Hivatalos Leírás

Miért válassza a VU-t

A Victoria University (VU) szeretnénk, ha követnéd a szenvedélyedet és az excelet az iparágban, amit mindig álmodtál.

Ausztrália egyik leginkább iparághoz kötődő intézménye vagyunk, és a világ két felsőoktatási intézményének egyike.

Meg fogod tanulni a vezető iparági szakemberektől, akik az elméletet és a gyakorlatot összekapcsolják, hogy felkészítsék a karriered első napjától.

Tapasztalja meg az első év modelljét

Megváltoztattuk a tanfolyamok tanításának módját úgy, hogy az első évet úgy érzi, mint a többi - az Önre és a sikerre összpontosítva.

Elérje a korai győzelmet és a bizalmat, amely sikeres egyetemi tapasztalatra tett szert, többször egy időben az oktatókkal és a többszintű támogatással.

A tanítási módot 2019-ben és a harmadik és a negyedik évfolyam témakörében 2020-ban is kiterjesztik a második évre.

A 201-ben a VU-ban elkezdett hallgatók az összes tanulmányaikat a blokk üzemmódban végzik egész fokon.

Fedezze fel az iparágvezető tanfolyamokat

Megértjük, hogy a tanulmány első oka a választott karrier elérése. Ezért tervezzük meg a tanfolyamokat az iparággal együtt annak érdekében, hogy megtudjuk, hogy a munkáltatók milyen készségeket keresnek - most és a jövőben.

Mivel a tanfolyamok annyira relevánsak a munkahelyen, a vezető szervezetek elismerték az iparági szabványokat. Számos akkreditáló szervezetünk közül csak néhány:

  • Ausztrál Marketing Intézet
  • Ausztrál ápolási és szülésznői akkreditációs tanács
  • Ausztrál Pszichológiai Akkreditációs Tanács
  • CPA Ausztrália
  • Logisztikai és Közlekedési Intézet Ausztrália
  • Ausztrál Könyvvizsgáló Intézet
  • Viktoriánus Oktatási Intézet.

Rugalmas tanulmányi lehetőségek

A célok elérése szempontjából fontos a tanulás módjának kiválasztása. Ezért kínálunk számos rugalmas tanulási lehetőséget.

Akár a teljes munkaidős munka, akár a családi élet összeegyeztetése, akár a karrier célok elérése érdekében tovább kell tanulnia, segíthetünk abban, hogy tanulmányi munkát végezzünk.

Támogatási szolgáltatások, amelyek az Ön számára működnek

A támogató szolgáltatások széles skáláját kínáljuk a hallgatóknak - az ösztöndíjaktól és a pénzügyi támogatásoktól kezdve egészen a tudományos támogatásig, a gyermekgondozásig és az egészségügyi és jóléti szolgáltatásokig.

Megértjük, hogy a munka és az életkötelezettséggel kapcsolatos tanulmányok kiegyensúlyozása nem mindig könnyű. Ezért tervezzük meg tanfolyamjainkat és támogató programjainkat, hogy a különböző háttérrel rendelkező diákok lehetőséget kapjanak a célok elérésére.

A korábbi tapasztalatoktól, a gazdasági és oktatási háttértől függetlenül szeretnénk, ha sikeresek lennének.

Egy barátságos közösség

Tapasztalja meg a kultúrák, vallások és nyelvek széles skáláját a Victoria University (VU).

Amikor velünk tanul, megosztja az osztályokat, beszélgetéseket és barátságokat több mint 175 különböző ország diákjaival.

Mivel diákjaink olyan sok különböző helyszínről csatlakoznak hozzánk, több mint 240 000 VU alumíniumunk van, akik világszerte élnek és dolgoznak.

2018-ban nyertük meg a viktoriánus kormány multikulturális üzleti díját (külső link), amely kiemelkedő szolgáltatást nyújtott a multikulturális közösségeknek.

Globális rangsorunk

Egy egyetem kiválasztásakor fontos, hogy fontolja meg, mennyire jól rangsorolják Ausztráliában és nemzetközi szinten.

Bár viszonylag új intézmény, a VU minden évben nagyobb globális elismerést kap.

Világszínvonalú kutatási lehetőségek

A Victoria University (VU) együttműködést folytathat az ipar, a kormány és a közösség számára.

Végzős kutatóink kollégáinkban és szakosodott kutatóközpontjainkon és intézeteinken alapulnak, neves kutatói munkatársakkal dolgoznak, és hozzájárulnak az évente megjelent 600 papírhoz, amelyek több mint fele a világ legjobb folyóirataiban jelenik meg.

A közelmúltbeli felméréseink szerint a támogató és készségfejlesztő programjainkban 93% -os elégedettségi arányt találtunk.

Mi is egyike vagyunk a hét ausztrál egyetemnek, hogy ötcsillagos minősítést kapjon az ausztrál posztgraduális társulások tanácsától.

A sport vezetői

Victoria University (VU) a sporttudományi oktatásban világszerte a 12. helyen áll. *

A sport vezetőjeként több mint 40 sporttevékenységet kínálunk az egyetemi, posztgraduális és szakképzési (TAFE) szinteken. Kutatásunk az emberi mozgalom és a sporttudomány területén világszínvonalú hírnévnek örvend.

Erős törekvéseink vannak Ausztrália vezető sport egyetemének és a sportágak globális vezetőjének lenni.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Victoria University

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít. ... [+]

Áttekintés

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít.

A számítástechnikai készségekre épül, és felkészül a vezető informatikai szerepekre. A gyakorlati, gyakorlati órák lehetővé teszik, hogy fejlesszék és fejlesszék az elméletből kialakult készségeket. Ez a kurzus rugalmasságot biztosít a szemtől-szembe és az online tanuláshoz.

A valós problémák megoldására összpontosítunk:

cloud computing (az Amazon Web Services használatával kapcsolatos gyakorlatokkal)kiberbiztonságspeciális programozásszoftverfejlesztésvezeték nélküli és mobil hálózatmobil alkalmazásokadatelemzésprojektmenedzsment.... [-]
Ausztrália Saint Albans Werribee
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Legyen a globális változás, az emberi jogok és a fenntartható fejlődés vezetője globális vagy helyi szinten, a Nemzetközi Közösségi Fejlesztés Mestere. ... [+]

Áttekintés

Legyen a globális változás, az emberi jogok és a fenntartható fejlődés vezetője globális vagy helyi szinten, a Nemzetközi Közösségi Fejlesztés Mestere.

Ez az egyedülálló, népszerű program személyre szabott oktatást kínál. Ez magában foglalja a helyszíni gyakorlati tanulást és a közösségekkel és a szakemberekkel való mély kapcsolatot. A tanulás és a gyakorlati tapasztalat tökéletes keveréke az Ön számára, hogy készen álljon egy teljesítő karrierre.

A legfontosabb tanulmányterületek a következők:

kritikus tudatosság és a fejlődés etikájaközösségfejlesztési projekttervezés és -kezelésrészvételen alapuló kutatás és értékelésglobalizáció és társadalmi mozgalmakvezetés a közösségfejlesztésbenTrump és Brexit hatásai a nemzetközi szervezetek irányításárakonfliktusmegoldás és béketeremtés.... [-]
Ausztrália Saint Albans
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Fejlessze meg a tanácsadási elmélet és gyakorlatok megértését a VU tanácsadói mestereivel. ... [+]

Áttekintés

Fejlessze meg a tanácsadási elmélet és gyakorlatok megértését a VU tanácsadói mestereivel.

Tapasztalatot szerezhet felnőtt, gyermek és serdülő tanácsadásban, a tanulás középpontjában:

tanácsadás és pszichológiai elmélettanácsadási beavatkozások és pszichológiai terápiák (felnőttek, gyermekek, serdülők és családok számára)gyakorlati készségek az iparági tanulás és elhelyezés révén.

Az Ausztrál Tanácsadó Szövetség (ACA) által akkreditált tanácsadói mester:

betekintést nyújt a bemutató számos kérdésébe, beleértve a depressziót, a szorongást, a bánatot, a veszteséget és a függőségeketa tanácsadás etikájának megértésegyakorlati alapú kis tézis befejezése.... [-]
Ausztrália Melbourne Footscray
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Tanulmányozzon globálisan elismert számviteli fokozatot az üzleti mesterrel (számvitel). ... [+]

Áttekintés

Tanulmányozzon globálisan elismert számviteli fokozatot az üzleti mesterrel (számvitel).

Erős alapot és fogalmi ismereteket szerezzen a fenntarthatóság és a globális számviteli trendek legújabb fejleményeiről. Fejleszti a számviteli, közgazdasági és pénzügyi szakismereteket, és megtanulja, hogy a különböző iparágakban milyen magas szintű számviteli pozíciókat kell betöltenie.

A kurzus befejezése után jogosult lesz a CPA Australia és / vagy a Charted Accountants - Ausztrália és Új-Zéland (CA ANZ) akkreditációjára.

Karrier

A könyvelők foglalkoztatási lehetőségei nagyon gyakoriak és sokféle szerephez tartoznak számos különböző iparági környezetben, köztük a számviteli gyakorlatban, a kereskedelmi és a kormányzati szervezetekben.... [-]

Ausztrália Melbourne Werribee
November 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Ebben a Master of Business Enterprise Resource Planning Systems tanfolyamban megtudhatja, hogyan alkalmazhatja az üzleti és technológiai trendeket a valós problémákra, ta ... [+]

Áttekintés

Ebben a Master of Business Enterprise Resource Planning Systems tanfolyamban megtudhatja, hogyan alkalmazhatja az üzleti és technológiai trendeket a valós problémákra, tanulva a területükön szakértőktől.

Ebben a világszínvonalú tanfolyamban fejleszteni fogja a számítástechnikai és üzleti készségeket az Enterprise Resource Planning (ERP) rendszerek megvalósításához és fenntartásához. Fontos, hogy ez a kurzus megérti, hogy ezek a rendszerek milyen következményekkel járnak az üzleti életre.

Meg fogja tanulni a legújabb SAP modulokat, így az ERP / SAP szerepkörben végzett munka során a talaj futhat.

A rendszeralkalmazások és termékek (SAP) szoftver mélyreható ismerete gyakorlati tapasztalatok és 24 órás online hozzáférés révén. Megtanulsz fontos készségeket, köztük:... [-]

Ausztrália Melbourne Werribee
November 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Legyen az iparágvezető a vállalati erőforrás-gazdálkodási tervezés (ERP) rendszerekben és az SAP-ban a VU Business Analytics (Professional) rendszerével. ... [+]

Áttekintés

Legyen az iparágvezető a vállalati erőforrás-gazdálkodási tervezés (ERP) rendszerekben és az SAP-ban a VU Business Analytics (Professional) rendszerével.

A VU üzleti mesterképzései világszínvonalúak, és az iparágban nagyra értékelik őket. Erős ipari kapcsolataink vannak, amelyek valós tapasztalatokat és hálózati lehetőségeket kínálnak.

Tanulmánya során praktikus, naprakész ismereteket fog fejleszteni az SAP szoftverről. Az SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA) szoftveralkalmazások és technológia átfogó csomagjának gyakorlati tapasztalatát és online hozzáférését kínáljuk.... [-]

Ausztrália Melbourne
November 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul