Hivatalos Leírás

Ismerkedjen meg azzal, hogy az élet valóban milyen az UWA-nál, és megtudja, mit tanulnak legjobban a diákjai.

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként rangsoroljuk Nyugat-Ausztráliát, és helyezzük az egyetemek 100 legjobbja világszerte.

5 csillag a diákoknak:

 • Tanári arány és hallgatói kereslet (GUG 2018)
 • A tantárgyaink közül hét a világ legjobb 50 (QS 2018)
 • A 91. helyet a világ 100 egyetemének legmagasabb 100-ban (ARWU 2017)

Élénk hallgatói élmény

A Swan folyó melletti Perth-i campusunk a legszebb ausztráliai festmények közé tartozik. Mi mindössze 10 percre van Perth fő bevásárló- és üzleti negyedétől, és közel a város lenyűgöző strandjaihoz.

Az egyetemen számos különféle kényelmi élményt kínálnak, beleértve a kávézókat, könyvtárakat, könyvesboltokat, élénk kulturális körzetet és tíz klubot és társadalmat, hogy csatlakozzanak a diákélethez és élvezhessék a legteljesebbet. Támogató Student Guildunk azt jelenti, hogy kipróbálhatja önként az ön kezét, önálló tanácsadást szerezhet számos ügyben, vagy részt vehet az egyetemeken és egyetemeken található számos változatos eseményen.

Innovatív tanfolyamszerkezet

Bármi legyen is az Ön célja, az UWA fokozatot teremt a lehetőségek világa. A mai munka körülbelül 40 százaléka nem lesz 20 év múlva (CEDA, 2015), ezért hiszünk abban, hogy jobban felkészülünk a jövő karrierjére.

Innovatív kurzusszerkezetünk egyedülálló a WA-ban, és globális modellen alapul. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődésedet és a karrierlehetőségek maximalizálását egyidejűleg folytathatja. Ez a rugalmasság különbözteti meg a tömegektől, és kulcsfontosságú a karriered jövőbeni megakadályozásához.

Ranglisták és minősítések

Ötcsillagos rangsorban részesültünk a hallgatói kereslet és a hallgatói létszám arányában a 2018-as egyetemi útmutatóban. Az UWA elsőként Nyugat-Ausztráliában helyezkedik el, és nemzetközileg elismert Top 100 egyetemként. A témakörök közül hét a világ 50 legjobb rangsorában van, a 2018-as QS World University ranglistán.

 • Mezőgazdaság és Erdészet
 • Anatómia és élettan (13.)
 • Polgári és szerkezeti technika
 • Föld és tengeri tudományok
 • Ásvány- és bányászati ​​mérnöki (11.)
 • Előadóművészet
 • Sporthoz kapcsolódó témák

Végzett eredmények

Az UWA fokozata befektetés a jövőbe. Végzettségeink következetesen meghaladják az országos átlagot fizető fizetést és az államilag végzett foglalkoztatási arányokat. Az erős iparági partnerségeket ünnepeljük, amelyek gyakorlati, valódi élményt nyújtanak az értékes szakmai hálózati lehetőségek mellett. Ezt a gyakorlati tanulási megközelítést nagyra értékeli a munkáltatók, és biztosítja Önnek a karrierlehetőséget. Alumíniumaink továbbra is ösztönzik és pozitív hatással vannak a társadalomra.

A világ megváltoztatása a kutatás révén

Kutatásintenzív egyetemként a Nyolcak csoportjába vagyunk (az ország legjobb kutatóegyetemének koalíciói) és a világ egyetemi hálózatának csak két ausztráliai tagjának egyike. A Matariki hálózat alapító tagja vagyunk a kiváló minőségű, kutató-intenzív egyetemeknek, különös tekintettel a hallgatói tapasztalatokra.

Az évek során továbbra is magas kaliberű, globálisan elismert személyzetet, kutatókat és hallgatókat vonzottak, köztük Barry Marshall Nobel-díjas professzorunk is, és évente a WA egyetemek kutatási finanszírozásának körülbelül 80% -át kapjuk.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

The University of Western Australia

Ez a tanfolyam arról szól, hogy megértsük a körülöttünk lévő világot a legfontosabb szintjén. A fizika tanulmányozása során keletkező tudás az új technológiák legfontosab ... [+]

Ez a tanfolyam arról szól, hogy megértsük a körülöttünk lévő világot a legfontosabb szintjén. A fizika tanulmányozása során keletkező tudás az új technológiák legfontosabb hajtóereje, a radarokatól a lézerekig, a tranzisztoroktól a kvantumszámítógépekig, valamint az elektronmikroszkóktól a fejlett orvosi képalkotó szkennerekig.

A tanfolyamrólOlyan magas szintű kutatási, analitikus és problémamegoldó készségek kombinációját fogják kifejleszteni, amelyeket az ipar és a kormányzati munkáltatók nagyra értékeltek. A fizika mestere elvégezhető a következők egyikében:Csillagászat és asztrofizika (csillagászati ​​technikák, asztrosztatisztika, galaktikus dinamika, kompakt tárgyak, asztrofizikai sokkok, plazma asztrofizika, űrelektrodinamika és nagy energiájú asztrofizika)Számítógépes fizika (numerikus módszerek, nagy teljesítményű számítástechnika, grafikai feldolgozó egység (GPU) programozás és a számítási fizika módszerei)Kísérleti fizika (adatelemzés és kísérleti fizika módszerei)Orvosi fizika (ezen orvosi rendszerek üzembe helyezése, kalibrálása, biztonságos üzemeltetése és karbantartása, amelyek évente több ezer ember diagnosztizálására és kezelésére szolgálnak)Elméleti fizika (fegyelmi specifikus tudás a modern fizika határain).A pályaépítési részletek... [-]
Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Az alkalmazott pénzügyi témák széles körét lefedve ez a szakosodott mesterkurzus a vállalati banki és pénzügyek, a tőzsdei kereskedelem, a biztosítás, a befektetések keze ... [+]

Az alkalmazott pénzügyi témák széles körét lefedve ez a szakosodott mesterkurzus a vállalati banki és pénzügyek, a tőzsdei kereskedelem, a biztosítás, a befektetések kezelése és az alkalmazott pénzügyek egyéb területeihez vezet. Tapasztalt szakemberek, köztük a Nemzetközösség kormányának feletteseinek kerekasztalját szolgáló professzorok tanácsa szerint a bírósági ügyek szakértői tanúként járnak el, és a Colonial First State-szel partnerségben kifejlesztettek egy részvénypreferencia indexet.

A tanfolyamrólAz Alkalmazott Pénzügy mestere egy olyan gyakorlati kurzus, amelyet mind a pénzügyi szektorban már dolgoznak, mind a nem pénzügyi háttérrel rendelkezők számára, akik a pénzügyi szférába akarnak költözni. A tananyag kiegészíti a Chartered Financial Analyst (CFA) programot, amelynek témái a kockázatkezelés, a tőkepiacok és a nemzetközi pénzügyek. A CFA minősítésre felkészítő pályázókat arra ösztönzik, hogy előkészítő tanfolyamként vegyenek részt az Alkalmazott Pénzügy Master programjában.A pályaépítési részletek... [-]
Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Gondoskodjon a nagy adathasználati kihívások leküzdéséről és a digitális birodalomban. ... [+]

Egy gyorsan növekvő mező, amely nem mutatja a lassulást. A nagy adatok és elemzések most vezetik és tájékoztatják a stratégiai döntéshozatalt és az innovációt, függetlenül attól, hogy a mérnöki, pénzügyi, egészségügyi vagy más szakmai területekkel kapcsolatosak-e. A szervezetek világszerte kihívást jelentenek az egyre növekvő adatmennyiség kihasználására.

A Master of Data Science biztosítja a hallgatók számára a tudást és a készségeket, hogy megértsék és alkalmazzák a megfelelő analitikus módszertanokat annak érdekében, hogy átalakítsák egy szervezet célkitűzéseinek elérését, hatékonyan kezeljék a nagy adatkezelési feladatokat, elsajátítsák azokat a statisztikai és gépi tanulási alapokat, amelyeken az adatelemzés épül fel, és értékeli és kommunikálja az új technológiák hatékonyságát.... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Ez a kurzus biztosítja a diplomások a szükséges ismeretek és készségek, hogy ismertesse és alkalmazza a megfelelő informatikai (IT) módszertanokat, hogy segítsen az egyén ... [+]

Áttekintés

Ez a kurzus biztosítja a diplomások a szükséges ismeretek és készségek, hogy ismertesse és alkalmazza a megfelelő informatikai (IT) módszertanokat, hogy segítsen az egyén vagy szervezet elérni céljait és céljait. Azt is megtanulják értékelni, hogy az informatika épülnek-e tudományos alapokra, és előre látják-e az informatika változó irányát, értékelik és kommunikálják az új technológiák hatékonyságát.

A tanfolyamról

Ez a kurzus nagy hangsúlyt fektet a korszerű és feltörekvő technológiák alkalmazására, beleértve a felhőt és a nagy teljesítményű számítástechnikát, az agilis webes fejlesztést és a szoftveres projektek tervezését és menedzselését.... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

A nemzetközileg akkreditált UWA Business School Kereskedelmi Mester fokozhatja foglalkoztatási lehetőségeit szerte a világon. Világszínvonalú oktatóink és vezető ipari pa ... [+]

A nemzetközileg akkreditált UWA Business School Kereskedelmi Mester fokozhatja foglalkoztatási lehetőségeit szerte a világon.

Világszínvonalú oktatóink és vezető ipari partnereink biztosítják, hogy a legújabb elméletek és gyakorlatok ki vannak téve. Ezenkívül lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a tanórán kívüli tevékenységekben - a karrier vásároktól és a hálózati eseményektől kezdve a tanulói csoportokba való bekapcsolódásig, valamint szakmai továbbképző műhelyeken és vendégelőadásokon keresztül.

A tanfolyamrólA Master of Commerce ideális a friss diplomások célja, hogy fejlesszék a további szakértelmet, hogy folytassák pályafutását az üzleti életben. Ez egyaránt alkalmas a nem-üzleti végzettségű diplomások számára, akik posztgraduális képesítést keresnek az üzleti életben, valamint az üzleti diplomások számára, akik új szakterületet kívánnak hozzáadni a szakképzettségükhöz. A hallgatók teljes körű etikai, gazdasági, pénzügyi számviteli, globális üzleti, menedzsment és marketing alapegységeket töltenek be. Továbbá, a Kereskedelmi Mester megadja a köre specializálódni: - Könyvelés - Üzleti információ és logisztikai menedzsment - Közgazdaságtan - Munkaügyi kapcsolatok - Pénzügy - Emberi erőforrás menedzsment - Vezetés - Marketing A rugalmas tanfolyami struktúra lehetővé teszi két szakosodás kombinálását, egy kiterjedtebb tanulmány készítését egy szakterületen, vagy kombinálva egy szakosodást egy sor alternatívával a többi szakterületen. A karrierlehetőségek hatalmasak és a szakosodástól függenek. A rugalmas struktúra lehetővé teszi, hogy a kurzust a karrier érdeklődésének megfelelően alakítsa ki.A pályaépítési részletek... [-]
Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Tanuljon a környezeti tudományok mesterképzésébe, és érintse meg az UWA sokrétű kutatásának hosszú történetét a széleskörű környezetvédelmi rendszerekről, és egyedülálló ... [+]

Áttekintés

Tanuljon a környezeti tudományok mesterképzésébe, és érintse meg az UWA sokrétű kutatásának hosszú történetét a széleskörű környezetvédelmi rendszerekről, és egyedülálló tapasztalata a hosszú távú gazdasági és tervezési megoldások azonosításában, amelyek a környezetvédelmi folyamatok szigorú megértésére épülnek.

A tanfolyamról

A környezeti tudósok értékelik az emberi tevékenység hatását, és tudományos, kockázatalapú megoldásokat dolgoznak ki a fenntartható globális környezet megteremtése érdekében. A problémamegoldás interdiszciplináris megközelítése ezen a téren elengedhetetlen, azaz mind a biológiai, mind a földtudományok, valamint a környezettervezési és -gazdálkodási tanulmányok szerepelnek. Ez a kurzus arra készül, hogy foglalkozzon olyan kérdésekkel, mint az éghajlatváltozás, az üvegházhatású gázok kibocsátása és a vízgazdálkodás.... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

A Master of Public Policy ad ön egy multidiszciplináris megértése a kormány szerepét a gazdasági tevékenység és a közrend döntéshozatalban. A kurzus arra összpontosít, ho ... [+]

Áttekintés

A Master of Public Policy ad ön egy multidiszciplináris megértése a kormány szerepét a gazdasági tevékenység és a közrend döntéshozatalban. A kurzus arra összpontosít, hogy a kormány kölcsönhatásba lép a gazdasággal és a társadalommal. A témák közé tartozik: a gazdasági növekedés, a stabilitás, az adózás, az infrastruktúra nyújtása, a szabályozás, az egészségügy, a védelem, az oktatás és a szociális biztonság. Integrálja az elméletet és a gyakorlatot a tudás és a gyakorlati készségek fejlesztése érdekében, amelyek lehetővé teszik, hogy proaktívan és stratégiai módon reagáljon a köz-, a gazdasági és a társadalmi igényekre. Választhat, hogy befejezze szakterületét a közgazdaságtan, a közigazgatás és a kormányzás, vagy mindkettő.... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

A marketing az ügyfelek megteremtésére és megőrzésére összpontosít, hogy megtalálja, kommunikálja és fenntartja a versenyelőnyt, ami igazán sikeresvé teszi a vállalatot. ... [+]

Áttekintés

A marketing az ügyfelek megteremtésére és megőrzésére összpontosít, hogy megtalálja, kommunikálja és fenntartja a versenyelőnyt, ami igazán sikeresvé teszi a vállalatot. A marketing témái közé tartozik a reklámozás, a vállalati stratégia, a versenyelemzés és az értékteremtés.

A Master of Marketing alkalmas mind a szakemberek dolgoznak a Marketing területén és a kapcsolódó területeken, valamint azok, akik szeretnének lépni a területen.

A tanfolyamról

Az UWA marketing hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy projekteket valósítanak meg a valós szervezetek számára, és korábban olyan cégekkel dolgoztak együtt, mint a Coles, a Google, a Microsoft, a Rio Tinto, a Tourism WA, a Transperth és a Westpac.... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

A Business Information and Logistics Management ötvözi az információs rendszerekben, a menedzsment tudományokban és a döntéstámogató rendszerekben végzett tanulmányokat, ... [+]

A Business Information and Logistics Management ötvözi az információs rendszerekben, a menedzsment tudományokban és a döntéstámogató rendszerekben végzett tanulmányokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy megvizsgálják az üzleti élet számos fontos problémáját.

Szeretne készségeket fejleszteni a projektmenedzsmentben, és összpontosítani a minőség javítására, a munkafolyamat-kezelésre, a folyamatokra és a rendszerekre?

Az UWA Business School Master of Business Information és Logisztikai Menedzsment kifejleszteni és bővíteni készségeit IT infrastrukturális projektek irányítására, a vállalati rendszerek követelményeinek meghatározására, az üzleti intelligencia szervezeti adatainak elemzésére, vezető információs rendszer stratégiákra, az ellátási láncok kezelésére és az új technológiák alkalmazására a vállalaton belül. A Master of Business Information és a Logisztikai Menedzsment kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy együttműködjenek az informatikai csapatokkal a műveletek javítása érdekében. Például a Vállalati információs rendszerek egységében megtanulhatja:... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Kapsz egy átfogó készlet készlet, amely felkészíti Önt a foglalkoztatás vagy a promóció az olaj-és gáziparban. Az UWA ipari partnereivel együttműködve a tanfolyam szinkro ... [+]

Kapsz egy átfogó készlet készlet, amely felkészíti Önt a foglalkoztatás vagy a promóció az olaj-és gáziparban. Az UWA ipari partnereivel együttműködve a tanfolyam szinkronban van a globális energia trendekkel, különös tekintettel a földgázkitermelésre és a cseppfolyósított földgáztermelésre. A kurzus mindkét technikai alapot biztosítja, az iparágvezető mérnöki szoftverekkel (többek között az Eclipse / Petrel, az OLGA, a Multiflash és a HYSYS) szerzett tapasztalatok mellett.

A tanfolyamrólSzakképzettségét számos kulcsfontosságú területen fejlesztheti, beleértve a kőolajipari technológiát, a gázgazdálkodást, a befektetési stratégiákat és kötelezettségeket, a munkafolyamat-koncepciókat és az aktuális termelési és feldolgozási technológiákat. Különös figyelmet fordítanak a földgázra és mind az extrakcióra, mind pedig a cseppfolyósított földgázra (LNG) történő átalakítására. Az üzleti orientált egységek a projekttervezés és a projektmenedzsment elveit fedik le az olaj- és gázipar vezetői környezetében. Különféle írásbeli technikai jelentéseket és üzleti javaslatokat fog készíteni, és részt vesz a csoportos projektekben, beleértve egy egyedülálló szénhidrogén-fejlesztési projektet is. A tanulmányai során előnyös lesz a vezető tudósok és az iparághoz fűződő kapcsolataink közötti szoros együttműködés.A pályaépítési részletek... [-]
Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Fejlessze tudását és készségeit a jövő agrár-tudományának gyorsan fejlődő területén, az Agrárgazdasági, Termesztési és Állattenyésztési Rendszerek, Genetika és Tenyésztés ... [+]

Fejlessze tudását és készségeit a jövő agrár-tudományának gyorsan fejlődő területén, az Agrárgazdasági, Termesztési és Állattenyésztési Rendszerek, Genetika és Tenyésztés, Talajtani és Növényi Táplálkozás szakosodásával.

A gyorsan növekvő népesség kihívásai, valamint a szárazföld és az édesvíz korlátozottsága befolyásolja a mezőgazdaságnak az élelmiszerek, rostok és üzemanyagok iránti keresletet.

Az Agrártudomány a mezőgazdasági ágazat fenntartható, jövedelmező és etikus fejlődéséhez nyújt kutatást, technológiát és információkat.

A tanfolyamrólA világ népessége és gazdasága növekszik az élelmiszerek és a rostok iránti igényeik. Az agrárrendszerek nyomás alatt állnak, hogy megfeleljenek a környezeti, társadalmi és gazdasági céloknak. A termelési szint fenntartása vagy növelése érdekében meg kell érteni a mezőgazdasági rendszereket alkotó összetett tényezőket. Ez a kurzus felkészíti Önt a szükséges ismeretekre és készségekre, amelyekre szüksége van a jövő számára a gyorsan fejlődő mezőgazdasági tudomány területén.A pályaépítési részletek... [-]
Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Szakosodjon a nyolc mérnöki tudományág egyikében a Master of Professional Engineering és váljon szakmailag akkreditált mérnök, aki nagyon keresett az ipar. ... [+]

Szakosodjon a nyolc mérnöki tudományág egyikében a Master of Professional Engineering és váljon szakmailag akkreditált mérnök, aki nagyon keresett az ipar.

Ezt a kurzust az iparral konzultálva fejlesztettük ki, hogy felkészítse Önt a fejlett technikai szakértelemre, a kritikai gondolkodásra és a szakmai készségekre, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenyképesek maradjanak a globális munkaerőpiacon. Fókuszáljon a kiválasztott mérnöki területre, hogy tovább növelje karrierlehetőségeit. Például az olaj- és gáziparban való pályafutás iránt érdeklődő diákok szakosodhatnak a vegyészmérnöki, építőmérnöki, villamosmérnöki vagy gépészmérnöki szakmákban. A leginkább érdeklődő fegyelem kiválasztásával nem csak a holisztikus mérnöki szempontból mélyen megismerheti a fegyelmet, hanem az érdeklődési területéhez tartozó egységeket is vállalhat. A Master of Professional Engineering az út a szakmai mérnöki képesítés azok számára, akik tanulmányait a mérnöki tudomány vezető az UWA Engineering Direct Pathway .... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

A Master of Professional Accounting biztosítja Önnek a képzést a technikai szempontok előkészítése számviteli adatok; készségeket fejleszteni a számviteli információk alk ... [+]

A Master of Professional Accounting biztosítja Önnek a képzést a technikai szempontok előkészítése számviteli adatok; készségeket fejleszteni a számviteli információk alkalmazásával a problémák megoldására és döntéshozatalra; és fejleszteni tudásait és készségeit a kapcsolódó szakmai tudományok, mint a pénzügy, adózás, könyvvizsgálat és a menedzsment.

Ez a kurzus lehetővé teszi a diplomások számára, hogy olyan képesítést szerezzenek, amelyet a szakmai számviteli testületek és a szélesebb üzleti közösség elismer.

Könyvelés az UWA-nál

Az UWA a világ 100 legjobb egyeteme közé tartozik a számvitelért (QS 2014) Az UWA Master of Professional Accounting akkreditálását a Chartered Accountants Ausztrália és Új-Zéland, a CPA Ausztrália és az Állami Számvevõk Intézete Az UWA Emeritus professzora, Philip Brown ösztöndíja az Ausztrália és Új-Zéland Számviteli és Pénzügyi Szövetségének... [-]

Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The University of Western Australia

Az Építészmérnök (Design) egy független, felügyelt kutatás programja, amely egy olyan építészeti tervezés kiállításának bemutatásához vezet, amely megegyezik egy jelentős ... [+]

Az Építészmérnök (Design) egy független, felügyelt kutatás programja, amely egy olyan építészeti tervezés kiállításának bemutatásához vezet, amely megegyezik egy jelentős kulturális jelentőségű épület vázlatos tervezésével.

A hallgatók ebben a kurzusban vállalják a független, felügyelt kutatások programját. Az értékelés a munkájuk kiállításán alapul.

A kezdő időpontok

Felügyelőik egyetértésével a diákok bármikor, egész évben, december kivételével megkezdhetik

Heti kapcsolattartási idő

A nappali tagozatos hallgatóknak évente legalább 30 órát kell eltölteniük a kutatás során, egész évben. A részidős hallgatók várhatóan hetente legalább 15 órát töltenek el kutatásaik során, egész évben.Felvételi követelményekAz építészmérnöki diplomával egyenértékű képesítések, amelyek legalább felső második osztályú kitüntetéssel és elegendő építészeti tervezési élménnyel rendelkeznek ahhoz, hogy kielégítsék az Építészeti, Tájképi és Vizuális Művészeti Főiskolát és a Graduate Research School-ot, hogy a pályázónak elegendő szakértelme van a kurzus befejezéséhezAngol kompetencia... [-]
Ausztrália Crawley
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul