Southern Cross Education Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Southern Cross Oktatási Intézete büszke arra, hogy mind a helyi Melbourne diákok és a nemzetközi hallgatók a világ minden tájáról a legjobb rendelkezésre álló lehetőségek biztosítása mind megkapják a végső tapasztalat megszerzése a minősítési keresnek.

Függetlenül attól, hogy a hallgató tanul a Certificate tanfolyam vagy Advanced Diploma Természetesen Intézetünk ötvözi a szórakoztató interaktív hangulatot egészíteni egy energikus módszer a tanítás. Minden képzés tartalmaz egy az egyik az egyéni megközelítés, hogy megfeleljen az igényeinek és a képzettségi szint a diák. Cégünk számos tanfolyamok átfogó, új kurzusok hozzá gyakran. Rövid szemináriumok és tanúsítvány tanfolyamok, mint például az elsősegély szállítjuk gyakran a helyi diákok, a vállalkozások és a családtagok, akik szeretnék bővíteni tudásukat, ha az idő korlátozott.

Minden diák tapasztal a nyugodt tanulási környezet minden egyetemen. A külföldi hallgató a látogatók nem csak haza egy ausztrál képesítést világszerte elismert, hanem a sokszínű Ausztrália kínál. A csodálatos festői meglepetésére Ausztráliában kínál egészen a nagy tömb Állásközvetítő lehetőség akkor, ha a minősítés teljes, Southern Cross Oktatási Intézete a megfelelő választás. Különböző emberek, különböző tanulási és változatos szállítási biztosítja a sikert.

Helyszínek

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Adelaide

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Adelaide, Dél-Ausztrália, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket