Melbourne Polytechnic

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Melbourne Polytechnic 1912 óta foglalkozik szakképzéssel, és ma már számos innovatív, gyakorlati TAFE (VET) és felsőoktatási (Degree) programot kínál, amelyek felkínálják Önt a tudás és a készségek terén, hogy kiválóan fejlődhessenek a fejlődő és kihívásokkal teli piacon.

Melbourne Polytechnic kurzusokat az ipar részvételével tervezték és alakították ki, hogy a tanulók a legjobb foglalkoztatási eredményeket nyújtsák.

Melbourne Polytechnic ben hét fővárosi egyetem van , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus és Heidelberg. Minden egyetem egyedi, egyedülálló és gazdagító tanulói élményt nyújt.

Hat oktatási központ is van , a Northern Lodge - az Eden Park, a Northern Lodge - a Yan Yean, a Yarra Glen versenyközpont, az észak-AMEP (Adult Migrant English Program) Center Broadmeadows, a Growling Frog Vineyard és a Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

A Melbourne Polytechnic évente több mint 26 000 beiratkozással akkreditált, hogy mintegy 550 országosan akkreditált tanfolyamot nyújtson, amelyek közül sok teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben áll rendelkezésre. Több mint 400 intézet-akkreditált tanfolyamot biztosít.

Melbourne Polytechnic jelenleg hároméves (és egy négyéves), szakirányú főiskolai és mesterképzést kínál az egyedülálló gyakorlati tanulási környezetünkben és az ipar optimális expozíciójában:

 • Számvitel
 • Mezőgazdaság
 • Üzleti
 • Kreatív iparágak
 • Oktatás (korai évek)
 • Korai év tanulmányok
 • Vendéglátás menedzsment
 • Ábra
 • Informatika
 • Zene
 • Zeneipar

Folyamatosan fejlesztünk új artikulációkat Pathways és degrees Pathways a diákok lehetőségeit. 2016-ban bevezettük a CPA akkreditációval foglalkozó szakmai és gyakorlati számviteli mestert, amely már nagyon népszerűnek bizonyult az első posztgraduális kurzusunknak. Minden új kurzust részletesen közzéteszünk honlapunkon, amint elkészülnek.

Melbourne Polytechnic fokozatú kurzusok az átutalást és az előzetes ismeretek elismerését kínálják azoknak a hallgatóknak, akik már országosan elismert oklevelet, fejlett diplomát vagy más képesítést szereztek.

Közvetlen beiratkozás Az összes Melbourne Polytechnic fokozatba beágyazott (2 év) kapcsolattartási fokozat nagyszerű Pathway (kreditátvitel és az előzetes ismeretek elismerése) a továbbtanulási lehetőségekhez.

Melbourne Polytechnic nemzetközi elismerést ért el évente több mint 6000 offshore beiratkozással és 24 Ázsia oktatási partnerségével, amelyet a viktoriánus kormány elismert a nemzetközi oktatás kiválóságáért, 2014-ben megnyerte a legjobb szolgáltatót, és 2015-ben a második helyen végzett.

Melbourne Polytechnic szoros kapcsolata az iparral biztosítja a hallgatók számára, hogy részesüljenek az ipari szponzorok által adományozott tanulmányi támogatásokból, és saját hálózataikat a jövőbeli sikerre is kiterjeszthessék.

Olyan, mint egy tanfolyam kiválasztása, minden diák körülményei eltérőek, amikor eljön a tandíj, és a díjstruktúrán keresztül vezethetünk. Minden kurzusoldal külön díjakat fogalmaz meg, vagy látogasson el a Nemzetközi Diákköltségek oldalra további információkért.

Helyszínek

Melbourne

Melbourne Polytechnic

Address
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Telefonszám
+61 3 9269 1200

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket