Hivatalos Leírás

Arra gondolsz, hogy tanulsz Ausztráliában? A University of Southern Queensland (USQ) büszke arra, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtja a tanulmányi és karrier célok eléréséhez. Az USQ hallgatók kis osztályméreteket, együttműködési tanulási tereket és támogatási szolgáltatásokat kínálnak a tanulmányi élmény javítása érdekében. A több mint 80 országból érkező hallgatók és a nemzetközileg akkreditált fokozatok és programok közül választhat, hogy külső vagy online kampán tanulhat.

Rólunk

A Dél-Queenslandi Egyetem egy dinamikus egyetem, amely minőségi okleveleket és programokat kínál rugalmas és támogató környezetben. Több mint 50 éve az USQ kiemelkedő oktatási és kutatóintézetré vált, amely világszerte három regionális helyszínt kínál: Toowoomba, Springfield és Ipswich. Megtaláljuk a Stanthorpe-ban található elhelyezést is.
Diákjainkat olyan előadók tanítják, akik vezetőik a saját területükön, akik a programunkhoz hasonlóan folyamatosan naprakészek az ipar folyamatosan változó arculatával. Büszkék vagyunk arra, hogy a Queensland első helyezettje lesz a teljes munkaidőben végzettek számára (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Függetlenül attól, hogy diákjaink online vagy on-campuson tanulnak-e, a hangsúly az, hogy személyre szabott támogatást nyújtsunk nekik.
Minden hallgató hozzáférhet az USQ Student Relationship Officers-hez (SROs), akik tanítási útjukon keresztül támogatják őket.

Tanfolyamok

Az USQ-ban kínált programok célja az iparilag felkészült, nemzetközileg elismert és képzett diplomások készítése. Az USQ-n diplomázni, egyetemi, posztgraduális és kutatási szinten tanulhat. Ön is kihasználhatja a szakmai fejlesztési Egyedüli tanfolyamok, Pathway programok, és az angol nyelvtanfolyamok, hogy fokozza a karrierjét.

Közel 28000 diák Ausztráliából és a világ minden tájáról az USQ-ban tanul az alábbi területeken:

 • Üzleti és Kereskedelmi
 • Kreatív művészetek és média
 • Oktatás
 • Mérnöki és épített környezet
 • Egészségügy és közösség
 • Bölcsészettudományok és kommunikáció
 • Informatika
 • Törvény és igazságszolgáltatás
 • Sciences
 • Kutatás
 • Angol nyelv és Pathway programok
 • Szakmai fejlődés.

USQ Toowoomba

Az USQ Toowoomba az eredeti egyetemi campus, és jól felszerelt számos lehetőség catering valóságos diákok igényeit. A USQ Toowoomba legnagyobb egyetemistáinak három mérnöki egyetemét kínálja a teljes egyetemi hallgatóknak a lakóépületek és az egyetemi programok kiegészítéseként.

Az USQ Toowoomba Ausztrália egyik legnagyobb belvárosában található, mindössze egy órás, negyven perces autóútra Brisbane-től nyugatra és a Toowoomba Wellcamp repülőtér közelében.

Az USQ egy ingyenes napi interkampusz-buszjáratot is kínál az USQ Toowoomba, az USQ Springfield és az USQ Ipswich között, így a diákoknak több lehetőséget és rugalmasságot biztosítanak az igényeiknek megfelelően.

USQ Springfield

Az USQ Springfield egy friss, modern campus, Queensland egyik leggyorsabban növekvő régiójának szívében.

Az USQ Springfield széles körű egyetemi és posztgraduális lehetőségekkel várja vendégeit vibráló környezetben, mindössze 25 percre az Ipswich CBD-től, 45 percre Brisbane városától és egy órától az Aranyparttól.

Az egyetem digitális termelésének és teljesítményének központja, a campus magában foglalja az iparági szabványos műsorszóró televíziós és rádiós műsorokat és próbaterveket, valamint együttműködő oktatási helyiségek, vadonatúj laboratóriumok.

Az USQ Springfield világszínvonalú repülésszimulátorja Queenslandben első ilyen jellegű. Az USQ szimulátorának szűk testhosszúsága van, ahol a repülés hallgatói egy teljes repülést reprodukálhatnak, mind a rendszeres, mind az abnormális forgatókönyveket, miközben ellenőrzéseket és eljárásokat hajtanak végre.

USQ Ipswich

Az USQ Ipswich campus egy Ausztrália egyik legrégibb városa egyik örökségi helyén van. 2006 óta az Ipswich részesei vagyunk, és ahogy egyre nő a régió, bővítjük elkötelezettségünket a régióban.

Az USQ Ipswich lombos campusának nagy városai vannak a városban, valamint egy lenyűgöző könyvtár, amely élő esőerdőket tartalmaz. A campus 55 percre van Brisbane városától, egy óra és 15 percre az Aranyparttól, és tömegközlekedéssel érhető el. Az USQ Ipswich Egészségügyi és Szellemi Iskolájának otthona egyéni építésű paramedicinális képzési lehetőségekkel és új klinikai ápolási laboratóriumokkal, sportpályákkal, kávézóval és edzőteremmel rendelkezik.

Online

Az USQ online tanulmányozásával könnyebb, mint valaha, hogy egy tanulmány illeszkedjen az életedbe. A diákok sikerére koncentrálunk, így könnyebbé teszitek Önnek, hogy a karrier-központú, teljes mértékben akkreditált fokozatokat illeszkedje a forgalmas életébe. Tény, hogy mi vagyunk Queensland első számú egyeteme a teljes munkaidőben végzettek számára (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Tanulhat részidős vagy teljes munkaidőben, vagy megváltoztathatja tanulmányi terhelését, mivel az élet változik az Ön számára - az osztályterem olyan közel áll a számítógépéhez.

Diákjaink, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozzák az internetet, nagyon sok a campus közösségeink része, és nagyon örülünk, hogy a campuson velünk együtt élvezhessük, és kihasználhassuk az általunk kínált lehetőségek széles skáláját és támogató szolgáltatásait.

Az online diákok hozzáférhetnek rugalmas online tantermeikhez, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiválasszák, hol tanulnak, amikor tanulnak, sőt, hogyan tanulnak. Nem csoda, hogy diákjaink több mint 75% -a úgy dönt, hogy tanulmányozza ezt a módot.

Nemzetközi hallgatói támogatás

 • Ingyenes reptéri gyűjtés és transzfer az újonnan érkező hallgatóknak
 • Lakóiskolák és az egyetemen kívüli szállás
 • Nemzetközi Student Workgroup az USQ Career Hub-on
 • Tanulók jóléte, egészség, tanácsadás és jólét
 • Többféle hit és szolgáltatások
 • Rendszeres hallgatói események és tevékenységek
 • Fogyatékossági források.

További információ az USQ International szolgáltatásairól.

Hol maradjunk?

Ha az USQ-ról szeretnénk tanulni az egyetemen, számos költségvetésnek megfelelő szálláshely-lehetőség van - mindegyik USQ-campus közvetlen közelében. Tudjon meg többet a USQ szállásról.

Készen állsz az USQ-ra alkalmazni?

Az USQ-val való tanulás megkönnyítése egyszerű! Tudjon meg többet a pályázati folyamatokról, és kérje be az alkalmazását. Ne felejtsük el, hogy a USQ-ban nem kell díjat fizetni.

Kutatás

Az USQ elkötelezett az olyan kutatások végzése mellett, amelyek nemcsak tudományos jelentőséggel bírnak, hanem kapcsolatot tartanak az iparral és érdekelt feleinkkel, és hozzájárulnak a közösségeink, a nemzet és azon túl is előnyös innovációhoz.

Kutatási kultúránk kulcsa az iparággal dolgozik annak érdekében, hogy megértsük az ágazat problémáit és olyan új ötleteket és technológiákat dolgozzunk együtt, amelyek valódi hatást gyakorolnak a kézzelfogható előnyökre. Jelentős kutatási kapacitással és szakértelemmel rendelkezünk az alábbi területeken;

 • Mezőgazdaság és agrárium
 • Asztrofizika
 • Kulturális örökség és régészet
 • Digitális élet
 • Környezettudományok
 • Egészség- és viselkedési tudományok
 • Matematikai tudományok és hiperszonikus
 • Anyagmérnöki és mérnöki technológia
 • Regionális közösség és gazdasági fejlődés

Nemzetközileg elismert munkánk a jövő anyagaiban és kompozitjaiban, szorosan együttműködve a nemzetközi iparági partnerekkel és más kutatóintézetekkel, hogy életképes, környezetbarát megoldásokat találjanak a világ egyik legnagyobb árucikkének.

Az USQ gyorsan fejlődik a mezőgazdasági rendszerek globális kutatási vezetőjeként és a fenntartható vidéki tájak kezelésében, a környezeti tudományok, számítástechnikai és matematikai tudományok, mezőgazdasági tudományok és mérnöki tudományok területén. Az ázsiai nemzetközi kutatási projektek segítenek többek között az öntözés, a zöldségtermesztés és a kávékereskedelem javításában.

A szuperfoodoktól a regionális daganatos túlélésig kutatóink azon dolgoznak, hogy egészségi állapotunkon keresztül javítsák az életminőséget. A projektek közé tartozik a regionális és vidéki lakosság egyedülálló igényeinek kielégítése az egészségügyi rendszerek, a tudomány és a technológia, a hozzáférés és gondozás, az infrastruktúra és az innováció területén. Az USQ kutatói azt is vizsgálják, hogy a funkcionális élelmiszerek képesek-e megváltoztatni az emberi elhízást és a krónikus gyulladásos megbetegedéseket, ezáltal biztosítva az alapot, hogy végső soron optimális egészségügyi előnyökkel járjanak a krónikus életmódbeli rendellenességekkel járó kockázatok csökkentése érdekében.

A posztgraduális kutató hallgatók az USQ-nál számos létesítményhez férnek hozzá, kutatóink és partnereink mentorálják, hogy dinamikus és jutalmazó környezetet teremtsenek. Az USQ innovatív, magasabb szintű kutatási (HDR) programjai szélesítik a diákok látókörét, és felkészítik őket arra, hogy kihívásokkal tegyék a karrierjüket a választott területeken, javítsák foglalkoztathatóságukat és innovációs készségüket.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Southern Queensland (USQ)

A cél a Master of Business Research, hogy a vonat meg a magas szintű üzleti kutatás, akár tudományos vagy felsővezetői célra. ... [+]

Vegyük a kutatási készségek, hogy egy teljesen új szintre

A cél a Master of Business kutatás az, hogy a vonat meg a magas szintű üzleti kutatás, akár tudományos vagy felsővezetői célra. Ön vállalja a jelentős darab kutatás a területen az érdeklődés, használja a szakmai ismeretek és fejlett kutatási módszerek felfedezni a felbontása problémát. Várható, hogy a kutatás folytatunk több évre is jelentősen hozzájárul az új ismeretek, a közösségfejlesztés és megoldások az ipar és a kormányzat.

Karrier eredmények

A Master of Business Research fokozza a szerepe a felső vezetés, vagy felkészülni a karrier a tudományos élet. Ez is egy lépcsőfok, hogy a további kutatási fok, például egy PhD.... [-]

Ausztrália Toowoomba Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 félévek
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

A Master of Education (Alkalmazott Nyelvészeti) ideális, ha a munka a második nyelvet beszélők és közösségek, vagy a következő területeken logopédiai és patológia, szövet ... [+]

Fokozza a kommunikáció menedzsment ismeretek

A Master of Education (Alkalmazott Nyelvészeti) Ideális, ha a munka a második nyelvet beszélők és közösségek, vagy a következő területeken logopédiai és patológia, szövetséges egészségügyi, pszichológiai vagy képzés a különböző beállításokat igényel kommunikációs készségét és a kölcsönös kulturális kölcsönhatás.

tanulmány rugalmasság

Ha nem biztos abban, hogy szeretne készíteni egy teljes diplomát, alkalmazni kell tanulni USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth támogatott hely) vagy Graduate Diploma of Education (teljes költségtérítéses), és hogy a hitel az Ön tanulmányok a Master of Education, ha úgy dönt, hogy folytassák tanulmányaikat.... [-]

Ausztrália Toowoomba Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 félévek
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Pedagógusok fontos szerepet játszanak a fejlődő képességét polgárok használni tudás tanulni, fejleszteni, és részt vesznek a mai világban. ... [+]

Commonwealth támogatott helyre

Tovább a tanári pályát

Pedagógusok fontos szerepet játszanak a fejlődő képességét polgárok használni tudás tanulni, fejleszteni, és részt vesznek a mai világban. A Master of Education:

célja, hogy növeljék a szakértelem, amely segít, hogy vezetővé váljon az oktatás kínálnak teljesen online, így rugalmasan tanulni bárhol, bármikor.

Majors

Kisgyermekkori Orientációs és tanácsadás Gyógypedagógia TESOL

További szakterületek, mint például a kutatás útvonallal és hallgatói által vezetett út, amely lehetővé teszi, hogy válasszon nyolc kurzusok a sok oktatás posztgraduális lehetővé teszi, hogy testre a tanulmányok a személyes és szakmai célok, rendelkezésre álló, a Masters of Education Teljes költségtérítéses program.... [-]

Ausztrália Toowoomba Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 félévek
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Ha azt szeretnénk, hogy egy könyvelő, és már van egy főiskolai vagy 8-egység nem számviteli egyetemi diploma, a Master of Professional Számviteli lesz ott. A hangsúly a g ... [+]

Számviteli kritikus

Számviteli kritikus eleme bármely cég vagy intézmény. Számviteli, mint a szakma látott jelentős elmozdulás az elmúlt évtizedekben, a szigorúan pénzügyi középpontjában a gazdasági elszámoltathatóság egy összetettebb szerepet az üzleti szervezetek és kezelése. A számviteli szakma is kiterjesztették olyan területeken, mint az információs rendszerek, a fizetésképtelenség és a törvényszéki vizsgálatot.

Változás, hogy a karrier a számviteli

Ha azt szeretnénk, hogy egy könyvelő, és már van egy főiskolai vagy 8-egység nem számviteli egyetemi diploma, a Master of Professional Számviteli lesz ott. A hangsúly a gyakorlati tapasztalatok és felkészít alaposan a számviteli szakma ezen keresztül mester konvertáló program.... [-]

Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Ha azt szeretnénk, hogy egy mérnök, és egy három éves mérnöki diplomát, de nem a szakmai tapasztalatot, a Master of Engineering lesz ott. ... [+]

Szerezze szakmai tapasztalattal

Ha azt szeretnénk, hogy legyen egy profi mérnök, és egy három éves mérnöki diplomát, de nem a szakmai tapasztalatot, a Master of Engineering lesz ott. Az ilyen mértékű, akkor:

szert gyakorlati gyakorlati laboratóriumi és ipari tapasztalat, hogy készítsen neked dolgozik a mérnöki szakma alkalmazza a tanulmány tudás egy valós probléma a kutatási projekt - egy nagy lépcsőfok a további kutatási fok, beleértve a PhD.

Majors

Mezőgazdasági mérnöki Alkalmazott Távközlési Civil engineering Elektromos és elektronikus Engineering Környezetvédelmi Mérnöki Földrajzi információs rendszerek gépipar Power Engineering magasépítés Földmérő. ... [-]
Ausztrália Toowoomba Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Ha van egy főiskolai diplomát bármely területén kívüli oktatás és szeretnénk, hogy egy iskolai tanár, USQ Master of Learning and Teaching lesz ott. Ez az új mester szintű ... [+]

Legyen egy általános vagy középiskolában tanító

Ha van egy főiskolai diplomát bármely területén kívüli oktatás és szeretnénk, hogy egy iskolai tanár, USQ Master of Learning and Teaching lesz ott. Ez az új mester szintű diplomát felállítja majd egy korszerű és átfogó megértése az oktatás és alaposan felkészülni az új karrierjét.

Majors

Elsődleges MÁSODLAGOS

Szakmai tapasztalat

Vannak 60 napon felügyelt szakmai tapasztalat elhelyezések és 20 napon belül a felügyelet nélküli gyakornoki 50 százalékos óraszám az iskolában vagy más elismert oktatási környezetben. Arra is van lehetőség, hogy vállalja néhány szakmai tapasztalat tengerentúlon.... [-]

Ausztrália Toowoomba Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems megadja a készségek, hogy sikerül egyre jobban összekapcsolódik világban, ahol új kihívások elé minden nap. Ez a fokozat megadja a szüks ... [+]

Csatlakozzanak egy dinamikus karrier

USQ Master of Information Systems megadja a készségek, hogy sikerül egyre jobban összekapcsolódik világban, ahol új kihívások elé minden nap. Ez a fokozat megadja a szükséges ismeretek és szakértelem rejlő lehetőségek kiaknázása a meglévő technológiák, lehetőségek kiaknázására az új és fejlődő technológiák, amelyek segítségével a szervezetek szert üzleti értéket az információs technológia és rendszerek.

Az IT-szektor már azonosították, amely jelentős hiány képzett szakemberek. Most van egy nagyszerű alkalom, hogy csatlakozzanak a pályafutását, hogy lesz dinamikus, átfogó és a kereslet. Tanulás a Master of Information Systems ideális szakemberek képesítési kívüli területeken az információs technológia.... [-]

Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Hogy a következő nagy karrier lépés a USQ Master of Business and Innovation. Ön képes lesz arra, hogy válasszon két szakirányok, amelyek bővítse tudását, növeli a szakért ... [+]

Ön készen áll a leendő karrierjét?

