WU - Vienna University of Economics and Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Stratégiai fejlesztés, nemzetközi, kapcsolat az üzleti szféra és a minőségi munka különösen fontos szempontok ebben a folyamatban.

Minden WU Executive Academy MBA programok AMBA akkreditált, vagyis megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. AMBA (Az Association of MBA) alapított Londonban 1967-ben, egy minőségbiztosítási pecsét oda a kiválasztott posztgraduális programokat szerte a világon.

WU hálózata több mint 240 partner egyetemek egyike a legnagyobb ilyen hálózatok az egész világon. Mint az egyik vezető üzleti egyetemeken a német nyelvterületen, WU is tagja a jól ismert és elismert szervezetek, mint a CEMS (A CEMS), PIM (Partnership in International Management), GBSN (Global Business School Network), amelynek célja, hogy megkönnyítse menedzsment oktatás a fejlődő országokban, és THEMIS (International Legal Network of Excellence).

Campus WU

A Campus WU megnyílt a téli félévben 2013/14. Úgy tervezte, igen híres nemzetközi építészek és számos díjat nyert és díjakat. A mintegy 100.000 m2 alapterületű, kínál bőséges helyet biztosít kommunikálni, beszélni és eszmét, tanulmány, tanítani, kutatni, felfedezni, pihenni, és lazítson. Campus WU között helyezkedik el a Messe Wien vásár összetett és gyönyörű Prater Park, egy tágas campus több épületegyüttes. Ez kényelmesen megközelíthető tömegközlekedéssel, és közvetlen hozzáférést biztosít a Prater Park.

élénk Bécs

Eltekintve a kiváló, gyakorlat-orientált oktatás, tanul WU azt is jelenti, hogy kapsz élvezni az előnyeit Bécsben élő található Európa szívében. Ez a vibráló város sokat kínál a WU a diákok, akik szeretnék felfedezni az élet túl az osztályteremben: előadások által nemzetközileg elismert szakértők és a vitafórumok olyan megkülönböztető résztvevők vásárokra és kiállításokra, egyetemi partik, koncertek, Bécs már az egészet. Amellett, hogy a népszerű, világhírű látnivalók, a város is büszkélkedhet kiterjedt line-up a kulturális és szabadidős tevékenységek. A számos világszínvonalú múzeumok, színházak, és a híres Bécsi Állami Operaház fog fellebbezni kultúra szerelmeseit. A sok parkok és zöldterületek, mint a Duna-sziget és a Prater Park ideális helyek, hogy lazítson és élvezze a szabadban. WU könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és mindössze pár percre Bécs régi városközpont és a modern bevásárlóközpontok, hogy nem hagy kívánnivalót maga után. Van számos kávézó, bár és étterem Campus WU és annak közvetlen közelében.

Helyszínek

Bécs

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business Welthandelsplatz 1 1020 Vienna
1020 Bécs, Bécs, Ausztria
Telefonszám
+43 1 313360

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited