Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Salzburg Ipari Egyetem

A Salzburgi Iparművészeti Egyetemen 2700 hallgató kap képzést a mérnöki , üzleti és társadalmi tudományágakban, beleértve az idegenforgalmat, az üzleti menedzsmentet és a szociális munkát, a tervezést, a médiát.

Együttműködünk az európai, amerikai, ázsiai és ausztrál partnerintézetekkel nemzetközi projektekben, valamint a kar és a diákcserében. Tanulmányaik mellett a hallgatók a Salzburgi Iparművészeti Egyetem későbbi szakmai pályafutásának hálózatát is létrehozhatják. Minden auditoriánk és laboratóriumunk modern korszerű berendezéseket kínál. Helyeink - Urstein Campus, Kuchl Campus, Salzburgi Egyetemi Kórház és Kardinal Schwarzenberg Kórház - a világ egyik legszebb területén találhatók.

Magas kutatási kompetencia

A Salzburgi Szakmai Egyetem elsősorban az információs technológiákban, az üzleti életben alkalmazott kutatásokra összpontosít

Innovatív és interdiszciplináris tantervek

Olyan egyedi tanterveket kínálunk, amelyek integrálják a technológiát, a tartalmat, a művészetet és az üzleti szempontokat. A domain-specifikus tudást szociális készségek egészítik ki.

Kiváló ipari kapcsolatok

Közeli kapcsolatban állunk a vezető regionális és nemzetközi vállalatokkal. A szakmai elhelyezések és a projekt tapasztalatai központi szerepet töltenek be tanulmányainkban. A Salzburgi Szakmai Egyetem szorosan együttműködik a cégekkel. Az előadók nagy százaléka is aktív az üzleti világban.

Fejlett infrastruktúra

A legmodernebb laboratóriumi berendezések ideálisak a kreatív elmék számára, és támogatják a legfejlettebb tanítási módszereket. Mindkét egyetemet helyi vonatok vagy buszok érhetik el. Salzburg festői városközpontja csak néhány percnyi autóútra fekszik. Helyszíneken is rendelkezünk lakhatási lehetőségekkel.

programok

Bachelor programok

Erdészeti termékek technológiája

Mester programok

Alkalmazott kép és jelfeldolgozás Erdészeti termékek technológiája

Posztgraduális

A szülésznők salutofiziológiája | Tudományos képzés a felsőfokú ápolásban

Gyors tények

  • Alapítva: 1995
  • Programok száma: 18 Bachelor, 12 Master
  • Diákok száma: 2500
  • Oktatási és kutatási személyzet száma: 854

Helyszínek

Salzburg

Address
Puch/Urstein Campus: Campus Urstein Süd 1
A-5412 Salzburg, Salzburg, Ausztria

Salzburg

Address
Kuchl Campus: Campus Kuchl, Markt 136a
A-5431 Salzburg, Salzburg, Ausztria