Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

egyetemi profil

Rangsorolva a felső 51 * egyetem a világon, A University of Queensland (UQ) Ausztrália egyik legjobb felsőoktatási intézmények:

Újabb elismerés a tanítás kiválóság, mint bármely más ausztrál egyetemen kivételes programot választás széles körű tanulmány területek egyetemi, posztgraduális és kutatás magasabb fokú szintet lehetőséget a diákoknak, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezni, és értékes kapcsolatot a leendő munkáltatók szakmai és a szakmai gyakorlatok a lehetőséget, hogy tanulmányaik egy részét, hogy milyen mértékben tengerentúli egyik az egyetem számos magas rangú partner intézmények.

Az egyetemen székhelyű és a város környékén Brisbane, akkor élvezni fogja a sokszínű közösség több mint 50.000 diák, köztük több mint 12.600 nemzetközi diákok 140 különböző országban szerte a világon.

UQ alapító tagja a nemzeti nyolcak csoportja, a vezető csoport ausztrál egyetemek folytat egy jelentős része minden egyetemi kutatás Ausztráliában, valamint egyike annak a három ausztrál egyetem, hogy tagja legyen a globális Universitas 21, egy szövetség, amely lehetővé teszi UQ hogy segítségével a diákok egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyenek a diákcserék és események az egész világon. Ezzel a szövetség, UQ hallgató vett részt a rendezvényeken, mint a Nyári Egyetem programja Mexikóban, Tudományos Diákköri Konferencia Japánban és a szociális vállalkozási programot Guatemalában.

világranglistán

Szerint a QS World University Rankings fenn 2016 UQ helyet számú Ausztrália ásványkincsekben és Bányamérnöki (10. globálisan) és Környezettudományi Kar (12. globálisan). Az egyetem is helyet 17. globálisan Mezőgazdasági és Erdészeti és 18. az oktatásban. UQ egyéb QS globális top-30 alany közül Pszichológia (21), fejlesztési tanulmányok (23), vegyészmérnök (25), Hírközlési és Médiatudományi (25), Pénzügyi és számviteli (26), Állatorvos-tudományi (29) és ápolási ( 30).

hallgató tapasztalata

Amellett, hogy a rugalmasság a program választás, UQ diákok is részesülhetnek a lehetőséget, hogy széles körű kívüli tevékenységek tanulmányaik során. Vannak csere lehetőséget több mint 185 partner intézmények 40 országban és hozzáférést biztosít több mint 200 klub és egyesület, valamint a sport- és kulturális létesítmények.

A UQ Advantage Díj programot kínál UQ a ​​diákok észre vágyaikat, és fokozzák a kutatás, a vezetés és a kulturális kommunikációs készség, hogy biztosítsák azok versenyképesek a munkaerőpiacon. Egyesíti részvétel egy sor közös tantervi tevékenységek között három fő kategóriában - globális és kulturális elkötelezettség, Kutatási és Vállalkozási és szociális felelősség és vezetés - és kapsz hozzáférést egy egyedi szimpózium sorozat.

Jelentősebb alumni

Az egyetem kiemelkedő 225.000-plus öregdiák közé tartozik a Nobel-díjas, a vezérigazgató egy Fortune 500 cég, egy Oscar-díjas, és a vezetők a kormányzati, jogi, tudományos, a közszolgálati és a művészetek.

kutatási téma

Az egyetem kilenc világszínvonalú kutatóintézetek és kutatók, akiknek az innovációk, amelyek a globális hatás, beleértve a létrehozását a méhnyakrák elleni oltóanyag, védelme a világ élelmiszer-ellátás, valamint a létesítmény a legnagyobb fotovoltaikus napelem a déli féltekén. Mint UQ hallgató akkor lehetősége van arra, hogy kell tanítani a aszámítógéptermi a kutatók.

Hol van UQ?

UQ három campus és környékén Brisbane, a fővárosban a Queensland államban. Brisbane a harmadik legnagyobb városa, Ausztráliában, miután Sydney és Melbourne, és van egy multikulturális lakosság mintegy kétmillió.

Azt minden előnyével egy nagy, modern város, mégis megtartja a barát és varázsát egy kis regionális város. A 2013 kiadás a Lonely Planet Australia utazási útikönyv, Brisbane nevezték "Ausztrália legmenőbb város".

Egy óra autóútra a város déli részén, meg fogja találni a homokos strandokat és a tematikus parkok a Gold Coast. Észak-Brisbane található a Sunshine Coast strandok, nemzeti parkok, esőerdők és látványosságok, mint például Ausztrália Állatkert. Csak partjainál található a régi Stradbroke és Moreton-szigetek, mind népszerű egynapos utazásra és nyaralóhelye a helyiek és a látogatók egyaránt. Brisbane adott otthont számos nagyszabású kulturális és sportesemények, köztük a Commonwealth Games, Rugby World Cup, és a 2014-es G20 vezetőinek csúcstalálkozóján.

További információért kérjük, látogasson el https://future-students.uq.edu.au * UQ helyet az első 51 által mért QS World University Rankings és a teljesítmény rangsor dolgozat World egyetemek. Az egyetem is helyet 52 az US News világ legjobb egyetemek rangsora, 55 a tudományos rangsorolása World egyetemek és 60 a Times Higher Education World University Rankings.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

The University of Queensland

A Data Science program a University of Queensland lesz az első Ausztráliában, amely haladó szintű számítástechnikai, a statisztika, a matematika és üzleti ismeretek alkal ... [+]

Miért érdemes a Master of Data Science

Van egy jelentős és folyamatosan növekvő kereslet adatok tudósok világszerte. Data Science egy izgalmas új terület a tanulmány, amely alkalmazható számos iparágban, mint az egészségügy, az energia, a pénzügy, gyártás, valamint a kormány. a Data Science program The University of Queensland lesz az első Ausztráliában, amely haladó szintű számítástechnikai, a statisztika, a matematika és üzleti ismeretek alkalmazott ipari, kormányzati, társadalmi és tudományos összefüggések és kiegyensúlyozott alapvető tulajdonságai vonatkozó adatok a tudomány, beleértve az etikai adatok felhasználása jogi megfontolások az adatok a tudomány, az üzleti kommunikáció, a gyakorlati tapasztalat megfelelő nagy adatmennyiség eszközök és technológiák, valamint a kreatív és zavaró gondolkodás alkalmazott komplex problémákra. Pályakezdő ez a program lesz, jól felszerelt kezelése összetett adatok tudományos kihívások és játsszon vezető szerepet a jövőben fejlesztési adatok tudományos megoldások világszerte. ... [-]

Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Queensland

Ez a program által kínált válaszul a kereslet a 2 éves Masters program a diákok, akik MA szintű tanulmányokat, és szeretnék, hogy vegye fel a dolgozat előtt halad a kutat ... [+]

Miért érdemes a Mester Alkalmazott Nyelvészeti

Ez a program által kínált válaszul a kereslet a 2 éves Masters program a diákok, akik MA szintű tanulmányokat, és szeretnék, hogy vegye fel a dolgozat előtt halad a kutatás magasabb fokú. Ez a posztgraduális tanfolyam programot kínál tanulmányi területén a Alkalmazott Nyelvészeti és TESOL. A program két küldetés. Az első az, hogy a minőségi szakmai fejlesztési program angoltanár és más második nyelvek és szakemberek fordítás, tolmácsolás és egyéb nyelvi második területeken. A második küldetése, hogy a tanfolyam a hallgatók a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a kutatási és kidolgozni szakterületek további vizsgálat céljából.... [-]

Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Queensland

Ez a program célja, mind a jogászok és nem jogászok számára, hogy összpontosítson a tanulmányok a nemzetközi jog. Az egyre inkább nemzetközivé világ, a nemzetközi jog for ... [+]

Miért érdemes a Master of International Law

Ez a program célja, mind a jogászok és nem jogászok számára, hogy összpontosítson a tanulmányok a nemzetközi jog. Az egyre inkább nemzetközivé világ, a nemzetközi jog formálja szinte minden formája a nemzetközi beavatkozás, az üzleti élet, a kereskedelem, a diplomácia, és a háború.

Az emberek már dolgoznak, vagy abban a reményben, hogy a munka a különböző nemzetközi koncentrált területeken, mint például az üzleti, politikai, kormányzati és a civil szektor számára előnyös lenne egy világos megértése a szerkezet a nemzetközi törvényeket, amelyek alakja a nemzetközi rendszer, és hogyan működik belül ezeket a törvényeket.... [-]

Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton
Január 2020
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus