Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Nemzetközi Korrupcióellenes Akadémia

A Nemzetközi Korrupcióellenes Akadémia (IACA) egy nemzetközi szervezet székhelye Laxenburg, Ausztria. Ez az első globális intézmény a maga nemében, szentelt leküzdésében jelenlegi hiányosságai tudás és a gyakorlat terén a korrupcióellenes és célja, hogy képessé szakemberek a jövő kihívásaira.

Az Academy szabványos és testre szabott képzések, tanulmányi szakok, lehetőséget a párbeszédre és a hálózatépítés, és a korrupcióellenes agytröszt és benchmarking tevékenységek. Ez egy új, holisztikus korrupcióellenes oktatás és a kutatás, szállít és elősegíti a korrupcióellenes képzés gyakorlati szakemberek a társadalom minden rétegében, és nyújt műszaki támogatást és segítséget a legkülönbözőbb érdekeltek. Nemzetközi együttműködés, a tudásmegosztás és a tapasztalatok, és a kölcsönös támogatás alapvető szempontjait IACA mandátumát.

A szervezet által kezdeményezett INTERPOL, az ENSZ Hivatal Kábítószer-ellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatala (UNODC), az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), az Osztrák Köztársaság és más érdekelt felekkel. Ez lett egy nemzetközi szervezet 2011. március 8 és jelenleg egy választókerületben a 71 részes, köztük három nemzetközi szervezet. IACA megfigyelőként az ENSZ Közgyűlése, GRECO, az ECOSOC és a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM), és kifejezetten üdvözölte egy sor nemzetközi állásfoglalások.

IACA betartja a földrajzi és kulturális sokszínűség és arra törekszik, széles partneri köz- és magánszektorbeli intézmény, nemzetközi és nem kormányzati szervezetek és a civil társadalom. Úgy működik együtt ezekkel a partnerekkel közösen szervezendő korrupcióellenes képzéseket, és részt vesz a nemzetközi események, mint a társ-szponzor vagy szakértelem szolgáltatót. Emellett IACA Dean, oktatók, és vezető képviselői rendszeresen (vendég) előadás és hozzájárulnak a nemzetközi korrupcióellenes konzultációk és munkacsoportok, tanácsadó testületek, konferenciák és találkozók.

Abban, hogy a korrupcióellenes oktatás és a kutatás, IACA támaszkodik megingathatatlan hajtás kiválóság felé, a szellem, az innováció, és elkötelezettség teszi magát elérhetővé az egyének az egész világon.

A mi megközelítésünk

51cb676acaa7c

Korrupcióellenes oktatás kínálnak elmúlt évtizedek ad-hoc legjobb, gyakran hiányzik a szakosodás és átfogó keretet. Azt szenvedett oktatási partikularizmus és bizonyos esetekben még a szeparatizmus, ezáltal korlátozott eredményeket hosszú távon. A válasz ezekre a hiányosságokra, IACA holisztikus szemlélete volt a célja.

Az a megközelítés, amely a nemzetközi vendéglátásban különböző sarkából a világ, és megfigyeljük a regionális sokszínűség; interdiszciplináris annak biztosításában, hogy minden tematikus szempont a korrupció, a tudományos és gyakorlati, figyelembe veszik; ágazatközi összekapcsolni gyakorlókat kutatók, a közszféra a magánszektorral, a tudósok a civil társadalommal; integratív biztosító ismeretek és gyakorlati eszközöket kell alkalmazni a különböző részein a világ; és fenntartható, kínál tartós megoldást.

Korrupcióellenes munka hatékony legyen, a szakemberek rendelkezésére kell kilépni a szakterületükön, hogy valóban megértsük az összefűzött módon, amelyben ez a fenyegetés manifesztálódik, és felhívni a tudás más területeken is, mint az a változatos társaik. Egy alapos korrupcióellenes stratégia bármely rendszerben, a társadalom vagy a vállalat különböző szempontokat kell figyelembe venni, ágazatközi szakpolitikák értékelését és a nemzetközi és ország-specifikus módszerekkel vizsgálják.

51cb6740977ad

Küldetésünk

A fő küldetése, hogy megkönnyítsék és korrupcióellenes oktatási és képzési szakemberek és gyakorló minden ágazatban. Mi biztosítja a kutatás és állványok párbeszéd és hálózatépítés, ami összehozza a területen szakemberek lehetővé teszi a fejlesztési megalapozott, fenntartható stratégiákat és irányelveket.

Holisztikus tantervek kezelésére sokféle tudományterület és fedezi a különböző régiókban a világ. Továbbá, mi előre, hogy értik a horizontális és pusztító jellegét korrupció, és így hívja a szélesebb kontextusba. Felhívjuk figyelmét a társadalmi felelősségvállalás minden ágazatban és újfajta hozzáállás ebben a tekintetben. Elkötelezettek vagyunk, hogy a nemzetközi együttműködés, a közvetlen párbeszéd és a széles körű partnerség olyan eszközként a szakértelem cseréjére és nagyobb szolidaritást a korrupció elleni küzdelemben.

Öregdiák hálózat biztosítja a folyamatos tapasztalatcserét és a bevált gyakorlatok kölcsönös technikai segítségnyújtást és a legújabb know-how. Látjuk mi öregdiák nagykövetként, és részben a növekvő globális korrupcióellenes szövetség.

Jövőképünk

Mi megtekintéséhez megingathatatlan Nem! a korrupció, mint alapvető jogot minden a társadalomban. Elképzelésünk, hogy ezért jelentősen hozzájárul a globális korrupció elleni küzdelem, és vált a vezető oktatási intézmény kihirdető azt. Mi vagyunk a nemzetközi, innovatív és világszerte elismert kiválósági központ, amely felhatalmazza a szakemberek. Haladunk a célok az ENSZ korrupció elleni egyezményének, elősegíti a jogállamiság, valamint támogatás és műszaki segítségnyújtás államok, szervezetek, vállalatok és más érdekelt felekkel.

Mivel a korrupció nem ismer határokat, hatással van az összes ország és a társadalom, és nem orvosolható a hagyományos oktatási módszerek önmagukban, jövőképünk, hogy megbirkózzon ezzel globális jelenség egy új, holisztikus megközelítést.

Ez a megközelítés:

  • International - megfigyelése regionális eltéréseket, szervizelése minden sarkából a világ, és felvetve a lehető legszélesebb körű tájékoztatási
  • Interdiszciplináris - amely know-how és szakértelem a különböző tudományos és nem tudományos területen
  • Ágazatközi - vendéglátás a társadalom minden
  • Integrált - közötti szakadék áthidalása elmélet és a gyakorlat azáltal elméleti és gyakorlati ismeretekkel és eszközökkel
  • Fenntartható - törekvés a hosszú távú és hosszú távú megoldásokat és szolgáltatásokat

Értékeink

Értékeink tükrözik gyakorlatot. Tartjuk az integritás, a hitelesség, az elszámoltathatóság, az átláthatóság, az erkölcsi értékeket, és érdem-alapú rendszerek legmagasabb tekintetben. Pártatlanság és fenntartása elfogulatlan helyzetben is el tudjuk érni. Minden munkánk kell vezetni a kiválóság.

Nagyra értékeljük a kapcsolatot az általunk kifejlesztett diákjaink, a személyzet és az érdekelt felek. Arra törekszünk, hogy a földrajzi sokszínűség. Értékeink megfeleljenek a nagy nemzetközi korrupcióellenes eszközök és az Egyetemes Emberi Jogok Nyilatkozata. Mi hű ezeket az értékeket, intézményi és személyesen, és committedly átveszi a felelősséget azért, hogy őket.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:


International Anti-Corruption Academy (IACA)

Az IACA az első olyan nemzetközi szervezet és oktatási intézmény, amely globális, posztgraduális képzési programot kínál a korrupcióellenes és a megfelelésben: a mesterké ... [+]

A programról

Az IACA az első nemzetközi szervezet és oktatási intézmény, amely globális, posztgraduális képzési programot kínál a korrupcióellenes és a megfelelésben: a mester a korrupcióellenes tanulmányokban (MACS) . A MACS a világ minden tájáról érkező szakembereket, köztük a köz- és a magánszektorban, a nemzetközi és nem kormányzati szervezetekben, a médiában és az egyetemeken dolgozó szakembereket hoz létre.

Szerkezet és tanterv

A hét MACS modul mindegyike 14 ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) krediteket bonyolít, és a Master Thesis értéke 22 kredit. A MACS-fokozat tehát összesen 120 ECTS kreditgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a PhD programba való beiratkozást.... [-]

Ausztria Laxenburg
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
International Anti-Corruption Academy (IACA)

A korrupcióellenes megfelelésért és kollektív fellépésért felelős nemzetközi mester (IMACC) az első olyan mester program, amelyet kifejezetten a korrupcióellenes megfelel ... [+]

A programról

A korrupcióellenes megfelelőségi és kollektív fellépés nemzetközi mestere (IMACC) az első olyan mester program, amelyet kifejezetten a korrupcióellenes megfelelésre terveztek és az üzleti szférában részt vevő kollektív fellépési szakemberek. Ez egy gyakorlati, átfogó válasz az állandóan változó szabályozási környezetre és a növekvő igényekre specializált készségekre. A kétéves program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy frissítsék szaktudásukat és hozzáadják értéküket cégeikhez és szervezetükhöz, miközben továbbra is dolgoznak:

a bevált gyakorlatok végrehajtása a korrupcióellenes és a megfelelés teréna különböző típusú kockázatok azonosítása és enyhítésea kollektív fellépés kezdeményezése és irányításabelső vizsgálatokat végeza legmagasabb etikai normákon alapuló üzleti tevékenységet folytat.... [-]
Ausztria Laxenburg
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

IACA Master in Anti-Corruption Studies