Webster Vienna Private University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A St. Louis-i otthoni campusával a Webster University egy világméretű intézmény, amely elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú tanulási tapasztalatokat nyújtson, amelyek átalakítják a hallgatókat a globális állampolgárság és az egyéni kiválóság szempontjából. Az 1915-ben alapított Webster egyetemi, posztgraduális és MBA fokozatot kínál, valamint egy több mint 100 egyetemen működő globális hálózatot nyolc országban (Ausztria, Kína, Ghána, Görögország, Svájc, Thaiföld, Hollandia, Egyesült Államok) 4-én. kontinensen. 20 000-nél több hallgatója közel 150 nemzetiséget képvisel. A Webster a világ egyik legváltozatosabb és globális egyeteme.


A Webster Vienna Private University (WVPU) campusát 1981-ben hozták létre. A Webster Vienna az egyetlen kettős akkreditációval rendelkező egyetem Ausztriában, mind az USA Felsőoktatási Bizottságának akkreditációjával, mind az osztrák oktatási minisztérium magánjogi akkreditációjával. A WVPU vállalkozói alapképzési és mesterképzési programokat kínál

Webster Vienna alapértékei között szerepel a kiválóság az oktatásban, az elmélet és a gyakorlat ötvözése, a kis osztályok mérete (legfeljebb 25 hallgató), valamint a hallgatók egész életen át tartó önálló tanulók képzése, akik felkészültek az egyre inkább nemzetközi társadalomban való részvételre.

Akkreditáció
- A Webster University akkreditálta az Egyesült Államokban a Higher Learning Commission által. Az akkreditáció, amelyet elsőként 1925-ben adtak ki, magában foglalja a hallgatók és a posztgraduális hallgatók szintjét az egész világon, ahol az egyetem programokat kínál.
- 2001 óta az Osztrák Szövetségi Tudományos és Kutatási Minisztérium (bm: wf), mint egy osztrák magán Egyetem.
- 2008 óta az ACBSP (Kollégiumi Üzleti Iskolák és Programok Szövetsége) akkreditációja a Webster üzleti programokhoz
- Az EFMD (Európai Menedzsmentfejlesztési Alapítvány) és az AACSB (a Kollégiumi Üzleti Iskolák Amerikai Közgyűlésének) tagja

Helyszínek

Bécs

Address
Webster Vienna Private University
Palais Wenkheim
Praterstrasse 23
A-1020 Vienna
Austria

1020 Bécs, Bécs, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket