Hivatalos Leírás

Az RMIT egy globális technológiai, formatervezési és vállalati egyetem.

Az Ausztrália eredeti felsőoktatási intézményei közül az RMIT Egyetem nemzetközi hírnevet szerzett magának a szakmai és szakképzési kiválóságnak, az alkalmazott kutatásnak és az ipar és a közösség igényeinek kielégítésére.

A RMIT világelső a művészetben és a formatervezésben; Építészet; Oktatás; Mérnöki; Fejlődés; Számítástechnikai és informatikai rendszerek; Üzleti és menedzsment; és kommunikációs és médiaismereteket.

Örökségünk

Az RMIT-t 1887-ben alapították a Munkás Férfi Főiskolaként, azzal a céllal, hogy oktatást nyújthassanak Melbourne munkásságának.

Helyszínek és létesítmények

Melbourne és Vietnámi egyetemeink díjnyertes épületeket és a világ egyik legfejlettebb technológiájú létesítményét kínálják.

Oktatásunk

Az RMIT különbséget tesz diákjaink, munkatársaink és közösségünk életében az oktatási programokon keresztül.

Irányítás és irányítás

A felelősségteljes irányítás és irányítás elengedhetetlen az Egyetem sikere és fenntarthatósága szempontjából.

Főiskoláink

Az RMIT Egyetem három iskolai tanulmányi programot kínál 17 iskolában.

Az 1887-ben alapított ausztráliai eredeti oktatási intézmények közül az RMIT Egyetem jelenleg a nemzet legnagyobb felsőoktatási intézménye, több mint 84 000 hallgatóval, köztük 13 000 posztgraduális szinten.

A rangsorunk

QS rangsorolás

Az RMIT-nek van egy 5 csillagos QS rangja a felsőoktatás kiválóságának.

15. legmagasabb rangú egyetem Ausztráliában és 250. a világon *

A 21. a világon és az ötödik Ausztráliában az 50 évnél fiatalabb egyetemek között (2019 QS Top 50 Under 50 Index)

40. a világon az egyetem tudományos személyzetének nemzetközi profilja számára *

108. a világon a munkáltatói hírnévért (8. Ausztráliában és 3. Victoria-ban) *

12. a világon a művészet és a formatervezés terén (a legmagasabb rangú Ausztráliában) ^

22. a világban az építészet és az épített környezet (4. legmagasabb Ausztráliában) ^

95. világszerte a diplomás foglalkoztatásra (Ausztráliában 8.)

A világ 100 legjobb egyeteme közül:

 • Oktatás
 • Mérnöki (polgári és strukturális)
 • Mérnöki munka (elektromos és elektronikus)
 • Számítástechnikai és információs rendszerek
 • Kommunikáció és média tanulmányok
 • Fejlesztési tanulmányok
 • Üzleti és menedzsment tanulmányok
 • Könyvelés és pénzügy

A világ 150 legjobb egyeteme közül:

 • Mérnöki (kémiai)
 • Mérnöki (gépészeti, repüléstechnikai és gyártási)
 • Földrajz
 • Társadalomtudományok és menedzsment

* 2018–19 QS World University rangsor

^ 2019 QS Világegyetemi rangsor témakör szerint

# 2019 QS Diplomás foglalkoztatási rangsor

A QS rangsorok a legjelentősebb és leginkább megfigyelt nemzetközi egyetemi rangsorok közé tartoznak.

Egyéb rangsorolás

Az RMIT a világ legmagasabb 400 egyetemén szerepel a globális egyetemek 2018-as akadémiai rangsorában.

A RMIT a 401-500-as sávban is szerepel a Times Higher Education World Egyetem ranglistán 2017-18-ban és a 74-es helyen az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Az RMIT a 268-as helyre került a 2018-as Leiden-rangsorban, a világ legdinamikusabb, kutatás-intenzív egyetemeinek rangsorában.

A RMIT 19. a világon a Business of Fashion 2017-es Globális Divatiskolai rangsorában és a 9-ben a BoF Top 10 Graduate Fashion Business kurzusában.

A RMIT 97. globálisan és 13-án az ázsiai-csendes-óceáni régióban a 2018. évi QS Global Executive MBA rangsorában; és rangsorolták a világ legmagasabb 151-200-at a 2018-as QS Full-Time MBA-ban.

