University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A sikeres karriered átjárója!

A University of Applied Sciences Wiener Neustadt 1994-ben alapították elsőként, és az osztrák felsőoktatási intézmények közé tartozik. Jelenleg több mint 4000 hallgató jelentkezik egy főiskolai vagy mesterképzésbe egy campusunkban: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln és Bécs. Több mint 12000 diplománk sikeres karrierjét folytatja Ausztriában és külföldön egyaránt.

A nemzetközileg hálózatba kötött, valamint a regionális szinten szorosan lehorgonyzott FHWN kiterjedt és jövőorientált oktatási és kutatási programokat kínál. Jelenleg 37 főiskolai és mesterképzési programot kínálunk öt karon: Üzleti, Mérnöki, Egészségtudományi, Biztonsági és Sport. Több mint 440 alkalmazott és 1300 előadó gondoskodik a modern és hatékony gyakorlat-orientált oktatásról.

A hitvallásunk szerint járunk el: perspektívák az alkalmazott tanuláson keresztül . Gyakorlat-orientált oktatási koncepciónk révén a diplomások széles körű perspektívákat kínálnak a sikeres szakmai karrier számára. A 2015-ös Universum Talent Research tanulmányban a kiváló munkalehetőségeket a diákok megerősítették, akik az FHWN először a leginkább "foglalkoztathatósági" egyetemként választották - a megszerzett készségek közvetlen alkalmazására való alkalmasság.

A gyakorlati szempontok mellett a hangsúly az alkalmazott kutatásra összpontosít . Számos kutatólaboratóriumunk, a funkcionális terek és a szemináriumi helyiségek korszerű technológiával vannak felszerelve, amely első osztályú oktatást biztosít. Továbbá a kutatási és fejlesztési projektjeinken a mérnöki és tudományos fokozatokat a FOTEC, az FHWN saját FHWN támogatja.

Az FHWN másik fő fókuszpontja nemzetköziségünk. A világszerte jelenleg 100 partner egyetemmel számos lehetőség nyílik arra, hogy hallgatóink egy szemesztert külföldön töltsenek, hogy tovább folytatják tanulmányaikat vagy szakmai gyakorlatokat végezzenek. Az FHWN az üzleti, ipari és kutatási nemzetközi partnerekkel való kapcsolattartás és hálózatépítés értékes kapcsolatokkal szolgál a szakmai karrier FHWN .

Helyszínek

Wiener Neustadt

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Alsó-Ausztria, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket