Victorian College of the Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Victorian College of the Arts Victorian College of the Arts összehozza egy széles körű kreatív tudományágak beleértve művészet, tánc, színház, film és televízió, kortárs zene, zene Színház, termelés, közösségi kulturális fejlődés és bennszülött Arts Management. Kínálunk széles körű graduális és posztgraduális tanulmányi lehetőségeket, valamint rövid tanfolyam programok a következő iskolák és központok:

Művészeti Iskola Iskola Performing Arts (Dance, Színház, termelés) Iskola Film & Television Iskola Contemporary Music (beleértve a Music Theatre) A Centre for Ötletek A Centre for Cultural partnerségek

Iskola és Filmművészeti Mivel Ausztrália legrégibb és legtekintélyesebb egyetemi filmes iskola, Film és Televízió a VCA vonz, és kifogásolja a sokszínű kohorsz diákok. Azzal, hogy csatlakozott hozzánk, akkor kell nyomni, hogy vizsgálja meg a kreatív potenciál, míg beilleszkedniük, hogy felbecsülhetetlen az egész karrierjét. A gyakorlaton alapuló szellemiségű helyezi a kreativitást és a mesemondás középpontjában, amit csinálunk. Mi egyensúly kritikus képzés intenzív kis- osztályok és stúdió gyakorlat - ami kiemelkedő eredmény. A diplomások nyertek rengeteg nemzetközi díjat a Cannes-i, Sundance, Toronto, Berlin, Tribecca és New York filmfesztiválokon. A széles körű programok által tanított néhány Ausztrália vezető filmesek és ipari guruk, és tartalmazza:

⋅ Nem odaítéléséről 12 hónapos és nyári programok (nyitott minden legfürgébb) ⋅ Három éves Bachelor of Fine Art (Film és Televízió) ⋅ Három éves Bachelor of Fine Art (animáció) ⋅ Három éves Bachelor of Fine Art (Forgatókönyvíró) ⋅ szakember mesterképzési programokra ⋅ kutatás magasabb fokú doktori képzésben

Minden tanfolyam és minden szakaszában, segítünk vált gondolkodás filmrendező. Itt lesz a lehetőséget, hogy a legjobb High Definition berendezések a szakmában. Ennél is fontosabb, hogy tanulmányozza Film és TV a VCA hozza meg a csillagok cég - hasonlóan gondolkodó, kreatív és szenvedélyes emberek, akiknek filmkészítés karrier megoszthatja saját pályáját.

Helyszínek

Melbourne

Address
Victorian College of the Arts
The University of Melbourne
234 St Kilda Rd
Southbank

VIC 3006 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket