KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk mi?

A Royal Academy of Fine Arts (KASK) és a Royal Conservatory alkotják a School of Arts University College Ghent. Az iskola egyesíti a tehetséges és motivált hallgatók kiemelkedő pedagógusok aktív művészek, tervezők és teoretikusok művészeti és design az egész világon. A küldetése az iskola határozza meg a fő feladatai: a fejlesztés a művészetek, az oktatás és a kutatás nemzetközi szempontból.

A változatos művészeti diszciplínák KASK & Konzervatórium teszi kölcsönösen inspiráló és viszonylag nyitott képzési programok. Ahogy az interdiszciplinaritás a művészetek egyre fontosabbá válik, van még lehetőség a kölcsönös megtermékenyítés tanfolyamprogramunkon. Emellett a diákok fogják bevezetni, hogy néhány a számos elméleti és művészeti kutatási projektek mi oktatók vesznek részt.

A KASK & Conservatory egyetemen található az epicentruma Gent. Ghent nagyon fogékony a nemzetközi művészeti élet és különösen barátságos a diákok. Amellett, hogy beépítését e művészileg gazdag környezetben, az iskola maga is egy kulturális színész, kiállítások szervezése, koncertek, fesztiválok, előadások, filmvetítések és társ-termelő a nemzetközi művészeti folyóirat.

történelem

A jelenlegi School of Arts egyesíti két ősi és neves intézmények. A Royal Academy of Fine Arts (KASK) jött létre 260 évvel ezelőtt, és az egyik legrégebbi felsőoktatási intézmények Gent. Úgy alakult 1751-ben a művész Philippe-Carel Marissal. Tanulmányai alatt Párizsban, Marissal lenyűgözte az akadémián. Osztrák uralom alatt, a „királyi” fémjelzi adták Gent akadémia által Mária Terézia 1771-ben. Az érintett területek a rajz, festészet, szobrászat és grafika továbbra is teljesítik a központi helyet a programban. Az évek során, az akadémia egészítette ki az új területeken, mint a telepítés és a média, a fotóművészet, animáció és film, valamint a tervezési, a dráma és a kertépítés.

A Royal Conservatory által alapított Joseph-Martin Mengal 1835-ben több mint 150 éves. Akárcsak Marissal, Mengal is tanult Párizsban. Utána járták végig Európán Napóleon seregét. Összhangban az időszak Mengal írt hazafias dalok, valamint regényeket és operák. Úgy alakult, mint a kürt szakember. Mengal iskolai azonnal beiratkozott 300 diák 1835-ben, néhány évvel később volt 800 diák. Mindenki, aki 10 éves és idősebb volt szívesen.

A 20. században, télikert képzés átalakult magasabb művészeti oktatás egy akadémiai szinten jelöltek egy érettségizett, és a felajánlásokat is kiterjesztették jazz, pop zene, zenei produkció és a hangszer áll.

KASK és a Royal Conservatory már osztályoknak a University College Ghent 1995 óta. A több mint 18.000 diák, a University College Ghent a legnagyobb egyetemi kollégium Flandriában. Ez előnyöket kínál a skála kidolgozása során egy hatékony ügyintézés infrastruktúrájának kezelése, fejlesztése a kutatás és nyújtó szociális létesítmények. Elhelyezése a művészeti programok egy hasonló szerkezettel Művészeti Iskola aktívan garantálja a különleges minőségét a művészeti programok a gyakorlatban. A School of Arts teszi ezt a HoGent és szoros együttműködésben Genti Egyetem. Egy erős bővülése művészi és elméleti kutatás keretében a School of Arts, valamint a létesítmény műtermek, hogy csoportokat viszünk új technológiai média és az új művészeti formák, tanúskodik a rendíthetetlen szándékát, hogy javítsa a minőségi programok, és tükrözzék a dinamika művészeti területen fejtik ki hatásukat a programokat.

Zöld pálya

Zöld pálya egy olyan hálózat, amely több mint 40 szervezet a művészetek és a kultúra területén, akik összefognak, hogy a munka körül ökológia és a fenntarthatóság. A School of Arts Gent volt része ennek a szervezetnek, hiszen 2014-ben és hozzájárul azok ideálok különböző módokon.

Mint egy iskola, akkor vállaljuk, hogy oktassák a diákokat, hogy nekik inkább tudatos a környezetet. Mi ezt a kurzusokon, hanem az egész iskolai politika is. Célunk, hogy a fenntartható politikai és próbálja elfelejteni az ökológiai lábnyomunk, amennyire csak lehetséges.

Ösztönözzük a diákok és a tanárok egy kreatív megközelítése a fenntartható, környezetbarát anyagok és eljárások. Ez azt eredményezi, hogy az új generációs művészek, akiknek ezeket az ideálokat természetesen jön.

Köszönhetően szövetség zöld sáv is lehet profitálni a tudás és szakértelem a többi tagot és férhetnek hozzá a széleskörű partnerhálózat és környékén Gent.

gent.greentrack.be

Helyszínek

Ghent

Address
The Royal Academy of Fine Arts in Ghent
Campus Bijloke
Jozef Kluyskensstraat 2

9000 Ghent, Flandria, Belgium

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket