FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az FH Kufstein jelenleg 2200 hallgatóval rendelkezik, több mint 50 nemzetből, akik nemzetközi, multikulturális légkört teremtenek. Az a tény, hogy világszerte több mint 210 partnerintézményünk van, azt jelenti, hogy évente több mint 200 bejövő nemzetközi hallgató fogadja az FH Kufstein-t, és még nagyobb számú hallgatónk megy szemeszterre vagy évre külföldre tanulni.

123319_FHKufsteinGehen_10.jpgc) FH Kufstein Tirol

Sőt, mintegy 500 szerződéses előadóval az FH Kufstein jelentős szerepet játszik a regionális gazdaságban. A teljes és részidős formában kínált alapképzési és mesterképzési programok sorozatát úgy alakították ki, hogy megfeleljen az adott iparág szakmai igényeinek. Az FH Kufstein posztgraduális programot is kidolgozott számos nemzetközileg elismert partneri egyetemmel együttműködésben. A fokozatot végző programjaink kiváló kilátásokkal rendelkeznek a területén kihívást jelentő pozíciók betöltésére és karrierjük előmozdítására.

123318_FHKufsteinFeatures_188.jpg

c) FH Kufstein Tirol

Vonzó campus bájos környezetben

Az FH Kufstein olyan épületben található, amely modern előadótermeket és munkaterületeket, könyvtárat és kávézót tartalmaz. A campus a zöld, nagylelkű park területén helyezkedik el, amely a városközponthoz közel helyezkedik el. Számos sport- és szabadidős lehetőség, valamint a közeli kulturális központok és a regionális fővárosok izgalmas, nemzetközi hangulatot teremtenek.

138238_FH_Gebaude_A_web_portale.JPGc) FH Kufstein Tirol

Kutatási koncepció

A kutatás és fejlesztés kiemelkedő teljesítményéhez elengedhetetlen a hatékony, tudományosan megalapozott oktatás és tanulás. Így az FH Kufstein szilárd K + F programot hozott létre, amelynek célja az intézményi és az egyéni kompetenciák előmozdítása, valamint a tudományos és üzleti közösségek magas szintű elismerésének és integrációjának elősegítése. Az osztrák alkalmazott tudományos egyetemekre vonatkozó törvényes felhatalmazással összhangban az FH Kufstein kutatási és fejlesztési koncepciója összhangban van az alkalmazott kutatási megközelítéssel. A cél olyan tudományos kutatási és fejlesztési eredmények előállítása, amelyek hozzájárulnak a tudományos alapokhoz, és fenntarthatóan növelik a helyi gazdaság versenyképességét és vonzerejét.

123320_FHKufsteinFeatures_146.jpgc) FH Kufstein Tirol

Helyszínek

Kufstein

Fachhochschule Kufstein Tirol

Address
FH Kufstein
Andreas Hofer-Straße 7

6330 Kufstein, Tirol, Ausztria
Telefonszám
+43 5372 71819

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket