Management Development Centre International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MDCI működik az Egyesült Királyságban, a Közel-Keleten és Afrikában logisztikai, adminisztrációs és marketing támogatást posztgraduális tudományos programok nevében számos Egyesült Királyság egyetem.

A bahreini székhelyű cég azt is előírja vezetői fejlesztési programok és személyre szabott.

Harminc éves nyújtó végrehajtó programok MDCI segített két és fél ezer Gulf alapján a szakemberek, hogy fokozzák a karrier a tudományos képesítések világszerte elismert, és segített, hogy vezessenek be a legújabb üzleti gondolkodás és készségek, hogy az Öböl.

Az egyik legfontosabb eleme a MDCI a programok, hogy a brit székhelyű előadók repül az Öböl leszállítani a modul, amely lehetővé teszi a helyi szakemberek, hogy folytassák a gondozók, miközben tanul azok Masters Doktori.

Az ügyvezető fejlesztés (Mesterkurzus) és testre szabott programokat MDCI bele a legújabb tudományos gondolkodás és annak alkalmazása a szervezeti teljesítményt, és úgy tervezték, hogy az tükrözze az adott kultúra a fogadó országban. A programokat szállított számos állami, magán és non-profit elvek, alkalmas minden típusú szervezetek és kifejezetten ambiciózus vezetők és a vezetők.

A képzési programok fejlesztése a tudás és készségek alapja a mai vezetők és menedzserek, és segít a tanulóknak alkalmazni ötletek és koncepciók a valós szervezési kérdések, problémák és elképzelések. A programok által szállított egy nagyon tapasztalt csapat brit állampolgárok, akik mind jelentős tapasztalattal a világ Executive oktatás különböző nemzeti beállításokat. Egyéb szolgáltatásaink által MDCI tartalmazza: Oktatási tanácsadás, vizsgálat, menedzsment tanácsadás.

történelem

A korai 1990-es MDCI létrehozott bázis Bahrein kiszolgálása a nagy szaúdi petrolkémiai és az olajtársaságok. Ezt követően a program már felajánlotta, hogy érett diákok más GCC országok saját Bahrein bázis és Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Katar és Omán műholdas irodák. Több, mint 2.500 érett vezetők részesültek által nyújtott szolgáltatások MDCI.

A cég mind a Kereskedelmi Minisztérium és az Oktatási Minisztérium regisztrációk Bahreini Királyság képviselőjeként iroda az anyavállalat az Egyesült Királyságban.

Királynő Díjat

Minden évben Őfelsége Queen Elizabeth díjat elismertségét megbecsülése munka tengerentúli Egyesült Királyság által a szervezetek az export szektor. MDCI és anyavállalata DA csoport kapott ez a becsület és az említett vállalkozás meghívást kaptak egy hivatalos fogadáson a Buckingham-palota. A díjat a társaság a miniszterelnököt. Tony Blair - a miniszterelnök.

Executive Model "A modell" egy olyan kifejezés, utalva az időben szolgált módszer nyilvánított brit egyetemen posztgraduális programokat, a részmunkaidőben, hogy elfoglalt vezetők. Ez biztosítja a helyi végrehajtó hallgató azonos tanulási tapasztalat, akkor rendelkeznének hasonló részmunkaidős programok az egyetemi campus.

Általában a diákok érett vezetők általában jelentős szakmai tapasztalattal. Az átlagos életkor az aktuális MDCI tanulók 35, és a legtöbb meghaladja a 8 év releváns tapasztalat.

Az egyetem partner biztosítja az azonos akadémiai összetevői a program, beleértve a tanítás, hogy a diákok élvezik az egyetemen. MDCI biztosítja a helyi támogatást mind az egyetemi és hallgatói.

Management Development Centre International Ltd. Egyesült Királyság bejegyzett cég. A társaság része a Durham Associates csoport, amely az Old Coach House, Castle Eden, County Durham. A csoport elnöke a nemzetközileg elismert irányítási és tudományos szerző professzor Geoff Lancaster.

MDCI által irányított igazgatóság székhelye az Egyesült Királyságban. Az ügyvezető Robert LF Rice, aki Bahrein rezidens és élt és dolgozott a Közel-Keleten és Afrikában mintegy 35 éve. 2009-ben azonosították az egyik vezető a vezetői képzésbe a MENA országok a Közel-Keleten Gazdasági Digest MDCI támaszkodik az információs technológia és az emberi felület elérése érdekében magas szintű hallgatói támogatási és biztosítják karbantartása Egyetem működési eljárások.

A diákok és a megbízó szervezetek értékelik a végrehajtó szolgáltatási modell számos okból, nevezetesen:

  • Elfoglalt vezetők nem kerülnek eltávolításra a munkájukat hosszabb ideig
  • A diákok nem okoz gondot az Akklimatizálás idegen kultúrák
  • Programok integrálja diák élete és a munkatapasztalatok legújabb tudományos gondolkodás
  • Szervezetek részesülhetnek diákok alkalmazása a tudás a munkahelyi környezet iteratív módon
  • A diákok tudásának megerősített hozzáadásával az új tudományos ismeretek a meglévő tapasztalatok - fontos oktatási koncepció önmagában
  • Az egész csomag, beleértve az anyagokat szállítják a hallgató Bahrein, ez felszabadító őket például az elvesztegetett idő megtalálni a tankönyvekben
  • Továbbá, a díjakat a program tükrözi a brit díjat, de nem költséges szállás, étkezés és az utazás költségeit.
  • Szervezetek értékelik megtartása a munkavállalók a vizsgálat időtartama alatt, és gyakran részesülnek azonnali alkalmazása új gondolkodás

Helyszínek

Manama

Address
Suite 705/6
7th Floor, Entrance 3
Manama Centre, Government Avenue,

P.O. Box: 26305 Manama, Fővárosi kormányzat, Bahrein
Telefonszám
+973 17216002

Muskotály

Gulf College

Address
Gulf College, Al Wadi Al Kabir,

Postal Code 117 Muskotály, Maszkat kormányzóság, Omán
Telefonszám
+968 24607625

Durham

Address
UK Headoffice
The Old Brewery
Castle Eden

TS27 4SU Durham, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: