Hivatalos Leírás

A sikeres karriered átjárója!

1994-ben alapították meg az University of Applied Sciences Wiener Neustadt t, amely az első ausztriai oktatási intézmények közé tartozik. Jelenleg több mint 3600 hallgató vesz részt egy egyetemi vagy főiskolai programban: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln és Bécs. Több mint 10000 diplomásunk sikeres pályafutást folytat mind Ausztriában, mind külföldön.

Nemzetközileg hálózatba szervezett, valamint regionális szinten szilárdan lehorgonyozva az FHWN kiterjedt és jövőorientált oktatási és kutatási programokat nyújt. Jelenleg 34 fő Bachelor és Master programot kínálunk * 5 karon: üzleti, mérnöki, egészségügyi, biztonsági és sport. Több mint 300 alkalmazott és 1300 előadó biztosít modern és hatékony gyakorlatorientált oktatást.

A hitvallásunk szerint járunk el: perspektívák az alkalmazott tanuláson keresztül . Gyakorlat-orientált oktatási koncepciónk révén a diplomások széles körű perspektívákat kínálnak a sikeres szakmai karrier számára. A 2015-ös Universum Talent Research tanulmányban a kiváló munkalehetőségeket a diákok megerősítették, akik az FHWN először a leginkább "foglalkoztathatósági" egyetemként választották - a megszerzett készségek közvetlen alkalmazására való alkalmasság.

A gyakorlati szempontok mellett a hangsúly az alkalmazott kutatásra összpontosít . Számos kutatólaboratóriumunk, a funkcionális terek és a szemináriumi helyiségek korszerű technológiával vannak felszerelve, amely első osztályú oktatást biztosít. Továbbá a kutatási és fejlesztési projektjeinken a mérnöki és tudományos fokozatokat a FOTEC, az FHWN saját FHWN támogatja.

Az FHWN egyik fő fókuszpontja az internacionalitásunk. Jelenleg a világ 95 partner egyetemével rendelkező diákjainknak sok lehetőségük van arra, hogy félévüket külföldön töltsék tovább tanulmányaik folytatásához vagy szakmai gyakorlatuk elvégzéséhez. Az FHWN az üzleti, az ipar és a kutatás nemzetközi partnereivel való kapcsolattartás és hálózatépítés értékes kapcsolatot biztosít szakmai karrierjének elindításakor.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Üzleti tanácsadás International (BCi) egy magas színvonalú és kihívást jelentő üzleti fokozat a mester szintű szinten tanított teljes egészében angolul. ... [+]

A kapu a nemzetközi üzleti életben

Az üzleti tanácsadás nemzetközi mesterképzési programja (MBCi) egy nemzetközileg fókuszált program, melyet teljes egészében angolul tanítanak. Ez különösen ösztönző környezetet biztosít, amelyben Ön és tanítványai sok különböző nemzetből és kulturális háttérből együttműködnek egy nemzetközi karon.

Az üzleti élet első fokára építve a kétéves program felkészíti Önt a jövőbeli vezetői pozíciókra a globális vállalatok számára. Az MBCi programban kiválaszthatja, hogy szakosodjon a két szakterület egyikébe:

Marketing AnalyticsKincstár

A program során a pénzügyi menedzsment és a befektetéselemzés, illetve a marketing és az adatelemzés terén végzett specializáció mellett különböző vezetési és tanácsadási készségeket is szerez. Úgy tervezték, hogy ezek a kurzusok a korábbi tudáson alapulnak.... [-]

Ausztria Wiener Neustadt
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

Wiener Neustadt, Lower Austria, 2700 AT
Social Media