WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem - A WU Executive Academy Európa vezető üzleti egyeteme

A Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem (WU) a világ vezető egyetemei közé tartozik, és a WU Executive Academy vezetői oktatási szektorában programcsomagját tartalmazza. Ezek közé tartozik az MBA és Master of Laws programok, az egyetemi diplomát az üzleti adminisztráció, egyetemi programok, egyedi programok és nyílt programok. A WU Executive Academy ma a közép-kelet-európai régió egyik vezető oktatója.

Kitűnő minőség

A WU részeként a WU Executive Academy AACSB-hez (az Advance Collegiate School of Business-hez) és az EQUIS-hez (European Quality Improvement System) akkreditált. Emellett az MBA programok minősége elnyerte az AMBA (Association of MBAs) jóváhagyási plénumot. A WU-n kívül világszerte kevesebb mint 75 üzleti iskola és csak kettő a német nyelvű világban megfelel mind a három akkreditációs testület magas színvonalú követelményeinek.

Kiemelkedő előadók

A WU Executive Academy vezetői oktatási programjai kizárólag a nemzetközileg elismert professzorokat és felsővezetőket tanítják. Ezek közvetítik a legfrissebb tudományos eredményeket és az átfogó gyakorlatias irányítási eszközöket. Programjainkon a világ minden tájáról érkező szakértőket vonzani tudóként.

Vezetők és nagy potenciálok több mint 85 országból

Több mint 2200 vezetõ, szakember és nagy potenciál több mint 85 országból képzõdik és oktat minden évben a programokban. Tanulmányutak és tanfolyamok jelenleg több mint 15 országban és 3 kontinensen zajlanak.

WU Executive Club - Alumni Klub

Alumíniumaink élik az "egész életen át tartó tanulás" elvét, és tudják, mennyire fontos mindig naprakész. Rendelkeznek továbbá széleskörű műszaki know-how-val és kiváló vezetői képességekkel.

Optimális infrastruktúra

A WU campus 23.000 diákot és 1.500 alkalmazottat foglalkoztat a munkához, a kutatáshoz, a tanuláshoz és a tanításhoz, valamint az oktatási és kutatási keretfeltételekhez. Központi elhelyezkedésnek örvend, kiváló közlekedési kapcsolatokkal és határtalanul Bécs egyik legnagyobb szabadidős területén.

A folyamatos továbbképzési programok résztvevőjeként Ön a legutóbbi tanítási módszerek, technológiák és infrastruktúra használatát részesíti előnyben, kifejezetten a felsőoktatásban.

Helyszínek

Leopoldstadt

Address
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Bécs, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció