Hivatalos Leírás

Khazar University

Khazar University az egyetemi, felsőfokú és szakmai tanulmányok magánoktatási intézménye, amely az Azerbajdzsán Köztársaság fejlett tanulmányi és kutatási, oktatási politikáját és fejlődését támogatja.

Khazar University az azerbajdzsáni első egyetem, amely több független iskolából áll, amelyeket ugyanaz az akadémiai politika és elvek egyesítenek, amelyek széles körű kínálatot kínálnak a művészetek, a humán és a társadalomtudományok, az építészet, a mérnöki tudományok és az alkalmazott tudományok, a közgazdaságtan, a menedzsment és az oktatás területén. Üzleti adminisztráció, oktatás .

Khazar az iparággal való kapcsolata szempontjából azerbajdzsán egyik vezető egyeteme.

Ma az egyetem hatékony kapcsolatokat alakított ki a vezető helyi és nemzetközi vállalatokkal.

Khazar professzora szakterületükön elismerést és vezetést szerzett, vagy üzleti vezetők, művészek és nemzeti és nemzetközi hírnevű ügyvédek.

Az egyetemi oktatási profilban fontos szerepet tölt be az egyetemi tanulmányok, beleértve a professzionális, doktori és mesterképzéseket, valamint az Azerbajdzsán legátfogóbb MBA programját.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Khazar University

A nemzetközi kapcsolatok és diplomácia program kétéves mesterképzése a nemzetközi kapcsolatok és diplomácia tudományos és gyakorlati oktatását biztosítja. A program arra ... [+]

A nemzetközi kapcsolatok és diplomácia program kétéves mesterképzése a nemzetközi kapcsolatok és diplomácia tudományos és gyakorlati oktatását biztosítja. A program arra készteti a tanulókat, hogy fejlesszék mélyreható megértésüket a nemzetközi ügyekről és a nemzetközi diplomáciáról.

A tananyag a következő témakörökre terjed ki:

A nemzetközi kapcsolatok történeteGlobális biztonságKülpolitikai elemzésVilággazdaságKutatási módszerekTransznacionális terrorizmus stb.

A diákok megtanulják a tanfolyamokat a vezető világegyetemeken tanuló oktatókkal, valamint a tapasztalt vezető oktatókkal. Lehetőség nyílik interaktív szemináriumokon való részvételre, elemzési, kutatási készségeik fejlesztésére. Az érettségi után a diákok felkészülnek arra, hogy a nemzetközi szervezetek, kormányzati szervek, kutatóközpontok, nagykövetségek stb.... [-]

Azerbajdzsán Baku
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