The University of Western Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ismerkedjen meg azzal, hogy az élet valóban milyen az UWA-nál, és megtudja, mit tanulnak legjobban a diákjai.

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként rangsoroljuk Nyugat-Ausztráliát, és helyezzük az egyetemek 100 legjobbja világszerte.

5 csillag a diákoknak:

  • Tanári arány és hallgatói kereslet (GUG 2018)
  • A tantárgyaink közül hét a világ legjobb 50 (QS 2018)
  • A 91. helyet a világ 100 egyetemének legmagasabb 100-ban (ARWU 2017)

Élénk hallgatói élmény

A Swan folyó melletti Perth-i campusunk a legszebb ausztráliai festmények közé tartozik. Mi mindössze 10 percre van Perth fő bevásárló- és üzleti negyedétől, és közel a város lenyűgöző strandjaihoz.

Az egyetemen számos különféle kényelmi élményt kínálnak, beleértve a kávézókat, könyvtárakat, könyvesboltokat, élénk kulturális körzetet és tíz klubot és társadalmat, hogy csatlakozzanak a diákélethez és élvezhessék a legteljesebbet. Támogató Student Guildunk azt jelenti, hogy kipróbálhatja önként az ön kezét, önálló tanácsadást szerezhet számos ügyben, vagy részt vehet az egyetemeken és egyetemeken található számos változatos eseményen.

Innovatív tanfolyamszerkezet

Bármi legyen is az Ön célja, az UWA fokozatot teremt a lehetőségek világa. A mai munka körülbelül 40 százaléka nem lesz 20 év múlva (CEDA, 2015), ezért hiszünk abban, hogy jobban felkészülünk a jövő karrierjére.

Innovatív kurzusszerkezetünk egyedülálló a WA-ban, és globális modellen alapul. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődésedet és a karrierlehetőségek maximalizálását egyidejűleg folytathatja. Ez a rugalmasság különbözteti meg a tömegektől, és kulcsfontosságú a karriered jövőbeni megakadályozásához.

Ranglisták és minősítések

Ötcsillagos rangsorban részesültünk a hallgatói kereslet és a hallgatói létszám arányában a 2018-as egyetemi útmutatóban. Az UWA elsőként Nyugat-Ausztráliában helyezkedik el, és nemzetközileg elismert Top 100 egyetemként. A témakörök közül hét a világ 50 legjobb rangsorában van, a 2018-as QS World University ranglistán.

  • Mezőgazdaság és Erdészet
  • Anatómia és élettan (13.)
  • Polgári és szerkezeti technika
  • Föld és tengeri tudományok
  • Ásvány- és bányászati ​​mérnöki (11.)
  • Előadóművészet
  • Sporthoz kapcsolódó témák

Végzett eredmények

Az UWA fokozata befektetés a jövőbe. Végzettségeink következetesen meghaladják az országos átlagot fizető fizetést és az államilag végzett foglalkoztatási arányokat. Az erős iparági partnerségeket ünnepeljük, amelyek gyakorlati, valódi élményt nyújtanak az értékes szakmai hálózati lehetőségek mellett. Ezt a gyakorlati tanulási megközelítést nagyra értékeli a munkáltatók, és biztosítja Önnek a karrierlehetőséget. Alumíniumaink továbbra is ösztönzik és pozitív hatással vannak a társadalomra.

A világ megváltoztatása a kutatás révén

Kutatásintenzív egyetemként a Nyolcak csoportjába vagyunk (az ország legjobb kutatóegyetemének koalíciói) és a világ egyetemi hálózatának csak két ausztráliai tagjának egyike. A Matariki hálózat alapító tagja vagyunk a kiváló minőségű, kutató-intenzív egyetemeknek, különös tekintettel a hallgatói tapasztalatokra.

Az évek során továbbra is magas kaliberű, globálisan elismert személyzetet, kutatókat és hallgatókat vonzottak, köztük Barry Marshall Nobel-díjas professzorunk is, és évente a WA egyetemek kutatási finanszírozásának körülbelül 80% -át kapjuk.

Helyszínek

Crawley

Address
Stirling Highway, 35
6009 Crawley, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket