Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A misszió ICHEC

ICHEC, tehetségkutató, a vonatok a diákokat, hogy váljon felelős és a világra nyitott vezetők.

Ahhoz, hogy ezt a küldetést, a képzési projekt kiemeli a link területen szigorú megközelítést táplálta kutatás. Az ismeretek, készségek és kompetenciák hogy diplomás, hogy beiratkozik egy tanulási folyamat az egész élet.

Tisztelet, integritás és a szolidaritás értékeit építenek ICHEC szem előtt.

ICHEC, egyetemi szintű School of Management

ami a hagyomány nagy üzleti iskolák kínál napos tréning vezetőképzés programok esti kezdeti képzés és továbbképzés.

ICHEC, egy csoport, amely 3 szakosított központok folyamatos oktatási központ felnőtteknek

ICHEC Enterprises, a kkv-k ICHEC ICHEC-ESSF (College of Fiscal Science) most alkotják a ICHEC képzési központ, elkötelezett a kiváló minőség és a képzés az irányítás.

ICHEC középpontjában egy hálózati

Több mint 2000 diák, több mint 12.000 korábbi találkozón egy egyesület keretében, ICHEC Alumni, kar 200 ember, tudósok és szakértők a szakmai világban, akik hozzák a tapasztalat napi irányítását.

ICHEC kapcsolódó Louvain School of Management

Az első sikeres eredmények voltak az 2006-os elindítása a „nemzetközi MBA”, és egy doktori program menedzsment, 2008-ban a lehetőségeit kisebb cserék, a Masters. ICHEC szervező kettős diplomát a Louvain School of Management a Master in Business Management, speciális finanszírozáshoz. Ez a képzés területén az elismerést a CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC aláírásával száz kétoldalú megállapodások az egyetemek és iskolák Európában és világszerte

ICHEC írt alá a kettős diplomát ESAN Peruban.

ICHEC tagja EFMD (Európai Alapítvány Management Development).

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ICHEC Brussels Management School

Ez a mester fokozatot a logikus kiterjesztése a főiskolai diplomát Business tervezés. Két külön specializáció szakon hajtottak végre a jövőbeli üzleti mérnökök .. ... [+]

Ez a program tanítják teljes egészében francia.

Master in Business Engineering Ez a mester fokozatot a logikus kiterjesztése a főiskolai diplomát Business tervezés. Két külön specializáció szakon hajtottak végre a jövőbeni üzleti mérnökök. Sőt, a diákok teszik teljessé ezt az oktatást választotta egy kisebb. Amellett, hogy a közös "core" program, a hallgatók elé két fő lehetőség:

technológia menedzsment Fiskális mérnöki

A tartomány a kiskorúak által kínált ICHEC lehetővé teszi a hallgatók, hogy válasszon egy tanterv, amely a legjobban illeszkedik a projektek és igényeit. A kiskorúak foglalkozik egyik speciális területek üzleti irányítás révén egy több tudományágat megközelítés. Végleges éves projektek (szakmai és diplomamunka) is követhetők lesznek számos szemináriumon és fog foglalkozni, mint a vállalati projektmenedzsment feladatokat. Egy diák elvégezte ezt a programot fog minősülni "Master in Business Engineering». Figyeljünk arra, hogy a program csak francia nyelven hozzáférhető.... [-]

Belgium Brussels
Szeptember 2019
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ICHEC Brussels Management School

Szervezett egy egyéves időszak, ez a 60 kredites mester szak, főleg nem specializálódott, lehetővé teszi a hallgatók, mint egy kiterjesztése a Bachelor, hogy javítsák a k ... [+]

Szervezett alatt egy vagy két év (ek), ez a 60 vagy 120 kredites mester szak, főleg nem specializálódott, lehetővé teszik a diákok, mint egy kiterjesztése a Bachelor, hogy javítsák a kompetencia különböző tantárgyak kereskedelmi tudományok .

Egy szakmai időszakban kerül megrendezésre a 120 kredites mesterképzés, de nem a 60-hitel mesterképzésre.

Egy diák elvégezte ezt a programot fog minősülni "Mester üzleti tudományok» az MIBM-60 és a "Mester üzletviteli» az MIBM-120.

A programok is rendelkezésre állnak a francia (Master Kereskedelmi Akadémia és Master in Business Management).

NYELVEK

Nyelvoktatás egyik fő erőssége ICHEC. Sőt, éppen szívében található a Belgium és Európa, a jövőben vezetője várhatóan több idegen nyelvet elsajátítani. A tanított nyelvek ICHEC: angol, holland, német, spanyol, kínai és japán.... [-]

Belgium Brussels
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
ICHEC Brussels Management School

Ennek logikus következménye a rangot Bachelor üzleti menedzsment, a Master of 120 kredit a vállalat vezetése javasol kétéves program. ... [+]

Ennek logikus következménye a rangot Bachelor üzleti menedzsment, a Master of 120 kredit a vállalat vezetése javasol kétéves program.

Minden diák a teljes közös képzés egy sor lehetőséget a menedzsment tudományok. Ezt követően lesz lehetőség közül lehet választani:

1. lehetőség (1. blokk): pénzügyi eszköz vagy nemzetközi üzleti és menedzsment; 2. lehetőség (1. blokk): A pénzügyi piacok, Advanced nemzetközi üzleti és menedzsment, marketing és Számviteli Határozatok és Révisorat (1); 3. lehetőség (2. blokk): Fejlesztési és észak-dél, vállalkozási és a kkv-k, a fenntartható gazdálkodást, európai perspektívák, könyvelés és Révisorat (2), adózás, szakértelem marketing és nemzetközi üzleti és menedzsment. ... [-]
Belgium Brussels
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ICHEC Brussels Management School

Szervezett alatt két évben ez 120 kredit mester szak, főleg nem specializálódott, lehetővé teszi a hallgatók, hogy javítsák a kompetencia különböző tantárgyak kereskedelm ... [+]

Szervezett alatt két évben ez 120 kredit mester szak, főleg nem specializálódott, lehetővé teszi a hallgatók, hogy javítsák a kompetencia különböző tantárgyak kereskedelmi tudományok.

Közötti megállapodás alapján ICHEC, ULB UCL és a diákoknak követni 15 kredit a ULB kampusz egyik lehetőség modul érdemes 15 kredit az egyik UCL egyetemen (Louvain-la-Neuve vagy Mons) mellett a központi program . Mind a UCL és az ULB is részt vesznek a felügyelete MA Dissertations.

Egy szakmai időszakban kerül megrendezésre. A dolgozat is szükség van.

Egy diák elvégezte ezt a programot fog minősülni "Master in Business Management».

NYELVEK

... [-]
Belgium Brussels
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Brussels, Belgium
Telefonszám
false