foglalja a tantervi és a tantervi tevékenységeket,:

 • hiteles tanulás és értékelés minden egységben
 • az összes kurzusban integrált tanulás (WIL)
 • értékeli a tanulókat és az általuk nyújtott ismereteket és tapasztalatokat
 • lehetővé tegyék a tanulók számára, hogy a szakmai ismeretek mélységét széles perspektívákkal, többek között más tudományágakkal és gondolkodásmódokkal való érintkezéssel fejlesszék
 • célzottan vegyenek részt a különböző kulturális perspektívákkal rendelkező tanulók, különös tekintettel az aboriginalis és a Torres Strait Islander ismereteire
 • támogassák a tanulókat, hogy fejlesszék szakmai profiljukat, hálózataikat és foglalkoztathatóságukat, hogy értelmes munkát találjanak és hozzanak létre, és saját maguk irányítsák karrierjüket
 • lehetővé teszik a tanulók kapcsolódását és támogatását
 • személyre szabott, rugalmas és alkalmazkodó, hogy jobban megfeleljen a tanulók folyamatos tanulási igényeinek
 • online és kevert tanulási technológiák és eszközök révén.

Stratégia a látásunk eléréséhez

Tanterv és tanulás átalakítása

Befektetünk a tantervbe és a tanulás átalakításába:

 • az ötéves kurzusátalakítási és reaktivációs ciklus használatával erősíteni és biztosítani a QUT tanulói tapasztalatot
 • stratégiai támogatás és erőforrások biztosítása a tantervi vezetőknek és csapatoknak, hogy lehetővé tegyék a kurzusok nagy hatását
 • a piacvezérelt, magas színvonalú, folyamatos szakmai tanulási kínálatok bővítése
 • széleskörű bizonyítékbázis és több nézőpont felhasználásával döntést hozunk a döntéshozatalban.

A személyzet fejlesztése

Befektetünk munkatársainkba:

 • csapatalapú, megközelítési módok a képességépítéshez, elképzelni, létrehozni és megkönnyíteni az online, kevert és szemtől-szembe fordítandó kontextusokban való részvételt, releváns, valós világ tapasztalatait
 • valódi pénznem és kapcsolatok kiépítése és fenntartása a QUT munkaerőben a toborzási stratégiák és a szakmai fejlődés szabadsága révén (PDL)
 • a munkaerő-tervezés, a jutalom és a kiválóság elismerése a valódi tanulási 2020-as jövőképünkkel.

Új gondolkodási és munkamódszerek

Új gondolkodási és munkamódszereket fogunk ösztönözni és engedélyezni:

 • a határokon átnyúló együttműködés támogatása és jutalmazása a QUT-on belül és azon kívül
 • az együttműködési partnerségek lehetővé tétele a diákokkal, az iparral és a közösséggel a változás és átalakulás folyamata során
 • az innovációba való befektetés és az innováció elismerése, valamint a meghibásodás toleranciájának kiépítése az innováció szükséges részeként
 • Lean, rugalmas és egyszerűsített politikák, folyamatok és technológiai megoldások létrehozása a valós tanulási prioritások támogatására.

Ránézésre

Az iparral és a megfelelő oktatási és alkalmazott kutatással való szoros kapcsolataink miatt jól ismertek a „valóságos egyetemnek”. Az iparági képviselők és szakemberek hozzájárulnak a kurzusfejlesztéshez, gyakorlati szempontból hozzáadva az elméleti oktatáshoz.

Munkatársaink konzultálnak az iparágban, és olyan ipari projekteken dolgoznak, amelyek gyakran bevonják a diákokat. A személyzet és a diákok hozzáférhetnek a legújabb oktatási technológiához.

2018 statisztika

Diák beiratkozás

Helyszínek

Brisbane

Address
George Street,2
4000 Brisbane, Queensland, Ausztrália

Kelvin Grove

Address
Cnr Musk and Victoria Park Rd
4059 Kelvin Grove, Queensland, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket