TU Wien - Continuing Education Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A TU Wien évtizedek óta az egyik legismertebb továbbképzési szolgáltató Ausztriában. A TU Wien nemzetközileg orientált Továbbképző Központja (CEC) elsődleges feladatát kettősnek tekinti. Először is, a diplomások segítése a technikai és tudományos oktatásban rejlő lehetőségek teljes kiaknázásában. Másodszor, új területek megnyitása a szakmai fejlődés előtt azok számára, akik kezdeményezőek és rendelkeznek megfelelő gyakorlati tapasztalatokkal. Különböző mesterképzésekkel , 94 országból és minden földrészről érkező hallgatókkal és öregdiákokkal, felsőoktatási oktatókkal és nemzetközi akkreditációkkal a CEC feladata, hogy naponta részt vegyen az innováció és a továbbképzés kalandjában, és folyamatosan lépést tartson a változó időkkel, amelyekben élünk .

Minőségbiztosítás a posztgraduális oktatásban

A posztgraduális képzés minőségbiztosításának és akkreditációjának jelentősége az utóbbi években jelentősen megnőtt, annak a hatalmas növekedésnek köszönhetően, amely a továbbképzés egészét jellemezte. Tekintettel az egyre növekvő kínálatú tanulmányokra, az elismert minőségi jelek és a jóváhagyási pecsétek jelentik a legfontosabb kritériumokat a potenciális pályázók számára abban, hogy megalapozottan válasszanak egy magas színvonalú és törekvéseiknek is megfelelő továbbképzési tanfolyamot.

A különféle továbbképzési tanfolyamok objektív külső értékelése lehetővé teszi más programok nemzetközi összehasonlítását, és nagyban hozzájárul az átláthatóság minőségi követelményeinek teljesítéséhez. Ez pedig a hallgatók és a hallgatók mobilitásának növekedéséhez vezet, lehetővé téve a program számára, hogy nemzetközi vonzerőt is igényelhessen. A külső tanúsítás vagy akkreditáció az intézmény tudományos súlyát is jelzi, és a külső világ számára is átláthatóvá teszi a minőségbiztosítás és a folyamatos optimalizálás szükségességének tudatosságát. Jelenleg a Továbbképző Központ egyes programjait akkreditálja

  • FIBAA ("Alapítvány a Nemzetközi Gazdálkodási Akkreditációért")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV")
  • RICS ("Okleveles Földmérők Királyi Intézete") és
  • CEPI ("Ingatlanszakmák Európai Tanácsa")
  • QUESTE-SI ("Tudományos és Technológiai Egyetemek Minőségügyi Rendszere a Fenntartható Iparért")

2446_akkreditierungen_1.jpg

Helyszínek

Bécs

Continuing Education Center

Address
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Bécs, Bécs, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket