Limak - Austrian Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A LIMAK Austrian Business School alakult együttműködve az üzleti, ipari, a közszféra és a Johannes Kepler Egyetem Linz 1989-ben alakult, és a legrégebbi üzleti iskola Ausztriában és az egyik legrégebbi Közép-Európában. A vezetés ötlete volt, hogy hozzanak létre egy további oktatási intézmény Linz, egy nemzetközileg orientált képzés és fejlesztés vezetők a vállalatok és intézmények.

Milyen egy innovatív és merész projekt "Linz Management Academy"Indult 1989-ben, mára az egyik legtekintélyesebb intézménye Közép-Európában. Mérföldkövek a LIMAK Austrian Business School.

Az évek során a LIMAK kifejlesztett egy tudatosan választott, exkluzív hálózata neves nemzetközi egyetemeken, mint például a Richard Ivey Business School Kanadában és Tsinghua University Pekingben a kínai és a nemzetközi oktatói folyamatosan bővül.

A LIMAK ma jellemzi átfogó portfolióját kezdve az alapoktól a menedzsment és a speciális, rövid programok (IN.TENSIVE tanúsítvány tanfolyamok) kiterjedt MBA programok (Management MBA és Executive MBA) a cégspecifikus képesítések (LIMAK IN.SPIRE vezetői fejlődés). A célcsoportok jóval túlmutatnak Felső-Ausztria és Ausztriában, és tartalmazza minden esetben a német nyelvű országokban és a szomszédos országok Közép- és Kelet-Európában.

2013

A 2013 tavaszán az elején, az újonnan kialakított és továbbfejlesztett programot portfólió LIMAK, mely közvetlenül a Global Executive MBA, hét speciális kezelése MBA a különböző iparágak és funkcionális területeken.

2009

A LIMAK Johannes Kepler University Business School bővítette tevékenységét. Ők alapították együtt Johannes Kepler Egyetem Linz (JKU) és UAS Felső-Ausztria (FH), egy új intézmény, amely működik márkanév alatt LIMAK Austrian Business School. A három szervezet így összefognak.

2008

megfogalmazódott az LIMAK egy új, integrált megközelítést szabott kezelési fejlesztési (LIMAK IN.SPIRE), amely azóta sikeresen alkalmazzák LIMAK projektek vállalatok.

2007

kifejlesztette a LIMAK Johannes Kepler University Business School egy teljesen új Executive MBA program - amelynek célja a multinacionális vállalatok a B2B szektorban - egyedülálló Németországban.

2005

A LIMAK és Johannes Kepler Egyetem továbbra is összenő. A LIMAK most már hivatalosan is a "Johannes Kepler University Business School".

2003

kifejlesztette a LIMAK az első vállalati Executive MBA program egy neves osztrák konzorcium.

1990

elindította az első általános kezelési program ebben a régióban, néhány évvel később, az első említésre méltó partnerség egy amerikai egyetemen (Emory University / Goizueta Business School), a '90 -es évek közepén kezdődik LIMAK első Innovation Management program a német nyelvű országokban, szoros együttműködésben Rotman School of Management a University of Toronto a MBA területen követték.

Helyszínek

Linz

Address
Bergschlößlgasse 1
4020 Linz, Felső-Ausztria, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: