University of Technology Sydney

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UTS másképp gondolkodunk: a globális innovációra összpontosítunk, amelynek középpontjában az innováció áll. Mi több, egy egyetem vagyunk a való világban. Minden kurzusunk szorosan összehangolt az iparági szükségletekkel, ezért a tanulóid felkészítenek a jövőbeli karrieredre.UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


A UTS különbség

  • Ausztráliában az 1. számú egyetemi hallgató vagyunk a 9. helyen a világon (QS Top 50 Under 50 2019 és 16. a Times Higher Education (THE) Young Egyetem rangsorában 2018). A QS (2019) szerint a világ első 200 egyetemén is rangsorolunk.
  • Létrehoztunk egy világszínvonalú, élénk, egymással összekapcsolt hallgatói teret. Használja ki a díjnyertes épületeket, a legkorszerűbb létesítményeket és a fenntartható dizájnt.
  • Sydney városegyetem vagyunk - a világ egyik nagyvárosának szívében élünk, Sydney kreatív és digitális iparágakkal körülvéve.
  • Vannak kapcsolatok, amelyek számítanak. Több mint 150 ipari partner alakítja tanfolyamunk tartalmát, szakmai gyakorlatokat, ösztöndíjakat és forrásokat biztosít.
  • A diákok először jönnek - amikor velünk tanul, támogatjuk az utat. A hallgatói szolgáltatások közé tartozik az egészség és a tanácsadás, az egyetemi és angol nyelvű segítségnyújtás, a lakhatás és a karrier támogatása, valamint számos klub és társadalom.

A kutatások számítanak
Az UTS kutatásunk a nagy kérdésekre reagál. A feltörekvő tudományágakban egyre nagyobb hírnévnek örvendünk a jövőre koncentráló kutatások iránt, öt témakörre összpontosítva: az egészségügy, az adatkutatás, a fenntarthatóság, a jövőbeli munka, valamint az ipar és a társadalmi határidők. Az egészségügyi ellátás jövőbeni technológiai zavarainak kérdései , nagy adatok és új munkamódszerek, valós megoldásokat kínálunk a mai és a holnap kihívásoknak. Mi is együttműködő vagyunk - szorosan együttműködünk az iparág és az egyetemi partnerekkel az egész világon, hogy jelentős változást vezessünk a körülöttünk lévő világban.

Ösztöndíj sikere

30 millió dollárt különítettünk el, hogy 2020-ig támogatásokat és ösztöndíjakat biztosítsanak a magasan teljesítő nemzetközi hallgatók számára - ideértve az Önhöz hasonló nemzetközi diákok számára az egyetemi szintű vagy a kar-specifikus finanszírozást is.

www.int-ösztöndíjat. UTS .edu.au

Helyszínek

Sydney

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália
Telefonszám
+61 3 9627 4816

Programok

Executive kurzusok