International Football Business Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2014-ben az alapító Jos Verschueren és Simon Van Kerckhoven jött az ötlet, hogy hozzon létre egy egyetemi kurzust Football Business. Ez volt a kezdete egy kétéves útra.

A hivatalos megnyitó

Ez az utazás véget ért szeptember 26, 2016-ban a hivatalos megnyitó a Nemzetközi Labdarúgó Business Institute vagy IFBI meg az új haza a University Foundation, a Brüsszel szívében. Hála a két év nagyon kemény munka és a támogatást a társ-alapítója Robert Kuijpers és Walter Mortelmans, most már lehetőség van a fiatal agglegények és a fiatal mesterek indul a karrier a labdarúgásban.

A hazai osztály és stílus

A Nemzetközi Labdarúgó-Business Institute találja otthon a University Foundation Brüsszelben. Egy autentikus épület a főváros szívében, 1920-ban alapított, hogy támogassa a felsőoktatás és a tudományos kutatás. Egy hely, ahol a nemzetközi tudósok, hogy összegyűjtse, és megfelel a civil társadalom képviselőivel.

yr8l

A stílus a helyszín önmagáért beszél. Ez az a hely, hogy lélegzik osztály és a kifinomultság, és biztosítja a IFBI minden szükséges szálláshelyek. Előadóterem a résztvevők, hogy kövesse a napi előadások és területek találkozni, tanulmány, ebéd és pihenni.

Exkluzív környezetben, amely tükrözi a képet és a karakter az intézet kínál a résztvevők egy tökéletes hely a tanulásra és építsenek a tulajdonságokat, mint jövőbeli labdarúgás üzleti férfiak és nők.

Klejdi Zenelaj Diplomás IFBI 16-17

"Megtanultam, hogyan kell focizni a labda nélkül. Fantasztikus hely a tanuláshoz, fantasztikus emberek dolgozni. Egy év alatt ez a program adott nekem a labdarúgó-iparban a hálózatot, amelyet soha nem fogtam elképzelni. Megéri az árat, érdemes tudni. Köszönöm mindenkinek az életem legjobb évét. "
Jaideep Chakrabarty Diplomata IFBI 16-17

"Voltál már a Camp Nou-ban? Voltál valaha a FIFA és az UEFA termeiben? Láttál már valaha egy európai kupa döntőt, LIVE? Nekem van. Mindezeket a dolgokat álmodtam, és az IFBI-nek köszönhetően mindegyiket teljesítettem. Az elmúlt év során olyan fantasztikus tapasztalatokkal rendelkeztem, amelyeket egész életemben ápolni fogok. Köszönöm IFBI. Különleges vagy."

Helyszínek

Brüsszel

IFBI - International Football Business Institute

Address
Egmontstraat 11
1000 Brüsszel, Belgium
Telefonszám
+32 495 15 04 66