Hivatalos Leírás

A belga-Olasz Kereskedelmi Kamara 1950-ben alakult, hogy tartson fenn kapcsolatot Belgium és Olaszország között. Ez a kiindulópontja a par excellence minden vállalat hajlandó támogatása saját üzleti és kiszélesíteni a hálózatát Olaszországban és Belgiumban található és a Brüsszel központjában közel az európai intézmények.

A kamara valóban széles skáláját kínálja a promóciós szolgáltatások, képzések, segítségnyújtás és tanácsadás, amely előnyt jelent a tagjai. 2009-től, a belga-olasz kereskedelmi kamara vesz részt, vezetője, illetve a partnereim, a különböző EU-s pályázatok és projektek.

Több mint tíz éve, a Belga-Olasz Kereskedelmi Kamara, Együttműködve a Európai Tanulmányok Intézetének a University of Louvain-La-NeuveAd 30 diákok a lehetőséget, hogy megértsék és megtapasztalják Európa és az európai projekt a Nemzetközi Mester Európai Tanulmányok, ami történik évente kétszer, április és július szeptembertől decemberig, Brüsszelben, Európa fővárosában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - politikai tanácsadója, és a projekt tanácsadója - Posztgraduális intenzív tanfolyam az európai intézmények, politikák és finanszírozásforrások, javaslatok kidolgoz ... [+]

A IMES (www.europeanmaster.net) egy posztgraduális intenzív kurzus az európai intézmények, szakpolitikák és finanszírozásforrások speciális modulokkal finanszírozási programok részletes javaslat kidolgozása, EU-projekt menedzsment.

Ez az intenzív mester szervezett egy 3 hónapos ütemterv, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy szert specifikus kompetenciák és képességek rövid idő alatt. A Mester tanítási módszer a gyakorlat-orientált megközelítés, amelynek célja az ismeretek átadása révén learning-by-doing folyamat. Mintegy 30 diák a különböző országok és különböző oktatási háttérrel a lehetőséget, hogy részt vegyen a Mester minden kiadás; ezért minden osztályban tartott angol és egy multi-kulturális tanulási tapasztalat, hogy is gazdagítják a személyes képességek dolgozni egy európai kontextusban.... [-]

Belgium Brussels
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!