Az RMIT 33-at a Global Executive MBA ranglistákban és a globális MBA-programot a 2018-as Global MBA ranglistán ( CEO Magazine ) a globális MBA programban.

Kiválóság a kutatásban

Az RMIT kutatási tevékenységének minőségét az ausztrál Tudományos Tanács támogatta.

A legfrissebb Ausztráliában végzett kutatási kiválóság terén az RMIT-t 13 kutatási területen és a "világszínvonal fölé" hat kilenc területen jóval meghaladta a világszínvonalat.

A 11 tudományterületen (beleértve az orvostudományt), a mérnöki és alkalmazott matematikával, valamint az építészet, a média és a kommunikáció területén végzett kutatásainkat a világ legjobbjai közé soroltuk.

Viktoriánus nemzetközi oktatási díjak

A megnyitó Viktoriánus Nemzetközi Oktatási Díjban az RMIT megkapta a díjat az Év Nemzetközi Oktatási Szolgáltatójának, valamint a Nemzetközi Oktatási Minisztérium (Egyetem) kiválóságának.

Alumni

A világ több mint 300 ezer fős alumíniumközössége kiterjed az olyan vezetőkre, mint a News Corporation vezérigazgatója, Robert Thomson; BHP Billiton elnöke, Jacques Nasser; több díjazott elméleti fizikus, Dr. Amanda Barnard; és az egykori Edinburgh International Festival igazgatója, Sir Jonathan Mills AO.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

A Cyber Security mestere biztosítja, hogy az egyre inkább összekapcsolódó világban, ahol az információ biztonsága kritikus, szükséges a szükséges készségek. ... [+]

Áttekintés

A Cyber Security mestere biztosítja, hogy az egyre inkább összekapcsolódó világban, ahol az információ biztonsága kritikus, szükséges a szükséges készségek.

A program célja, hogy felkészítse a matematikai, technikai és üzleti eszközöket a szervezet információs rendszereinek biztosításához.

A kiberbiztonság minden felelősséggel bíró szervezet létfontosságú felelőssége, és a mai világban fontosabb, mint valaha.

A legújabb internetes féregtől a személyazonosság-lopásig a veszély csak egy kattintásnyira van.

A helyi hálózat (LAN) biztonságáról, a titkosításról, a fejlett titkosítási szabványról, az RSA-ról, az intelligens kártyákról, a biometriáról, az etikus hackelésről és az információs rendszerek kockázatkezeléséről.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Legyen vezető és újító a tájépítészeti gyakorlatban ezzel a díjnyertes kurzussal. ... [+]

Áttekintés

A tájépítészet olyan tervezési fegyelem, amely számos kreatív ötleten, életrenden, fizikai anyagon és jövőbeli lehetőségeken keresztül működik. Ez egy komplex és gyorsan változó világban való jobb életmód elképzelése, vizsgálata és javaslata.

Az RMIT kiemelkedő szakmai képzettséget kínál, a Tájépítészmérnöki programot az Ausztrál Tájépítészek Intézete (AILA) akkreditálja. A programot világszínvonalú eszközként ismerik el a formatervezési ismeretek, a kritikai gondolkodás és a formatervezés támogatása révén az innovatív oktatás és kutatás révén.

A RMIT Master Landscape Architecture felkészíti Önt, hogy vezető szerepet töltsön be és újító legyen a tájépítészeti gyakorlatban.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Az adatvezérelt döntések most már az üzleti műveletek alapvető részét képezik, ez a program biztosítja a platform számára, hogy üzleti megoldásra kész problémamegoldó leg ... [+]

Áttekintés

Az Analytics az adatok elemzésének tudománya és művészete, hogy jobban tájékozott döntéseket hozzon.

A statisztikák és a műveletek kutatásának hagyományára épül, amely a számítástechnika, a mérnöki és az üzleti eszközök eszközeit és szakértelmét ötvözi.

A tudományágak keveréke egyedülállóvá teszi az elemzést a kritikus valós problémák megoldására. Megtanulod, hogyan használhatod az adatokat arra, hogy tájékozott döntéseket hozzanak, amelyek jelentősen hozzájárulnak a szervezetek sikeréhez, ami jutalmazó és értékes karrierlehetőséget biztosít.

