Ahlia University Bahrain

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ahlia Egyetemről

Az Ahlia Egyetemen büszkék vagyunk arra, hogy a Bahreini Királyságban és a tágabb öböl régióban egyre magasabb színvonalú felsőoktatási szolgáltatóként járunk el. A magas színvonalú oktatás az Ahlia Egyetemen mindent tesz, amit csinálunk, és a Minőségbiztosítási Ügynökség véleménye továbbra is elismeri a tanítás és tanulás minőségét.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

Miért tanuljon az AU-n

1. Kiváló minőségű tanítás és tanulás

Nem csak mi bízunk abban, hogy Bahreinben a legmagasabb színvonalú oktatást és tanulást tartjuk, a Minőségbiztosítási Ügynökség folyamatosan felülvizsgálja programjainkat, és arról számol be, hogy mi vagyunk a legjobb Bahreini magánegyetem.

2. Nemzetközi kutatásunk

Tudósaink és végzős hallgatók folyamatosan kutatnak. Több száz nemzetközi folyóiratban megjelent kutatások olyan témákban zajlottak, mint a „Nők és a katonai konfrontáció politikája” és a „Tudáskapacitás kiépítése a fenntartható fejlődésért az arab világban”.

3. Csodálatos hely

Kék ég, gyönyörű tájak, minden fajta sport, a Forma-1 versenypálya, nyitott és változatos kultúra, nagyszerű vásárlások, Európa és Ázsia középpontjában, és a lélegzetelállító naplementében; mit kérhetne még.

4. Széles körű programok

Öt főiskolával, amelyek PhD-t és MBA-t nyújtanak az egyetemi programoknak számos témakörben, a Számviteli és a belsőépítészeti és a fizioterápiás témákban, az AU-nál van valami, ami megfelel az Ön igényeinek.

5. Hihetetlen karrierlehetőségek

A köz- és magánszféra szakembereit nemzetközi és regionális szinten is keresik. Vezető gyakornoki programunk lehetővé teszi minden diák számára, hogy a diploma megszerzése előtt első kézből szerzett tapasztalatokat szerezzen a munka világában.

6. A legjobb források és létesítmények

A diákok rendelkezésére álló sok erőforrás és lehetőség között; Könyvtárunk 2,5 millió e-folyóiratot, 40 000 e-könyvet és 8000 nyomtatott könyvet biztosít, laboratóriumunk lehetővé teszi a mérnöki programjainkhoz szükséges technikai készségek megtanulását és gyakorlását, és partnereink Hamad királyi kórházunkkal való először a fizioterápiás diákjainkat adják először - tapasztalat.

7. Befektetés az új egyetemen

2017-ben megnyitjuk az új célépítésű, korszerű egyetem első szakaszát. A Bahrein északi részén fekvő gyönyörű szigeten, melynek saját ösvénye is elérhető, a Bahreinben elérhető legjobb létesítmények, technológiák és tanulási források biztosítják.

8. A diákok sokfélesége

Az AU-ban úgy véljük, hogy a diákok, függetlenül a színtől, fajtól, vallástól, fizikai vagy tanulási fogyatékosságtól, jogosultak a legjobb oktatásra, amit tudunk biztosítani. Az AU-nál keményen dolgozunk annak érdekében, hogy minden tanulónk egyenlő bánásmódban részesüljön.

9. Nemzetközi kultúránk

A tanulás és a tudásmegosztás világszerte kritikus a jövő szempontjából. Az AU-nál folyamatosan fejlesztjük nemzetközi partnereinket, hogy a helyi és regionális diákok külföldön tanulhassanak, és nemzetközi hallgatókat fogadjanak Bahreinben. Ezzel párhuzamosan 34 különböző országból álló karunk, a világ legjobb egyetemeinek hitelesítő adataival, ez a partnerség biztosítja, hogy továbbra is együtt dolgozzunk diákjainkkal, hogy felkészítsék őket a globális piacra.

10. Az Ahila család

Ahlia az arab nyelvű családot jelenti. Az AU-ban a karok, a diákok és az adminisztratív munkatársaink közötti kapcsolatok azt jelenti, hogy sokak közeli családnak nevezték el őket. Törődünk a diákjainkkal és munkatársainkkal, és fáradhatatlanul dolgozunk, hogy biztosítsuk, hogy bármi legyen is az AU-val való kapcsolat, mi a lehető legjobban teszik a tapasztalatunkat.

Vízió és küldetés

A látomásunk

Az Ahlia Egyetem kiemelkedő regionális és nemzetközi egyetemre törekszik azáltal, hogy előmozdítja a legmagasabb szintű integritást az oktatás és a kutatás kiválóságának elérésében és a közösség számára nyújtott magas színvonalú professzionális szolgáltatások széles körében.

Küldetésünk

A felsőoktatási vezető intézményként az Ahlia Egyetem küldetése az emberi tudás határainak előrehaladása és a társadalom társadalmi és életszínvonalának emelése. A misszió támogatására az egyetem elkötelezett:

 • A szakképzettség, a humanista kilátások és a kompromisszummentes etika megkülönböztetett diplomások gyártása.
 • A létesítmények és a személyzet támogatása az innovatív kutatás folytatásához.
 • Ahlia Egyetem létrehozása a tudás egyes területein elismert kiválósági központként.
 • Együttműködés a helyi és regionális közösségekkel a társadalmi és gazdasági szükségletek támogatása érdekében.

Stratégiai kezdeményezéseink és alapértékeink

Ahlia tíz stratégiai kezdeményezés keretei vannak, amelyek keretként szolgálnak jövőképünk és küldetésünk megvalósításához. Elképzeléseinkhez, küldetésünkhöz és stratégiánkhoz nélkülözhetetlenek az alapvető értékek, a lefedettség

 • Tudományos kiválóság
 • Oktatási lehetőség
 • Személyes növekedés
 • Társadalmi felelősség
 • Tisztelet
 • Magas etikai és erkölcsi normák
 • becsületesség
 • A kutatás és fejlesztés támogatása
 • Átláthatóság
 • A legmagasabb színvonalú szolgáltatás

Helyszínek

Manama

Address
Exhibitions Avenue
Manama, Fővárosi kormányzat, Bahrein