Hivatalos Leírás

Az első magán egyetem a Bahreini Királyság valósítsák HEC Akkreditációs

A Royal University for Women (RUW) az első magán, erre a célra épített, nemzetközi egyetem a Bahreini Királyság, amely kizárólag a vonatkozó ismereteket a nők. RUW biztosítja a kényelmes környezetet, amelyben létre vezetők fejlesztésére vibráló személyiség, dinamikus döntéshozók, független gondolkodók és a közösség tudatos egyének. A fő hangsúly a tudományos kiválóság és a személyes fejlődés. RUW kezdeti szakon tervezték együttműködve két neves egyetem, a McGill Egyetem Kanadában és Middlesex Egyetemen az Egyesült Királyságban

Royal University for Women

Küldetésünk

Hez diákjaink egy kihívásokkal teli, multikulturális tanulási környezet, amely ápolja erős, jól lekerekített személyiségek, ösztönzi a vezetés, és építi a jellemet, a társadalmi tudatosság és a közösség. Ahhoz, hogy elkötelezettségünk a tanítás, tanulás, kutatási és szolgáltatási tevékenysége révén minden tagja az egyetemi közösség.

Jövőképünk

A Royal University for Women lesz a regionális vezető tudományos kiválóság a nők számára. Programok és gyakorlatokat, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak előkészíti a diplomások válni vezetők, akik részt vesznek tagjai társadalom bemutató kezdeményezésére és az élethosszig tartó tanulás szokásai és az egyéni fejlesztés. A RUW végzős lesz kreatív, határozott és előre gondolkodás.

Royal University for Women

Ösztöndíjak

Összhangban elkötelezettségét, hogy a felsőoktatási nők, Royal University for Women nyújt pénzügyi támogatást a jogosult hallgatók. Ezt a támogatást a diákoknak, akiknek a felsőoktatáshoz való hozzáférés lehet akadályozni pénzügyi korlátok miatt. A diákok élni a támogatást a pénzügyi segélyprogram fenntartásához szükséges kumulatív GPA egész tanulmányok. Nyújtott pénzügyi támogatás szabályozzák kritériumok által meghatározott RUW Kuratórium.

RUW hotel korlátozott számú pénzügyi támogatások elején minden tanév:

 • A kérelmezők jogosultak RUW pénzügyi támogatás bizonyítékot kell, amelyeket a magas tanulmányi állt a középiskolai fokozat. Csak azon pályázók egy középiskolás átlagosan 85% feletti kell tekinteni. * Magas tudományos fokozat nem garantálják a pénzügyi támogatást.
 • RUW pénzügyi támogatás tárgya csak jóváhagyott százalékos érték a tandíj csak.
 • RUW kínál pénzügyi támogatás formájában részleges ösztöndíjak tandíj csak függően írásbeli kérelem és bizonyítékok rendelkezésre.
 • Az ösztöndíj bizottság értékeli minden alkalmazás a saját érdeme, és ajánlásokat.
 • A pályázóknak kell követni a szokásos felvételi eljárás benyújtásával minden szükséges dokumentációt, valamint egy kérelmet írni elmagyarázza a pénzügyi helyzete.
 • A Hivatal a hivatalvezető feladata lesz, hogy kövesse nyomon a kérelmező, és tájékoztassa a felperest a végső döntést.
Royal University for Women

felvételi feltételek

RUW Felvételi politika követi a bahreini Felsőoktatási irányelveket. Az egyes programok által kínált RUW, vannak bizonyos felvételi követelményeket. Felvételi a tanulmányi program alapja a tudományos érdeme a kérelmező középiskolai évfolyamokon. Az oktatás nyelve a RUW az angol.

 • Látszódnak sikeresen elvégző Secondary Education vagy azzal egyenértékű, a Bahreini Királyság vagy külföldön, igazolt az Oktatási Minisztérium, a Bahreini Királyság (OM).
 • Látszódnak egy minimális szintű angol nyelvtudás.
 • Az alábbi példák a nemzetközileg elismert tesztek az angol nyelv a megfelelő képességszint szükséges RUW: IELTS teljes csapat 5.5. TOEFL papír alapú 513; Számítógépes 183; Internet-alapú 65
 • Egyes programok is előírhatják a kérelmezők, hogy egy interjút, és / vagy a kiegészítő adatokat.
 • Minden dokumentum tartalmazza a felvételi kérelem tulajdonát képezi RUW.

szükséges igazolásokat

Nagyon fontos, hogy a diákok szerezni számos igazolások a hivatalos dokumentumok előtt vagy alatt az alkalmazása során a RUW. Igazolások kötelező, mivel ezek szükségesek a Felsőoktatási Tanács az Oktatási Minisztérium Bahrein.

Kormányzati és magán középiskolák más országokban: meg kell bélyegezni "eredeti középiskolai bizonyítvány" a következő:

 • Középiskola
 • Az Oktatási Minisztérium a kibocsátó ország
 • Bahrain nagykövetség az országban
 • Külügyminisztérium ebben az országban

Ház

A Residence található a RUW Campus és csak a nőstények. A tágas és kényelmes egy- és kétágyas egységek, nagyszerű kilátással az egyetem és a Riffa völgy. Van huszonnégy órás biztonsági hozzáférés vezérlésére Campus, de a diákok szabadon jönnek és mennek, mint a menetrendek lehetővé teszik.

Royal University for Women

Hivatal Hallgatói Ügyek

A Hivatal a Hallgatói Ügyek egy otthonos a nemzetközi diákok és különféle szolgáltatásokat. OSA tevékenységeket szervez a diákoknak (tanulmányi kirándulások) és felügyeli a kiváló lehetőség.

RUW Clinic

Royal University for Women

RUW elkötelezett az egészségügyi és biztonsági hallgatók és a személyzet. A teljes idejű nővér kezeli a jól felszerelt Campus Clinic, található a földszinten a Hallgatói Központ. A nővér is képzett reagálni a vészhelyzetekre bárhol az egyetemen.

A szociális munkás is rendelkezésre áll a campus klinikán. A szociális munkás feladata az érzelmi jólét minden diák. Ő felügyeli campus tevékenységek és a tanulók foglalkoznak személyes és interperszonális problémák.

hallgatói Központ

A RUW Diákközpont közepén található a campus számos szolgáltatást a diákok többek között a tanuló klinikán, a nők csak imaterem és a Majlis csak a diákok számára.

Kávézók és éttermek

Számos kávézó és étterem áll rendelkezésre az egyetemen.

Royal University for Women

Sportközpont

RUW büszke arra, hogy a diákok és a látogatók a modern sport-és szabadidős létesítmény. A diákok is igénybe szép, luxus spa létesítményeket, mint például a szauna és gőzfürdő. A 25 méteres fűtött medence befogadására órák különböző stílusok úszás felügyelete alatt képzett oktató. Egy jól felszerelt aerobik terem kínálja a legújabb gépeket, hogy a test és elme illik. A diákok is hozzáférhetnek táncstúdió teljes hosszúságú tükrök, asztalitenisz, biliárd vagy csocsó. A hallgató működtetett klub foci és kosárlabda kap támogatást egy edző.

Royal University for Women
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Mester

Royal University for Women

Létrehozza a College of Art and Design, mint egy speciális kutatási központ kialakítása kezelése. ... [+]

Létrehozza a College of Art and Design, mint egy speciális kutatási központ kialakítása kezelése. [-]
Bahrein Riffa
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
Campus
Bővebben magyarul
Royal University for Women

Díj követelmények Valamennyi feltételnek előre a szabályozás a Master Program. ... [+]

Díj követelmények Valamennyi feltételnek előre a szabályozás a Master Program. [-]
Bahrein Riffa
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Bahrein
Honlap
Telefonszám
+973 1776 4444