A program lehetővé teszi, hogy a választási lehetőségek széles választékából választhasson, a statisztikai és műveleti kutatás erős magjával együtt.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Szerezd meg a szükséges informatikai készségeket, függetlenül attól, hogy milyen programozási háttérrel rendelkezik. ... [+]

Az informatikai karriered

A folyamatban lévő IKT-készségek hiánya és a diplomások növekvő igénye évről évre jó helyzetben lesz ahhoz, hogy világszerte elismerő szerepet töltsön be, függetlenül attól, hogy milyen technikai szakirányú.

Miért tanulhat az RMIT-nél?

A folyamatban lévő informatikai készségek hiánya és a munkahelyek növekedése miatt szükség van technikai szakképzett alkalmazottakra, mint eddig soha. Válasszon az egyik informatikai szakterületünk közül, és kódolja pályafutását a sikerhez.

Az iparágra összpontosított készségek az informatika kulcsfontosságú területein

Az iparági partnerekkel kialakított program alapvető technikai készségeket biztosít Önnek a specializációhoz: nagy adatkezelés, számítási felhő, mobil számítástechnika, biztonság, szoftverarchitektúra vagy webes rendszerek és keresési technológia.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Akár karrier-váltást keres, vagy mélyebb megértést szeretne szerezni az alapvető üzleti funkciókról, ez a mesterprogram a fejlődő, globális munkahelyeket szem előtt tartv ... [+]

Áttekintés

A karrierje a Kereskedelmi Mester után

Akár karrier-váltást keres, vagy mélyebb megértést szeretne szerezni az alapvető üzleti funkciókról, ez a mesterprogram a fejlődő, globális munkahelyeket szem előtt tartva tervezi.

Miért tanulmányozzák a Commerce-t?

Az RMIT a világ 100 legfontosabb intézménye közé tartozik az üzleti és menedzsment programok tanításához. A Master of Commerce tanulmányozása az RMIT-en keresztül a következő előnyökkel jár:

Tegye előre a karrierjét!

Az RMIT Master of Commerce célja, hogy áthidalja a szakadékot az osztályterem és a munkahely között, felszerelve a diplomások a szükséges készségeket, hogy excel a magas szintű vezetői és tanácsadói szerepek bárhol a világon. A következő lépés a karriered során azáltal, hogy olyan készségeket fejlesztesz, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott iparágban vezető szerepet játsszanak.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ez a program felkészíti Önt arra, hogy vezetői szerepet töltsön be a mérnöki és technológiai alapú szervezetek irányításában egy egyedi igényeknek megfelelő program segít ... [+]

Áttekintés

Készségeket és szakértelmet fejlesztesz a műszaki menedzsment-gyakorlatok széles körében.

Ezzel a programmal olyan fontos erősségeket szerezhet, mint például:

stratégiai gondolkodása problémák megoldása új szempontbólkihívást jelentett a bevett gyakorlatok és normák tekintetébeninnovatív megközelítések kidolgozásamegérteni, hogyan kell kezelni egy folyamatosan változó technológiai bázista probléma és / vagy a lehetőségek meghatározásának rendszeres megközelítésének kidolgozása

Valódi világnak számít a következő területeken:

kockázatot és megvalósíthatóságotaz innováció irányításarendszerek gondolkodási megközelítéseinek fejlesztéseminőség ellenőrzéskörnyezetirányítási rendszerektisztább gyártásstratégiai tervezéspénzügyi menedzsmentteljesítmény-menedzsmentnemzetközi kérdésektechnológia menedzsmentRészletek... [-]
Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Olyan technikai és vezetői képességeket fejleszt ki, amelyek felkészítik Önt az üzleti és kormányzati szervezetek pozícióinak kihívására. Programunk olyan etikus és társa ... [+]

Áttekintés

Vigye karrierjét a következő szintre

Élvezze az élvonalbeli üzleti informatikai ismereteket, és megtanulhatja, hogyan lehet sikeres üzleti információs rendszereket létrehozni.

Miért foglalkozik üzleti információs technológia?

Olyan technikai és vezetői képességeket fejleszt ki, amelyek felkészítik Önt az üzleti és kormányzati szervezetek pozícióinak kihívására. Programunk olyan etikus és társadalmilag felelős szakembereket állít elő, akik készen állnak arra, hogy innovatív és vezető szerepet töltsenek be a változó üzleti informatikai környezetben.

Javítsa a készségeket

Üzleti és informatikai tanulmányok kombinációján keresztül a program olyan etikus és társadalmilag felelős szakemberek számára készült, akik képesek a technikai és vezetési képességekre, a hatékony kommunikációs készségekre, az innovatív szakmai gyakorlatokra, valamint a stratégiai és szervezési készségekre támaszkodni.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ismerje meg készségeit a komplex projektek sikeres megvalósításáért számos iparágban. ... [+]

Áttekintés

Fejlessze karrierjét a projektmenedzsmentben egy olyan képesítéssel, amely keresletet igényel a különböző iparágakban.

Az RMIT Master of Project Management felkészíti Önt az igénygazdálkodási és vezetési készségekre, amelyek elengedhetetlenek a vállalatok minden iparágában.

Ez a program olyan szakemberek számára készült, akik jelenleg a projektmenedzsment területén dolgoznak vagy szeretnének dolgozni. Különösen fontos azoknak a szakembereknek a számára, akik a karrierjük következő lépését kívánják megtenni.

Ez a program hangsúlyozza az elmélet gyakorlati alkalmazását, hogy fejlessze kapacitását a jelenlegi és felmerülő problémák és trendek megválaszolására. A projekt menedzsment elméletével és a legjobb gyakorlatokkal kapcsolatos kritikákkal kritikusan részt vehet, és értékelheti és implementálhatja a projektmenedzsment stratégiákat valós projekt alapú példák felhasználásával.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Vigye karrierjét a következő szintre! Az MPA tanulmányozásával hosszú távú befektetést eszközöl a karrierfejlesztés és a számviteli szakma globális fejlesztése terén. ... [+]

Áttekintés

Vigye karrierjét a következő szintre

Az MPA tanulmányozásával hosszú távú befektetést eszközöl a karrierfejlesztés és a számviteli szakma globális fejlesztése terén.

Miért tanuljon szakmai számvitelt?

A RMIT Master of Professional Accounting célja elsősorban olyan hallgatók számára, akik nem számviteli háttérrel rendelkeznek, akik a számviteli és üzleti technikai és társadalmi dimenziók megértését szeretnék fejleszteni.

Javítsa a készségeket A Nemzetközi Számviteli Szövetség (IFAC), a CPA Australia és a Chartered Accountants Australia és Új-Zéland segítettek megtervezni az RMIT posztgraduális szakmai könyvelési programjait annak érdekében, hogy biztosítsuk a szakmai testületek és a munkáltatók jövőbeli igényeit.Kiterjeszti karrierlehetőségeit Az MPA széles körű számviteli és üzleti képesítést nyújt a karrierhez számos iparágban és ágazatban. Olyan diákok számára készült, akik diplomásokat vesznek figyelembe, akik először veszik figyelembe a számviteli karriereket, és számos lehetőséget kínálnak az iparági, gyakorlati tanuláshoz.A hasonló gondolkodású szakemberek hálózata Ha Ön jelenleg olyan szerepet tölt be, amely számviteli ismereteket igényel, gyorsabbá tehetjük a legújabb iparági gyakorlatokat és szabványokat. Ha arra gondolsz, hogy kilépsz a sajátoddal, akkor a Start-Up választási lehetőségek üzleti készsége segíteni fog a legjobb lábbal előre.... [-]
Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 - 24 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Az RMIT Master of Architecture (Architecture Master of Architecture) nagy hangsúlyt fektet az ötletekkel vezérelt, merész dizájn feltárására, amely segít az építészet kif ... [+]

Áttekintés

A RMIT Architecture nemzetközi hírnevet szerzett a tervezési kiválóság terén, és Ausztráliában és tengerentúlon is vezető szerepet tölt be a tervezői innovációval rendelkező diplomások készítésében.

Az RMIT Master of Architecture (Architecture Master of Architecture) nagy hangsúlyt fektet az ötletekkel vezérelt, merész dizájn feltárására, amely segít az építészet kifinomult megértésében, miközben számos fejlett készséggel és tanulási tapasztalattal rendelkezik.

Továbbra is fejleszti az építészeti tervezés legfontosabb készségeit a fokozatosan fejlett szintre. Javítani fogja az építészet és a tervezés alapú kutatás megértését, különböző készségek elsajátítását, a tanulási tapasztalatok széles skáláját és a saját munkájának kritikai tudatosságát.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália