University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A sikeres karriered átjárója!

1994-ben alapították meg az University of Applied Sciences Wiener Neustadt t, amely az első ausztriai oktatási intézmények közé tartozik. Jelenleg több mint 3600 hallgató vesz részt egy egyetemi vagy főiskolai programban: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln és Bécs. Több mint 10000 diplomásunk sikeres pályafutást folytat mind Ausztriában, mind külföldön.

Nemzetközileg hálózatba szervezett, valamint regionális szinten szilárdan lehorgonyozva az FHWN kiterjedt és jövőorientált oktatási és kutatási programokat nyújt. Jelenleg 34 fő Bachelor és Master programot kínálunk * 5 karon: üzleti, mérnöki, egészségügyi, biztonsági és sport. Több mint 300 alkalmazott és 1300 előadó biztosít modern és hatékony gyakorlatorientált oktatást.

A hitvallásunk szerint járunk el: perspektívák az alkalmazott tanuláson keresztül . Gyakorlat-orientált oktatási koncepciónk révén a diplomások széles körű perspektívákat kínálnak a sikeres szakmai karrier számára. A 2015-ös Universum Talent Research tanulmányban a kiváló munkalehetőségeket a diákok megerősítették, akik az FHWN először a leginkább "foglalkoztathatósági" egyetemként választották - a megszerzett készségek közvetlen alkalmazására való alkalmasság.

A gyakorlati szempontok mellett a hangsúly az alkalmazott kutatásra összpontosít . Számos kutatólaboratóriumunk, a funkcionális terek és a szemináriumi helyiségek korszerű technológiával vannak felszerelve, amely első osztályú oktatást biztosít. Továbbá a kutatási és fejlesztési projektjeinken a mérnöki és tudományos fokozatokat a FOTEC, az FHWN saját FHWN támogatja.

Az FHWN egyik fő fókuszpontja az internacionalitásunk. Jelenleg a világ 95 partner egyetemével rendelkező diákjainknak sok lehetőségük van arra, hogy félévüket külföldön töltsék tovább tanulmányaik folytatásához vagy szakmai gyakorlatuk elvégzéséhez. Az FHWN az üzleti, az ipar és a kutatás nemzetközi partnereivel való kapcsolattartás és hálózatépítés értékes kapcsolatot biztosít szakmai karrierjének elindításakor.

Helyszínek

Wiener Neustadt

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Alsó-Ausztria, Ausztria

Programok