Hogy a következő nagy karrier lépés a USQ Master of Business and Innovation.

Ön képes lesz arra, hogy válasszon két szakirányok, amelyek bővítse tudását, növeli a szakértelem és kiegészíti a karriert.

Majors

Agribusiness (nem áll rendelkezésre 2017-ben) Big Data és a megjelenítés Válságkezelés digitális átalakítás A vállalati vezetés pénzügy Általános nemzetközi üzleti Szakmai Kommunikáció Fenntartható üzleti

A harmadik komponens a tanulmányok lesz egy kutatást, amely kiterjeszti a tudás innovatív üzleti és a vállalkozói szellemet. Eldöntheti, alkalmazott kutatás, csatlakozzanak Advanced Research.... [-]

Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 72 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Ha végzett egy másik területen, és azt szeretnék, hogy beköltözik IT, vagy már tanulmányozták a számítástechnikai diplomát, és szeretné növelni a szakmai készségek, akkor ... [+]

Fokozza a számítástechnikai ismeretek

Ha végzett egy másik területen, és azt szeretnék, hogy beköltözik IT, vagy már tanulmányozták a számítástechnikai diplomát, és szeretné növelni a szakmai készségek, akkor ez a foka az Ön számára. A Master of Computing Technology célja, hogy adjunk, hogy a jelenlegi ismeretek és készségek kapcsolatos igényeit a szakmában vagy iparágban.

tanfolyam szakterületek

Szoftver és web Hálózati és System Security Meghatározhatatlan specializáció - a lehetőséget, hogy válassza ki a tíz jóváhagyott kurzusok a Master of Computing Technology alakítani a mértéke, hogy a célok és törekvések. ... [-]
Ausztrália Toowoomba Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Szeretné, hogy innovatív megoldásokat a fejlett készségek a projekt menedzsment? Közösen fejlesztették ki az ipar, az ausztrál Institute of Project Management és a Projec ... [+]

A mester művészetét projekt menedzsment

Szeretné, hogy innovatív megoldásokat a fejlett készségek a projekt menedzsment? Közösen fejlesztették ki az ipar, az ausztrál Institute of Project Management és a Project Management Institute, USQ Master of Project Management nyújt Önnek a készségek és ismeretek, hogy a vezető a projektmenedzsment területén.

Amellett, hogy a témák, mint a csapat vezetői, a projekt megvalósításában, a projekt-alapú menedzsment és a kockázatkezelés, akkor képes lesz arra, hogy személyre szabott mértékben választásával választani a mi MBA vagy Master of Business and Innovation fokkal, hogy megfeleljen a karrier.

Az egyik friss diplomások elnyerte az ausztrál Intézet Project Management 2015 Queensland projektvezető az évben.... [-]

Ausztrália Springfield Ausztrália Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 72 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

A Master of Science (kutatás) megadja a készségek és lehetőségek kell tovább a karrierjét a választott tudományos kutatás területén. ... [+]

Fokozza a tudomány kutatói karrier

A Master of Science (kutatás) megadja a készségek és lehetőségek kell tovább a karrierjét a választott tudományos kutatás területén. Ebben fokozat, motivált és magasan képzett diákok vállalják, felsőfokú tanulmányokat, hogy készítsen egy kutatás-alapú disszertáció, amely segít fejleszteni a kutatási készségek egy speciális területe a tudás és folytathatja a tudományos kutatói pályát.

Ezen belül fokos lesz a választás a három szakterületek "összpontosítani a kutatások. Ezek a következők:

Alkalmazott Kutatási Advanced Research pszichológiai kutatások

Ebben mértékben meg fogja találni a hangsúlyt, hogy az a tudás és készségek lehetővé teszi, hogy vállalja független kutatási és szakmai gyakorlat a választott területen. A Master of Science (kutatás) (Applied Research) adja az eszközöket és lehetőségeket kell tovább a karrierjét a választott tudományos kutatás területén. Ebben fokozat, motivált és magasan képzett diákok vállalják, felsőfokú tanulmányokat, hogy készítsen egy kutatás-alapú disszertáció, amely segít fejleszteni a kutatási készségek egy speciális területe a tudás, és folytassa tovább a karrierjét.... [-]

Ausztrália Toowoomba Springfield
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

USQ International | Become more (45 sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Ausztrália
Honlap
Telefonszám
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Ausztrália
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Ausztrália
Address
Ausztrália Online, Ausztrália
Telefonszám
undefined