Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

Karunk kiterjedt hazai és nemzetközi hálózatokkal büszkélkedhet mind a kutatás, mind az oktatás területén. Országosan szoros kapcsolatban állunk az üzleti világgal, rendszeres workshopokkal az "iparkapitányok" révén, mind a karon - ún. "Fickók" találkozók formájában - és a karon kívül a Vlerick Leuven Gent Management Iskola. Nemzetközileg van olyan hallgatói csereprogramok vezető külföldi egyetemekkel, mint például a Pennsylvania Egyetem Wharton Iskola, a Chicagói Egyetem üzleti iskolája és a Cornell Egyetem az Egyesült Államokban, a British Columbia Egyetem, a Queen's University, a Toronto Egyetem és a kanadai Montreal Egyetem, a kalkutai és bangalori IIM-k, a kínai egyetem és a városi egyetem Hongkongban, a szingapúri menedzsmentegyetem és 65 európai egyetem.

Az utóbbi években több független látogatások bizottsága elismerte a kari oktatási és kutatási minőségi színvonalat. Oktatásunkban és kutatásaink során igyekszünk válaszolni a társadalmi folyamatokra, például a hitelválságra, a globalizációra és Kína szerepére a világgazdaságban. A diákok irányítása, a fenntartható felsőoktatás és az alapos tudományos kutatás a mi három fő pillérünk.

Végül célszerű röviden megbeszélni egyedi helyünket. Karunk Leuven történelmi központjának szívében helyezkedik el, amelyet több mint 575 éves egyetemi hagyomány jellemez, mégis tele dinamizmussal, progresszív művészekkel és diákokkal. Karunk gyalogos távolságra fekszik a Heverlee új kutatóparkjától, amelyet néha Belgium "szilikonvölgyének" neveznek. A brüsszeli intézmények, mint például az Európai Unió, soha nem messze, szó szerint és figuratív módon. Számos kolléga ad tanácsot az európai osztályoknak, és számos öregdiák dolgozik az európai intézményekben.

Küldetésünk és értékeink

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

A Közgazdaságtudományi Kar elsődleges feladata az oktatás és a kutatás.

A FEB oktatás célja, hogy felkészítse a tanulókat a sikeres vállalkozói törekvésekre és karrierekre a vállalati világban, a nemzeti és nemzetközi közpolitikai döntéshozatalban, vagy a kutatásban. Ennek elérése érdekében a FEB magas színvonalú, kutatási alapú képzési programokat kínál mind a közgazdaságtan, mind az üzleti élet, valamint a Bachelor-Ph.D.

Másodszor, a FEB akarja elősegíteni a kutatás magas tudományos és társadalmi hatásokkal és magas láthatósággal a vállalati világban.

FEB törekvése az, hogy Európa egyik vezető tanulási és kutatási közössége legyen, és az iskolai vendéglátóhelyek különböző kutatási részterületeiben is kiemelkedjen, ezáltal magas rangot érdemel az európai gazdasági és üzleti iskolák között.

A két fő célkitűzés elérése érdekében a FEB ösztönző környezetet kíván kialakítani a személyzet és a diákok számára, amelyekben szabadon fejleszthetik innovatív, etikai és vállalkozói szaktudásukat az oktatásban, a kutatásban és a vállalkozásokban, miközben hangsúlyozzák a gazdaságpolitika és az üzleti a nagyobb társadalom és a globális figyelem a nemzetközi cserék és együttműködés révén.

FEB VALUES

A FEB elkötelezte magát amellett, hogy a küldetését és jövőképét követi:

  • Szigorú a tanításunkban, a kutatásokban és a tanulásban, amit kutatásunk során.
  • Innovatív az oktatásban és a vállalkozói szellemben, és arra törekszünk, hogy a kutatóközösség élvonalában játsszunk.
  • Gyülekezetünk a menedzsment stílusában és a megfelelő belső és külső érdekeltek felé.
  • A gyakorlatra alapozott bizonyítékoknak a bizonyítékokon alapuló gyakorlatra való fordítása iránt elkötelezett, valamint a magas tudományos és társadalmi hatással bíró kutatások előmozdítása és a vállalati világban való magas szintű láthatóság előmozdítása.
  • Társadalmi felelősségvállalás a vállalati, gazdasági, társadalmi és etikai kérdésekkel foglalkozó, nyitott gondolkodású központként, nemzetközi és interkulturális szempontból.
  • A KU Leuven személyazonosságával és küldetésével összhangban az FEB támogatja és támogatja az emberi jogok, a társadalmi igazságosság és az egyének, közösségek és eszmék sokféleségének tiszteletét.

LÉPJEN A KU LEUVEN TANULMÁNYÁHOZ

Üdvözöljük a Katholieke Universiteit Leuven-ben, amely Európa egyik legrégebbi egyeteme. Kínálunk magas színvonalú oktatást alapuló élvonalbeli nemzetközi tudományos kutatás és kiváló, széles körű hallgatói létesítmények. Leuven egy festői történelmi város, de az, amely élettel teli az életet és egy diák ritmusában él.

Nyugat-Európa szívében, KU-Leuvenben, Belgiumban, közel hat évszázadon keresztül a tanulás központja. Ma, Belgium legnagyobb egyeteme és 1425-ben alapították, Európa egyik legrégebbi és legismertebb egyetemét. Az Európai Kutatási Egyetem vezető kutatóintézetének és az Európai Kutatási Egyetem (LERU) társalapítójaként a KU Leuven számos nemzetközi mester programot kínál, mindezt magas színvonalú, innovatív, interdiszciplináris kutatások támogatásával.

Alapítása óta a KU Leuven székhelye a városban található, melynek neve a neve. Leuven egy kellemes, biztonságos és nyüzsgő diákváros, ahol az évszázados gazdag történelem találkozik az élvonalbeli tudással. Az egyetem 11 belga városban, köztük Brüsszelben, Ghentben és Antwerpenben kínál diplomát.

Küldetésnyilatkozat

KU Leuven teljesíti küldetését azzal, hogy magas színvonalú interdiszciplináris kutatást és oktatást biztosít katolikus aláírással.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Holland

Az intézmény további kínálata:

MSc

KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Ez egy 120 ECTS-s angol nyelvtanár, amely előkészíti a hallgatókat a biztosításmatematikai tudományok, pénzügyi tervezés vagy mennyiségi kockázatkezelés területén a pénzi ... [+]

A program címét és az angol megfelelőjét a Bizottság Fennhatósági Fennsvári Oktatási Bizottsága 2018. január 19-én hagyta jóvá. Várjuk, hogy a flamand kormány 2015 márciusának végéig jóváhagyja a programot.

Ez egy 120 ECTS-s angol nyelvtanár, amely előkészíti a hallgatókat a biztosításmatematikai tudományok, pénzügyi tervezés vagy mennyiségi kockázatkezelés területén a pénzintézetekben.

Ez a mester programja hozza:

alapfokú képzés biztosításmatematikai mérnöki, biztosítási, pénzügyi termékek, pénzügyi matematika és mérnöki, adatelemzés pénzügyi és biztosítási, kockázatkezelés pénzügyi intézmények;fejlett tanfolyamok, amelyek bemutatják a területen elért legújabb fejleményeket;az elméleti tanfolyam és számítástechnikai képzés keveréke;Bevezetés gyakorlati vonatkozásokba, munkatársaink, vendégelőadók és gyakornokok (6 ECTS) közvetlen tapasztalatain keresztül;multidiszciplináris megközelítés, ahol a technikai, kvantitatív kurzusok együtt járnak a (pénzügyi és biztosítási) szabályozás, a prudenciális rendszerek, a közgazdaságtan és a jelentésekkel.... [-]
Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

A Master of Advanced Studies in Economics (MASE) egy fejlett angol nyelvtanult program, amely egy hallgató egy kezdeti diplomás közgazdaságtan fokozatot tovább a kutatási ... [+]

A Master of Advanced Studies in Economics (MASE) egy fejlett angol nyelvtanult program, amely egy hallgató egy kezdeti diplomás közgazdaságtan fokozatot tovább a kutatási határ a közgazdaságtanban.

Mi az egész a "Master of Advanced Studies in Economics" mindent?

A Master of Advanced Studies in Economics kínál a diákok mélyebb tudást konkrét alkalmazási területeken, biztosítja azokat a fejlett elméleti és empirikus eszközök elemzése konkrét gazdasági problémák, és ismeri őket a jelenlegi kutatási gyakorlatok a közgazdaságtanban.

A MASE a gazdaság különböző területeiről választott posztgraduális képzést kínál. A program célja, hogy lehetővé tegye számodra, hogy ígéretes kutatási témát találjunk, és ösztönözzük Önt, hogy dolgozzon ki saját kutatást ebben a témában. Ez a kutatás a MASE téziséhez vezet, amely sok diák számára végül a doktori disszertáció első fejezetévé válik.... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

A Master of Science in Economics (ME) egy egyéves mesterképzésre orientált diákok széles körű érdekeit a szociális és tudományos kérdésekben, akik képesek a kritikus és k ... [+]

A Master of Science in Economics (ME) egy egyéves mesterképzésre orientált diákok széles körű érdekeit a szociális és tudományos kérdésekben, akik képesek a kritikus és kreatív gondolkodás.

Mi a lényege a "Közgazdaságtudományi Mester"?

A Master of Economics program kínál a hallgatók egy főiskolai diplomát elméleti keret, amely lehetővé teszi számukra, hogy a jó alapú válaszokat a társadalmi-gazdasági kérdésekre. Közgazdászként megfigyelheti a különböző szereplőket (magánszemélyek, vállalatok, hazai és külföldi kormányok) és azok interakcióit a globális gazdaságban. Az általános gazdasági helyzetet szélesebb társadalmi és jogi környezetben értelmezheti.... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

A program hangsúlyozza az alapvető ismeretek és készségek elsajátítását a vállalati világhoz kapcsolódó specializáció területén, mint például a nemzetközi üzleti, stratég ... [+]

A program hangsúlyozza az alapvető ismeretek és készségek elsajátítását a vállalati világhoz kapcsolódó specializáció területén, mint például a nemzetközi üzleti, stratégiai és innovációs, vállalkozói, pénzügyi közgazdasági és marketing. A nagy és a kiskorúak közötti választás kombinálásával finomíthatja a személyes érettségi profilját a saját érdekei szerint.

Mi az egész a "Master of Business Economics"?

Miután befejezte a Master of Science in Business Economics, akkor képes lesz arra, hogy tudományos keretek önállóan és kritikusan, lehetővé téve, hogy folyamatosan fejlődni egy dinamikus társadalomban. Azáltal, hogy ezt a programot kombinálja az alapképzéssel a főiskolai programjával, mélyebb betekintést nyerhet a mezők széles skálájába. A program egy nagy és kisebb fegyelmet választ, amely lehetővé teszi, hogy finomítsa a személyes érettségi profilját, és alkalmazzon kutatási és bizonyítékalapú kezelési gyakorlatokat és eszközöket különböző területeken. Szakértelemben részesülnek a vezetés legjobb gyakorlatainak kiválasztásában a mai változékony, összetett és félreérthetetlen üzleti környezetekben. A program felkínálja Önt mind a vállalkozói tevékenység és az induló menedzsment, mind a vezetés és stratégiai döntéshozatal a megalapozott szervezetek.... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

A Master of Science in Információs Menedzsment kínál nem technikai képzés az információkezelés. A hangsúly az informatika hatékony és eredményes alkalmazására és kezelésé ... [+]

A Master of Science in Információs Menedzsment kínál nem technikai képzés az információkezelés. A hangsúly az informatika hatékony és eredményes alkalmazására és kezelésére terjed ki a különböző üzleti környezetekben (pl. Pénzügy, marketing, HR, termelés és logisztika stb.).

Mi az egész a "Master of Information Management"?

Ez a program olyan hallgatókat kínál, akik az informatikai menedzsmentben fejlett, nem technikai képzést nyújtanak, különös hangsúlyt fektetve az informatika hatékony és eredményes alkalmazására és kezelésére különböző üzleti környezetekben (pl .: pénzügy, marketing, HR, termelés és logisztika, stb.). A technológiai alapképzést követően a program részletesebb irányítási kérdéseket vizsgál, különösen az információigény elemzéséhez szükséges készségek fejlesztése, az információs rendszerek tervezése és kezelése, valamint az informatikai stratégia finomhangolása az általános üzleti stratégia szerves részeként .... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Modern társadalmunkban egyetlen szervezet sem működhet információs rendszerek nélkül. A Master of Business és Informatikai Mérnöki Program, akkor képzett mind az üzleti m ... [+]

Modern társadalmunkban egyetlen szervezet sem működhet információs rendszerek nélkül. A Master of Business és Informatikai Mérnöki Program, akkor képzett mind az üzleti menedzsment, valamint az információs rendszerek nemzetközi kontextusban.

Mi az egész a "Master of Business és Systems Engineering"?

Az informatikai mérnökök üzleti mérnökei között Ön még mindig mindentudó üzleti mérnök: képes különböző üzleti folyamatok elemzésére és optimalizálására (marketing, gyártás, logisztika, pénzügy stb.). Megérted, hogyan működik egy vállalat, és figyelembe veszi a vállalkozás gazdasági, szervezeti és emberi vonatkozásait. Az informatikai mérnökök üzleti mérnökeiként ezeket az üzleti adminisztrációs elemeket olyan döntési folyamatot támogató információs rendszerekké is lefordítod. Megfontolhatja az információtechnológia döntéseit a vállalat egészének hátterében, megjósolhatja azok stratégiai következményeit, és általános (irányítási) feladatokat lát el.... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

A Master of International Üzleti Gazdaság és Menedzsment egy testre szabott program nem gazdasági diplomások. Bevezetést nyújt az üzleti gazdaságtan és a menedzsment mind ... [+]

A Master of International Üzleti Gazdaság és Menedzsment egy testre szabott program nem gazdasági diplomások. Bevezetést nyújt az üzleti gazdaságtan és a menedzsment minden főbb tudományágához tudományos szinten.

Mi az a "Master of International Business Economics és Menedzsment" szól?

A mesterképzés a nemzetközi üzleti gazdálkodás és menedzsment (MIBEM) egy mester programot a hallgatók a diploma egy nem üzleti gazdasági vagy menedzsment fegyelem. A nemzetközi üzleti életben való karriert az üzleti gazda sági megismerések, ismeretek és vezetői készségek megszerzése révén készül el.

A tanterv gyakorlatias és üzleti szempontból szemléletmódot alkalmaz, de továbbra is alaposan kezeli a tudományon, a nemzetközi üzleti gazda- sági és gazdálkodási kérdéseken alapuló alapos kezelést.... [-]

Belgium Brüsszel
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Az üzleti mérnök interdiszciplináris menedzser, aki kvantitatív és vezetői szempontból irányítja a vállalatokat. Ennek érdekében a vezetői és elemzői készségek együttesen ... [+]

Az üzleti mérnök interdiszciplináris menedzser, aki kvantitatív és vezetői szempontból irányítja a vállalatokat. Ennek érdekében a vezetői és elemzői készségek együttesen mélyen megértik az üzleti és (technológiai) innovációs folyamatok működését. Ez a tudomány integrációja teszi az üzleti mérnököket a vállalatok és szervezetek jövőjének alakítására.

Mi a lényege a "Master of Business Engineering"?

Egy üzleti mérnök képzett az üzleti problémák elemzésére és megoldására kvantitatív és vezetői szempontból. A program az üzleti közgazdaságtan területéhez tartozik és irányításra orientált: a diákok megtanulják, hogyan működnek a vállalatok, hogyan kell az üzleti folyamatokat megtervezni és hogyan lehet optimálisan szervezni az üzleti tevékenységeket. A vezetői összpontosítás erős analitikai készségekkel és mélyreható megértéssel szolgál az üzleti és (technológiai) innovációs folyamatok működéséről. A diszciplínák integrációja nagy jelentőséggel bír a termelési környezetben és a szolgáltató cégeknél (pl. Tanácsadás vagy IKT).... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Faculty of Economics and Business, KU Leuven

Address
Naamsestraat 69 box 3500 3000 Leuven Belgium
Leuven, Flandria, Belgium
Address
Korte Nieuwstraat 33 2000 Antwerpen BELGIUM
2000 Antwerpen Antwerpen, Flandria, Belgium
Address
Warmoesberg 26 1000 Brussels BELGIUM
1000 Brussels Brüsszel, Belgium