University of Technology Sydney

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UTS másképp gondolkodunk: a globális innovációra összpontosítunk, amelynek középpontjában az innováció áll. Mi több, egy egyetem vagyunk a való világban. Minden kurzusunk szorosan összehangolt az iparági szükségletekkel, ezért a tanulóid felkészítenek a jövőbeli karrieredre.

UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


A UTS különbség

  • Ausztrália első számú fiatal egyeteme vagyunk, és a 11. helyen állunk a világon (QS Top 50 2020 alatt 50 és 13. helyen a Times Higher Education (THE) Young University rangsorában 2019). A QS (2021) szerint a világ 150 legfontosabb egyeteme között vagyunk.
  • Létrehoztunk egy világszínvonalú, élénk, egymással összekapcsolt hallgatói teret. Használja ki a díjnyertes épületeket, a legkorszerűbb létesítményeket és a fenntartható dizájnt.
  • Sydney városegyetem vagyunk - a világ egyik nagyvárosának szívében élünk, Sydney kreatív és digitális iparágakkal körülvéve.
  • Vannak kapcsolatok, amelyek számítanak. Több mint 150 ipari partner alakítja tanfolyamunk tartalmát, szakmai gyakorlatokat, ösztöndíjakat és forrásokat biztosít.
  • A diákok először jönnek - amikor velünk tanul, támogatjuk az utat. A hallgatói szolgáltatások közé tartozik az egészség és a tanácsadás, az egyetemi és angol nyelvű segítségnyújtás, a lakhatás és a karrier támogatása, valamint számos klub és társadalom.

Kutatás, amely számít
Az UTS kutatásaink válaszol a nagy kérdésekre. Egyre növekvő hírnevet kapunk a feltörekvő tudományágak jövőorientált kutatásában, öt témára összpontosítva: egészségügy, adattudomány, fenntarthatóság, jövőbeli munka és ipar, valamint társadalmi jövők. A technológiai zavar kérdéseitől az egészségügy jövőjéig, a nagy adatokig és az új munkamódszerekig valódi megoldásokat kínálunk a mai - és a holnap kihívásokra. Szintén együttműködünk - szorosan együttműködünk az iparral és az akadémiai partnerekkel szerte a világon, hogy értelmes változásokat vezessenek a körülvevő világban.

Ösztöndíj sikere

30 millió dollárt különítettünk el, hogy 2020-ig támogatásokat és ösztöndíjakat biztosítsanak a magasan teljesítő nemzetközi hallgatók számára - ideértve az Önhöz hasonló nemzetközi diákok számára az egyetemi szintű vagy a kar-specifikus finanszírozást is.

www.int-ösztöndíjat. UTS .edu.au

Helyszínek

Sydney

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália
Telefonszám
+61 3 9627 4816

Programok

MA
MSc
Mester