Hivatalos Leírás

Melbourne Polytechnic 1912 óta foglalkozik szakképzéssel, és ma már számos innovatív, gyakorlati TAFE (VET) és felsőoktatási (Degree) programot kínál, amelyek felkínálják Önt a tudás és a készségek terén, hogy kiválóan fejlődhessenek a fejlődő és kihívásokkal teli piacon.

Melbourne Polytechnic kurzusokat az ipar részvételével tervezték és alakították ki, hogy a tanulók a legjobb foglalkoztatási eredményeket nyújtsák.

Melbourne Polytechnic ben hét fővárosi egyetem van , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus és Heidelberg. Minden egyetem egyedi, egyedülálló és gazdagító tanulói élményt nyújt.

Hat oktatási központ is van , a Northern Lodge - az Eden Park, a Northern Lodge - a Yan Yean, a Yarra Glen versenyközpont, az észak-AMEP (Adult Migrant English Program) Center Broadmeadows, a Growling Frog Vineyard és a Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

A Melbourne Polytechnic évente több mint 26 000 beiratkozással akkreditált, hogy mintegy 550 országosan akkreditált tanfolyamot nyújtson, amelyek közül sok teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben áll rendelkezésre. Több mint 400 intézet-akkreditált tanfolyamot biztosít.

Melbourne Polytechnic jelenleg hároméves (és egy négyéves), szakirányú főiskolai és mesterképzést kínál az egyedülálló gyakorlati tanulási környezetünkben és az ipar optimális expozíciójában:

 • Számvitel
 • Mezőgazdaság
 • Üzleti
 • Kreatív iparágak
 • Oktatás (korai évek)
 • Korai év tanulmányok
 • Vendéglátás menedzsment
 • Ábra
 • Informatika
 • Zene
 • Zeneipar

Folyamatosan fejlesztünk új artikulációkat Pathways és degrees Pathways a diákok lehetőségeit. 2016-ban bevezettük a CPA akkreditációval foglalkozó szakmai és gyakorlati számviteli mestert, amely már nagyon népszerűnek bizonyult az első posztgraduális kurzusunknak. Minden új kurzust részletesen közzéteszünk honlapunkon, amint elkészülnek.

Melbourne Polytechnic fokozatú kurzusok az átutalást és az előzetes ismeretek elismerését kínálják azoknak a hallgatóknak, akik már országosan elismert oklevelet, fejlett diplomát vagy más képesítést szereztek.

Közvetlen beiratkozás Az összes Melbourne Polytechnic fokozatba beágyazott (2 év) kapcsolattartási fokozat nagyszerű Pathway (kreditátvitel és az előzetes ismeretek elismerése) a továbbtanulási lehetőségekhez.

Melbourne Polytechnic nemzetközi elismerést ért el évente több mint 6000 offshore beiratkozással és 24 Ázsia oktatási partnerségével, amelyet a viktoriánus kormány elismert a nemzetközi oktatás kiválóságáért, 2014-ben megnyerte a legjobb szolgáltatót, és 2015-ben a második helyen végzett.

Melbourne Polytechnic szoros kapcsolata az iparral biztosítja a hallgatók számára, hogy részesüljenek az ipari szponzorok által adományozott tanulmányi támogatásokból, és saját hálózataikat a jövőbeli sikerre is kiterjeszthessék.

Olyan, mint egy tanfolyam kiválasztása, minden diák körülményei eltérőek, amikor eljön a tandíj, és a díjstruktúrán keresztül vezethetünk. Minden kurzusoldal külön díjakat fogalmaz meg, vagy látogasson el a Nemzetközi Diákköltségek oldalra további információkért.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Melbourne Polytechnic

Az MCI célja, hogy a kreatív hálózataira épüljön, erősítse meg az alkalmazott kreatív kutatás, a kritikus gondolkodás ismereteit, és terjessze ki a gyakorlatot az adott t ... [+]

Az MCI célja, hogy a kreatív hálózataira épüljön, erősítse meg az alkalmazott kreatív kutatás, a kritikus gondolkodás ismereteit, és terjessze ki a gyakorlatot az adott területen dolgozó szakértők felügyeleti útmutatásával. Ezek a készségek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a versenyképes kreatív iparágakban sikeresek legyenek.

Pályaépítés

A kreatív iparágak mesterképzési modellje három tematikus adatfolyamon alapul. Ezek a következők: (1) Vállalkozás és kereskedelem (2), Alkalmazott kutatás és (3) Kreatív gyakorlat

Az MCI-nek három beágyazott kilépési pontja van:

Kreatív iparágak diplomáját igazoló tanúsítvány - Vállalkozás és kereskedelem (egy félév / 48 kreditpont)Kreatív iparágak diplomája - Vállalkozás és kereskedelem és alkalmazott kutatás (két félév / 96 kreditpont)Kreatív iparágak mestere - minden patak (három félév / 144 kreditpont)Mit kell tennem a bejegyzéshez?... [-]
Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Melbourne Polytechnic

Előmozdítsa a számviteli készségeket és az üzleti akenciát a kutatás, a továbbtanulás vagy a szakmai gyakorlat terén, a Melbourne Polytechnic Master of Professional és Pr ... [+]

Előmozdítsa a számviteli készségeket és az üzleti akenciát a kutatás, a továbbtanulás vagy a szakmai gyakorlat terén, a Melbourne Polytechnic Master of Professional és Practicing Accounting (MPPA) programjával.

Progresszív, szorgalmas, üzleti gondolkodású diplomásoknak és azoknak, akik a professzionális számviteli területen szeretnének kiemelkedni, az MPPA számos munkalehetőséget kínál, az akadémiától a CFO-hoz, a világ bármely pontján.

Menj tovább, lépj tovább és haladj előre

A globális üzleti világ egyre növekvő mértékben fejlődik. A vállalatok olyan szakembereket akarnak, akik képesek azonosítani a trendeket, és olyan vállalati alkalmazkodási javaslatokat javasolnak, amelyek pénzügyi és működési életképességet biztosítanak.... [-]

Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Melbourne Polytechnic