Ferdinand Porsche Fern FH

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemi tanulmányait a FernFH: modern, részmunkaidős és rugalmas

A tanulmány a Ferdinand Porsche távoli főiskolai megadja neked a lehető legjobb lehetőséget a további karrierjét. Részmunkaidős, akkor fejleszteni a főiskolai vagy egyetemi diplomát számítógép vagy a közgazdaságtan Business & Economics Pszichológia.

"Blended learning": a hatékony tanulás online és offline

Akkor teljes a tanulmányok nagyrészt a "virtuális campus" otthonról. Ez azt jelenti, nagyfokú rugalmasságot az Ön számára. Amellett, hogy az egyes online tanulási látogatása blokkolt kurzusok egyik legmodernebb egyetemek Ausztriában Wiener Neustadt.

Magas színvonalú oktatás, elméleti és gyakorlati

A tanulmány a Ferdinand Porsche távoli főiskolai megfelel a legmagasabb tartalom és a tanítási minőségi előírásoknak. Ön kap egy praktikus és jövőorientált felsőoktatásban. Tanárok számára kiváló képességekkel saját prioritási területeken.

Tanul jövedelem

Annak ellenére, hogy tanulmányait folytassa a szokásos módon a szakmát. Tanulmányozni fogják szabadprogram. Segítsen elérni a főiskolai diplomával, teljes fizetéssel. Szemeszterenként tandíjat fizet 363,36 € (Jár. Diákönkormányzat díj 18,70 €) - Stand: SS 2015.

Tanulmányozása és a családi élet

A tanulmány a FernFH, hogy optimálisan rendezni a családi élet. Hála a nagy rugalmasság a távoktatás az interneten lehet leginkább akkor teljes oltási, ha van időd.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés Online Alapképzés » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés Health Alapképzés »