University of Salzburg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kedves diákok!

Üdvözöljük a párizsi Salzburgi Egyetemen, az ideális tanulmány! Salzburg egyik, mert a gyönyörű táj az észak-nyugati Alpokban, sok történelmi helyszínek és a fesztivál a legszebb és legérdekesebb város a világon. Az egyetem beágyazza zökkenőmentesen a méltó épület a hangulatot a város. Salzburg egy egyetemi város hagyomány. Prince érsek Paris Lodron, a névrokon az egyetem alapított 1622. Ma négy kara, mintegy 18.000 diák és 2.800 alkalmazottal. Ez a központ az innovatív kutatás és szorosan integrálódik a kulturális és gazdasági életének Salzburg. A nemzeti és nemzetközi hálózat, egy modern tudás központja Európa szívében. A Salzburgi Egyetem diákok széles körű tanfolyamok kiegyensúlyozott aránya a tanárok a diákoknak. Azt tűzte ki világos kutatási prioritások, létrehozott egy fejlesztési terv a jövőre nézve, és ki van jelölve a folyamatos fejlesztések, amely támogatja az egyre újabb igényeket.

Reinhard Heinisch vezetője politológia, nevében a rektor, Prof. Heinrich Schmidinger.

Szervezetére és felépítésére

Az egyetem egyik legnagyobb munkaadó az országban, és jelentős gazdasági ösztönző üzleti helyszínt Salzburg. Élén a rektor, rektor az Egyetemi Tanács és a Szenátus. Az egyetem van osztva karok, tanszékek, a School of Education, összpontosít, egyéb intézmények a kutatás és a tanítás és a közigazgatási szolgáltatások szerint ő szervezete tervét.

Hittudományi Kar

A Hittudományi Kar a legrégebbi a négy kara Salzburgi Egyetem nyúlik vissza, az év 1622. Jelenleg áll a négy osztályból. Felajánlotta jelenleg hét tanulmány. A kar többek között határozza meg interdiszciplinaritás, amely különösen elkötelezett a tanítás és a kutatás. Egy új kiegészítés tárgyát Interkulturális Teológiai és Tanulmányi Vallások, amely figyelembe veszi a társadalmi-politikai változásokat.

Állam- és Jogtudományi Kar

A Jogi Kar öt tanulmány lehet felvenni. 2004 óta a tanulmányi Jog és üzleti kínálják ugyanazt a hangsúly, most ez a vizsgálat magában majdnem annyi diák, mint a tanulmány joggyakorlat. A tudás hálózat, az üzleti és a munkahely a kapcsolat a gazdaság.

A kulturális és Társadalomtudományi Kar

A kulturális és Társadalomtudományi Kar, a legnagyobb kar Salzburgban. Ez áll tizenkét osztályok és több mint 30 tanulmányt. A tanárjelöltek tíz témák közül lehet választani, köztük sok nyelven vagy történeti tudományok. 2012-ben, az egykori tanár és a tanárképző egyesült az újonnan létrehozott Iskola és professzionálisabb, és kibővítették. Különlegessége az interdiszciplináris mester program európai uniós ismeretek, amely magában foglalja a jogi, politikai tudomány és a gazdaság mellett a humán.

Természettudományi Kar

A Természettudományi a második legnagyobb egyetemi kar. Lévén, hogy több tudományos orientáció, a legmagasabb százalékos részben a külső finanszírozás az egyetemen. Karának nyolc osztályok, amelyek kínálnak hét szakirányokon. Ez lehet felvenni, köztük két műszaki tanulmányok, a tanulmány a Műszaki kínálják, mint a kettős szak a Müncheni Műszaki Egyetem. Különösen fontos az a tanárképzés a természettudományokban.

Helyszínek

Salzburg

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Salzburg, Salzburg, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket