WU - Vienna University of Economics and Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A WU-ról

A WU egy neves közgazdasági és gazdasági egyetem Bécsben, Ausztriában. A WU nemzetközi kilátásokkal rendelkezik és aktívan dolgozik annak érdekében, hogy megfeleljen társadalmi felelősségének, mint oktatási intézmény a holnap vezetõinek.

Mi határozza meg a WU-t

Ha úgy dönt, hogy a WU-n kíván tanulni, akkor nemcsak tudományos szempontból jól átfogó oktatást fog kapni, hanem a képesítést és az előkészítést is, amelyre az üzleti és a társadalmi felelősségvállaláshoz van szüksége. A WU hallgatói elsajátítják a sokszínű készségkészletet, amelyre szükségük van a korunk gazdasági, társadalmi, jogi és ökológiai kihívásainak kezeléséhez.

3 Akkreditációk: EQUIS, AACSB és AMBA

Az egyetemek kevesebb mint 1% -a igényelheti az EQUIS, az AACSB és az AMBA, a három legelismertebb akkreditációs ügynökség háromszoros akkreditációját. A WU a német nyelvterület csupán hat egyetemének egyike, amely ebbe az exkluzív iskolacsoportba tartozik.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Kiváló kutatás és kutatásvezérelt oktatás

A WU kutatóknak ad otthont, akik tudományáguk legjobbjai között vannak. Diákjainknak a WU kutatási tevékenységei is profitálnak, mivel a WU-ban tanított kurzusok a legújabb kutatási eredményekre támaszkodnak annak biztosítása érdekében, hogy a WU által a hallgatóknak tanított tudás és készségek élvonalbeli és naprakészek legyenek.

A WU átfogja az innovációt

Az innovációnak hosszú hagyománya van a WU-ban. A WU egy olyan egyetem, amely nemcsak felismeri a jelenlegi trendeket, hanem korai szakaszban magában foglalja azokat. A WU legújabb innovációi között szerepel a Kriptoökonómia Kutatóintézetének létrehozása. Ez az új kutatási terület a blockchain technológiákra, a digitalizációra és az internet jövőjére összpontosít.

100 ország: nemzetközi környezet

Bécs egy rendkívül nemzetközi hallgatói testületet vonz, és a WU 23 000 hallgatónak ad otthont több mint 100 országból. A WU egy rendkívül nemzetközi oktatással is büszkélkedhet. Diákként előnyeit élvezheti az átfogó tapasztalat, amelyet tanáraink a világ minden tájáról megbecsült egyetemeken szereztek. Mindez hozzájárul a WU által kínált rendkívül nemzetközi környezethez.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 partner egyetem: globális hálózat

Szeretne szemesztert külföldön tölteni, mondjuk Londonban vagy Sanghajban? A WU világszerte körülbelül 240 partneri egyeteme által biztosított hálózat főiskolai hallgatóinknak csere lehetőségeket kínál Európa leghíresebb egyetemeiben, például a Koppenhágai Üzleti Iskolában vagy a Bocconi Egyetemen, valamint az Ázsia, Ausztrália, valamint Észak- és Dél-Amerika kiemelkedő profilú iskoláiban.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Karrier támogatás

A WU ZBP Karrierközpontja tanácsadási és támogatási szolgáltatásokat nyújt a hallgatóknak, hogy segítsék őket vonzó munkahely megtalálásában és támogassák karrierjük fejlődését még a diploma megszerzése előtt. A Karrierközpont minden évben több mint 2000 álláshirdetést tesz közzé. Megbízható kapcsolattartó pontként szolgál, amely elősegíti az álmai karriered felé vezető első lépést. A WU Vállalkozási Központ létrehozásával a közelmúltban különös hangsúlyt fektett az induló vállalkozásokra és a vállalkozók számára elérhető vonzó karrierlehetőségekre. A központ létrehozása egyértelműen bizonyítja, hogy a WU elismeri az innovációt és a vállalkozói gondolkodást a jövő kulcsfontosságú készségeinek. A WU Vállalkozói Központ az egyetem központja minden olyan hallgató számára, akik érdeklődnek a saját vállalkozásuk megkezdése iránt.

Hosszú távú kapcsolat

Az öregdiák a WU közösségének fontos részét képezik. A nemzetközi hálózaton keresztül, amelynek központjai világszerte vannak, hálózati események, panelbeszélgetések és közvetlen kapcsolat az alma anyaggal - az öregdiákok egész életen át tartják a kapcsolatot a WU-val.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Elhelyezkedés

Bécs évek óta a Mercer nemzetközi tanácsadó cég által kiadott "életminőség" rangsor első helyét birtokolja. Tavaly Bécs a "Legjobb városok az induló vállalkozások számára" rangsorban is az 1. helyezett volt, és ebben az évben a "10 világ legzöldebb városának" rangsorában volt. A Campus WU Bécs szívében található, közvetlenül a Prater park mellett, egy 6 km²-es zöld oázisban a város közepén. A Campus WU modern építészettel, sok kommunikációs területtel büszkélkedhet az ötletek kicserélésére, és különféle étkezési helyekkel büszkélkedhet. Az egyedülálló, színes campus alapterületek szinte egy kicsi város önmagukban. Ezekkel az előnyökkel a WU nagy figyelmet szentel nemzetközi szinten.

Panoramic view of the Campus WU

Helyszínek

Bécs

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Bécs, Bécs, Ausztria
Telefonszám
+43 1 313360

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció