University of Wollongong Faculty of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Célunk

A Wollongong Egyetem egy kutató-intenzív egyetem, amely kiemelkedő hírnevet szerzett a tanulókörnyezetek széles skáláján.

A diákjaink iránti elkötelezettségünk nyilvánvalóvá válik a diplomásokban, akik felismerték képességüket, minőségüket és sikerüket a globális munkahelyen.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Az UOW az egyetemek és regionális tanulási központok nemzetközi hálózata. Partnereinkkel együtt erős és kapcsolt jelenlétet alakítunk ki közösségeinkben.

Egy fiatal és élettel teli egyetem vagyunk, melynek mérhetetlen ambíciói vannak. Értékeljük kutatási kapacitásunkat, hogy komplex interdiszciplináris problémákkal foglalkozzunk. Vizsgálatunk ösztönzi kutatási és tanulási környezetünket, valamint azt a célunkat, hogy a világ egyetemeinek 1% -ában szerezzünk helyet.

UOW történelem

A háború utáni fejlõdés és innováció korában az akkori Új-Dél-Wales Műszaki Egyetem felállított egy divíziót Wollongongban a helyi acélipar mérnökeinek és metallurgikusainak képzésére. Ez az intézmény növekedett és fejlődött, 1975-ben pedig törvényeket fogadtak el az Új-Dél-Wales parlamentjében, és létrehozták a Wollongong Egyetem önálló intézményként.

Az UOW büszke a gazdag történelemre, amely az 1951-ben tartott első osztályok óta fejlődött. Az egyetem biztosan messzire megy: még mindig mérnököket és metallurgistákat tanítunk, de most is művészeket, vállalkozókat, oktatókat és újítókat képeznek.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Kutatás

Az UOW-nál szenteltünk a kutatásnak, ami különbséget tesz. Hangsúlyozzuk a partnerségeket és az együttműködést a valós hatás elérése érdekében. Mi bizonyítják elkötelezettségünket az innováció nagy gondolatok valódi üzleti inkubátor Pathway . Üdvözöljük a lehetőséget, hogy kutatóinkat és partnereinket közösségünkkel megosszuk. Támogatjuk egymást annak érdekében, hogy javítsuk az UOW hírnevét a kutatási kiválóság és az innováció terén.

Helyünk, céljaink és értékeink

Az egyetemek soha nem voltak fontosabbak a jövőnk számára. Egy igen nagy és összetett társadalmi, környezeti és gazdasági kihívásokkal küzdő világban az egyetemek központi szerepet fognak játszani abban, hogy Ausztrália gazdaságilag versenyképes és társadalmilag kohéziós legyen. A felsőoktatási szektor a kortárs politikák és a modern társadalom kialakításának élvonalába kerül.

A Wollongong-i Egyetemen (UOW) továbbra is a személyre szabott tapasztalatok és kiemelkedő tanulási környezetek nyújtására összpontosítunk. Nagyon keresett diplomásokat fogunk kifejleszteni, akik egy kutatási intenzív egyetemet és egy szellemileg kihívást jelentő tananyagot tapasztaltak.

Elkötelezettek vagyunk kiemelkedő kutatási és világszínvonalú eredmények megteremtésében. Célunk, hogy egy helyet szerezzünk a világ egyetemeinek 1% -ában, lehetőséget teremt a megújulásra és frissítésre.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Az elkövetkező időszak nagy lehetőségeket kínál:

  • Folytatni kell a kiemelkedő kutatási környezet kialakítását, erős posztgraduális iskolát és világos ösztönzőket a kutatási cél és a termelékenység ösztönzésére;
  • Teljesítsük a tananyag iránti igényt, a diplomás eredményeket és az új technológiák használatával kapcsolatos tananyagunk átalakítását;
  • Fektessen be embertársainkba a belső és külső együttműködés érdekében, hogy elérjék a nagy dolgokat;
  • Fokozzuk campusainkat, és igazodjuk létesítményeinket a népességközpontok változásához, a kereslet által vezérelt rendszerhez és a feltörekvő kutatási prioritásokhoz;
  • Az offshore nemzetközi program és portfólió növelése révén növelheti hírnevünket mint globális multi-campus egyetemet;
  • Partnereinkkel együttműködve nagyobb mértékű innovációt és hatást fejt ki, és hozzájárul új vállalkozások létrehozásához;
  • Beszéljünk az öregdiákokkal, hogy hálózatot építsenek az élethez;
  • Hatékony és produktív egyetem fenntartása az alkalmazkodóképességre és a pénzügyi fenntarthatóságra összpontosítva;
  • Aspire, hogy UOW egy rendeltetési egyetem és Wollongong egyetemi város.

Paul Wellings CBE professzor, kancellárhelyettes.

Helyszínek

Észak-Wollongong

Address
Northfields Avenue
2522 Észak-Wollongong, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Sydney

Address
Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket