KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A KU Leuven Műszaki Tudományi Kar missziója, hogy magas színvonalú mérnököket oktasson a társadalom javára

A Kar az egyes hallgatók szellemi és humán tõkéjét magasabb szintre hozza, tudományos és mérnöki alapokon nyugvó kutatási alapú oktatáshoz. A kar ösztönzi a tanulókat, hogy gyakorolják a mélyreható tanulást azáltal, hogy foglalkoznak és megkérdőjelezik "fegyelmezett jövőbeli énjüket", hogy tudatában legyenek azoknak, akik szeretnének profi (Beruf) és a társadalom egésze (Bildung) tagjaként lenni. A diákok fegyelmezett jövőbeli fejlődésének ösztönzése érdekében a Kar multidiszciplináris programokat biztosít, amelyek a hallgatókat a mérnöki szakmával és a kapcsolódó tudományágakkal ismerik. Értékeljük a tudás szélességét és mélységét, kiterjesztjük az érvelést, a kommunikációt és a problémamegoldó képességeket annak érdekében, hogy felkészítsük a tanulókat az egész életen át tartó tanulásra. Kutatásorientált oktatásunk olyan kutatási programokon alapul, amelyeket az elismert nemzetközi partnerekkel és az iparral szoros együttműködésben határoztak meg és fejlesztettek ki.

Stratégia. A következő stratégiai célkitűzések lehetővé teszik a KU Leuven Műszaki Tudományi Kar számára, hogy megvalósítsa küldetését, amely magában foglalja a hallgatók felkészítését a holnap világába, ahol a társadalmi, a környezeti és az emberi dimenzió fontos szerepet játszhat az olyan összetett műszaki és társadalmi kihívások megjelenése miatt, amelyek multidiszciplináris megközelítés. Ez azt jelenti, hogy a tanulók megtanulják megtanulni, előkészítik őket az egész életen át tartó tanulás céljára, mind a "Bildung", mind a "Beruf" -ra, két kiegészítő elemre, ahol a "Bildung" az értékek, a kultúra és az állampolgárság fejlődéséből áll, és a "Beruf" a vállalkozói szellem, a szakmai és a vezetői készségek fejlesztéséről.

Oktatás

SO1. A program eredményeinek meghatározása, amelyek megfelelnek a mérnöki oktatás nemzetközi színvonalának.

SO2. Olyan programokat kínálunk, amelyek széles körben képzett mérnököket, a matematika, a tudományok és a technológia alapjaira támaszkodnak, akik a bölcsészettudományi alapon kibővíthetik a tervezéssel kapcsolatos elképzeléseiket, és erős elemzési készségeket, gyakorlati találékonyságot, jó kommunikációs készségeket és ismerik az üzleti és irányítási elveket. A Kar célja, hogy a mérnököket általános szakemberekként oktassa különböző összetett környezetekben.

SO3. Diákjainkkal kapcsolatba léphet a mi Bachelor programunkban, számos mérnöki tudományággal multidiszciplináris oktatáson keresztül, mielőtt a mesterképzésre szakosodnának. Bachelor of Engineering: Architecture programunk multidiszciplináris jellege a műszaki építőmérnöki tudományok, az építészetelmélet és az építészeti tervezési osztályok intenzív kombinációja. Bachelor of Engineering programunk multidiszciplináris jellegét két fő és kiskorú kombinációval érjük el két különböző tudományágban, miután az első három általános félév során minden lehetőséget megismertünk.

SO4. Olyan környezet megteremtése, amelyben a hallgatóknak meg kell adniuk az alapvető erőforrásokat a tervezési és problémamegoldó képességeik és képességeik fejlesztéséhez, a kutatáshoz és a valódi problémák megoldásához mind az alap-, mind a mesterképzésen keresztül.

Kutatás / Industry

SO5. Nemzetközileg elismert és releváns kutatás - mind alkalmazott, mind elméleti -, amely pozitívan befolyásolja és javítja az oktatást, a szakmát és a társadalmat. A Kar számos olyan kutatócsoporttal rendelkezik, amelyek nemzetközileg elismertek a szakterületükön, és lehetővé teszik a tanári személyzet számára a magasan képzett diákok képzését mind a Bachelor, mind a Master programban. A hallgatók kutatási célú oktatást kapnak a kutatással kapcsolatos ismeretekkel és gyakorlati megvalósítással kapcsolatos tudományos tapasztalatok révén.

SO6. Támogatni a tudományos és műszaki ismeretek terjesztését a vállalatoknak és a társadalomnak azáltal, hogy aktívan keresi a projekteket az iparral, az állami hatóságokkal és a társadalmi szervezetekkel együttműködve, és folyamatosan továbbképzést és képzést kínál a legfrissebb fejlesztések terén.

Nemzetközivé

SO7. Nemzetközi nyílt politika és légkör kialakítása; hogy számos lehetőséget nyújtson a nemzetközi tapasztalatokhoz; a diákok felkészítése a karriert nemzetközi összefüggésben; hogy vonzzák a diákokat, amelyek a megfelelő tudományos háttér számos nemzetközi programokat.

SO8. Serkentő kutatási környezet biztosítása a nemzetközi rövid és hosszú távú látogatók számára, valamint a kutatók nemzetközi mobilitásának elősegítése.

Kontextus

SO9. A legmodernebb oktatásba való befektetés.

SO10. Az előadók és a tanári asszisztensek professzionális fejlesztése egy olyan programon keresztül, amelyet folyamatosan ki kell igazítani, figyelembe véve az asszisztensek és az eltérő tanítási módszerek sokszínűségét.

SO11. A programjaink folyamatos fejlesztése érdekében egy explicit belső minőségbiztosítási politikán alapul.

SO12. Ahhoz, hogy vonzóvá tegye a hallgatókat a megfelelő tudományos háttérprofillal, mind az elsőéves alapképzési hallgatók, mind az oldalsó belépő hallgatók, szem előtt tartva a sokszínűséget, beleértve a nemek közötti egyensúlyt.

SO13. A STEM (tudomány, technológia, mérnök és matematika) előmozdítása a társadalomban, különösen a középiskolákban és még az általános iskolákban.

LÉPJEN A KU LEUVEN TANULMÁNYÁHOZ

Üdvözöljük a Katholieke Universiteit Leuven-ben, amely Európa egyik legrégebbi egyeteme. Kínálunk magas színvonalú oktatást alapuló élvonalbeli nemzetközi tudományos kutatás és kiváló, széles körű hallgatói létesítmények. Leuven egy festői történelmi város, de az, amely élettel teli az életet és egy diák ritmusában él.

Nyugat-Európa szívében, KU-Leuvenben, Belgiumban, közel hat évszázadon keresztül a tanulás központja. Ma, Belgium legnagyobb egyeteme és 1425-ben alapították, Európa egyik legrégebbi és legismertebb egyetemét. Az Európai Kutatási Egyetem vezető kutatóintézetének és az Európai Kutatási Egyetem (LERU) társalapítójaként a KU Leuven számos nemzetközi mester programot kínál, mindezt magas színvonalú, innovatív, interdiszciplináris kutatások támogatásával.

Alapítása óta a KU Leuven székhelye a városban található, melynek neve a neve. Leuven egy kellemes, biztonságos és nyüzsgő diákváros, ahol az évszázados gazdag történelem találkozik az élvonalbeli tudással. Az egyetem 11 belga városban, köztük Brüsszelben, Ghentben és Antwerpenben kínál diplomát.

Küldetésnyilatkozat

KU Leuven teljesíti küldetését azzal, hogy magas színvonalú interdiszciplináris kutatást és oktatást biztosít katolikus aláírással.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Holland

Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Erasmus Mundus Master of Science in Nanoscience and Nanotechnology (Leuven et al)

Campus Nappali 2 év September 2019 Belgium Leuven

[+]

Az Erasmus Mundus keretében négy vezető oktatási intézmények Európában kínálnak közös Erasmus Mundus Master of Science in nanotudomány és nanotechnológia. A partnerintézmények:

KU Leuven, Belgium (koordinátor) Chalmers Tekniska Högskola, Svédország Eredmények

A tudás és a megértés

[-]

Master of Conservation of Monuments and Sites (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Ez kiegészül a szakmai gyakorlat, amelynek célja, hogy megismertesse a hallgatókat a világ örökség gyakorlatban.

Szakmai tapasztalat (ajánlott) Nyelvismeret (ajánlott, angol szükséges) megszerzett és fejlesztett ki megfelelő tudás minden alapvető mezőket megőrzése és helyreállítása; szaktudásával azokban megőrzése és helyreállítása, a témákat, amelyeket a legközelebb a hallgató saját (első) fegyelem; megszerezte a szükséges közös nyelv szükséges interdiszciplináris kommunikáció helyreállítását örökség kezelési projekt, annak érdekében, hogy előre a szakmai gyakorlat és / vagy tudományos kutatás céljából az örökségvédelmi területen. ... [-]

Master of Electrical Engineering (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

A kar is kiváló szakmai kapcsolatokat az ipari vezetők.

Célok Attól függően, hogy a kiválasztott opció, a hallgató egy alapos ismerete az alábbi területeken: Elektronikai és integrált áramkörök, hangsúlyt fektetve tervezése elektronikus alkatrészek és rendszerek. Beágyazott rendszerek és a multimédia, a hangsúlyt a alkalmazások tervezésével elektronikus rendszerek. Kreatívan alkalmazni, bővíteni, elmélyíteni és integrálni a tudás különböző területein elektrotechnika. Önállóan megszerezni a tudást és a technológiai állapot szükséges a problémamegoldó folyamat. Képes megtalálni, feldolgozza és értékeli az irodalom és műszaki kézikönyvek függetlenül. Képes szintetizálni, létrehozni egy kutatási tervet, és innovatív megoldások reális probléma (a bonyolultabb jellegű), miközben figyelembe veszi a rendszer határait. Kritikusan értékeli a kutatási eredményeket. Folytat más tudományágak a tanulmány, ahol szükséges. [-]

Master of Engineering: Energy (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Célok A végzős kérheti megfelelő kérdése egy újabb érv az energia területén, és hogy egy indokolással ellátott állásfoglalást. Úgy véli, ezennel a szociális körülmények. A végzős módszerek alkalmazása az érvelés, hogy a fegyelem (pl közötti kölcsönhatások összetevői a villamosenergia-rendszer, mint a bázis a stabilitás, az energia és a csipet elemzés termodinamika, a piaci erők és az integráció a megújuló energiaforrások), és képes felismerni, és megcáfolni tévhit . [-]

Master of Engineering: számítástechnika (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

Élünk a digitális világban. [+]

Élünk a digitális világban.

Mi a Master of Computer Science szó?

Ez a Master edzeni, hogy lesz egy szakértő a fejlesztés és a kezdeti professzionális használatra számítógépes és szoftver rendszerek. Manapság ezek a rendszerek elengedhetetlenek a szinte minden területén a társadalom: az ipar, a közszféra, az egészségügy és a sok társadalmi alkalmazások végfelhasználók számára.

Ha megszerzi a szükséges készségek kezelése összetett kutatási kérdések megfogalmazása a saját kutatási célok, és sikeresen elérjük őket.

Meg kell tanítani a kommunikációs készség és a stimulált szerezni egy széles körű társadalmi kilátás a jelentősége a számítástechnika és a technológia ma. ... [-]


Master of Human Settlements (Leuven)

Campus Nappali Részidős 1 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Ez egy erős kutatási alapot, külön hangsúlyt fektetve a tudományosan is alátámasztott a fegyelem az emberi települések, a központi szerep helyet, mint a forrás (a városi átalakulás), és mint médium az integráció. Van egy kiterjedt öregdiák és a jó hírnévhez elősegítése aktív rendszer együttműködések támogatása a kiválasztásban a tervezés stúdió téma, Diplomamunka témák, stb Ez az elemző képesség egészíti fontos szintetikus készség elképzelni, fejlesztésére és kifejezésére beavatkozások különböző szintek.

Attitűdök:

További vizsgálatok [-]

Master of Materials Engineering (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Az utóbbi két csomag tartalmazza az ipari gyakorlat. Ezek a témák általában beágyazva egy élvonalbeli kutatási projekt együttműködésben más intézmények és / vagy ipari cégek. Tandíj Spotlight A végzős: tudatában van annak, hogy milyen fontos az anyagok, anyagok az innováció és a szerepe egy anyag mérnök a változó társadalomban. További vizsgálatok Anyagok középpontjában az életminőségünket és a gazdasági jólét és ez a jövőben is, hogy a helyzet a belátható jövőben, különösen ha figyelembe vesszük, hogy szükség van egy fenntartható világban, és használja a forrásokat intelligens. [-]

Master of Mathematical Engineering (Leuven)

Campus Nappali Részidős 1 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Nemzetközi Erősségek

A cél az, hogy felkészítse a tanulókat a multidiszciplináris kontextusban, azaz a tervezési megoldások műszaki problémák multidiszciplináris környezetben, ahol a matematika fontos szerepet játszik. Különösen a hangsúly fekszik technikai készségek keretében folyamatirányítás, numerikus szimuláció, adatbányászat, a kriptográfia és megjelenítés.

[-]

Master of Nuclear Engineering (Leuven et al)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Tandíj

Birtokosai egy 4 éves mesterképzésre ipari mérnöki és tudományok (fizika, kémia, stb) van szükség, hogy felvételizni összegű anyagi szereplő "kiigazítás tanfolyamok" egyenértékű maximális terhelés 30 ECTS.

alapos ismerete a nukleáris fizikai folyamatok; átfogó ismereteket eljárások és technikák szükségesek, hogy ellenőrizzék a nukleáris folyamatok hatáskörébe tervezni és fenntartani struktúrákat meg a nukleáris folyamatok [-]

Master of Safety Engineering (Leuven)

Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Sok országban van egy állandó és egyre nagyobb szükség van a tudósok és mérnökök, akik jól képzett és tudományos szinten területén biztonságtechnikai és biztonsági menedzsment. Ez annak köszönhető, hogy a növekvő komplexitása ipari termelési folyamatok és az egyre növekvő számú szabályok és rendeletek mind Európában, mind nemzetközi szinten.

Sőt, néhány országban (például Belgiumban), a vállalat túl egy bizonyos méretet a különös kockázatokat törvény által előírt felvenni, vagy akár foglalkoztatnak tanúsított megelőzési tanácsadó. Ez a minősítés is megszerezhető a megelőzés lehetőség a Master of Science in biztonságtechnikai (certificaat Preventieadviseur nívó 1).... [-]


Master of Science in Engineering: Logisztika és Forgalom

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

Ez a mester program közlekedési és intelligens közlekedési rendszerek tervezésében, karbantartásában és irányításában, valamint a logisztika és a szállítás területén (beszállítói láncolat, elosztási logisztika stb.) Képezi a mérnöki hallgatókat. A program a különböző szempontok közötti összetett interakcióról és a folyamatok optimalizálásának lehetőségeiről szól, mind a logisztika, mind a forgalom szempontjából. A hangsúly az új (intelligens) közlekedési technológiák alkalmazására összpontosít. [+]

A forgalom világa gyorsan fejlődik! Gondolj csak az önjáró autó felemelkedésére. A hagyományos kormányok, útburkolatok és közforgalmú vállalatok mellett a forgalom a divatos cégeknél egyre nagyobb üzletet jelent, mint valaha. Például a Google, a Tesla és az Uber vagy a mulatságos alkalmazások, mint a Moovit és a Waze. A legtöbb városban már megtalálhatók autó- és kerékpár-megosztási rendszerek (pl. Villo, Cambio és Car2Go) és olyan vállalkozások, amelyek teljesen integrált csomagokat kínálnak a Mobilitás-a-Service-nek, és szeretnék megtiltani a személyautókat a történelem óráiban.

Ön egyike az új generáció fiatal ambiciózus mérnökeinek, és szeretné segíteni ezt a forradalmat?... [-]


Master of Urbanism and Strategic Planning (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Továbbá, diplomások képesek elsősorban a stratégiai projekt szerves módon. Ez azt jelenti, hogy képes lesz, hogy közvetlenül beavatkozzon a mi politikailag és gazdaságilag megvalósítható, mégis hatni az időben és mértékben, amely meghaladja a hic et nunc. Ez magában keresi, kiválasztására és értékelésére információforrások. Ez az elemző képesség egészíti ki a kapacitás elképzelni, fejlesztésére és kifejezésére beavatkozások különböző szintek.

Attitudes

További vizsgálatok [-]

Mester a mesterséges intelligencia (Leuven)

Campus Nappali Részidős 1 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

Megvizsgálva a valódi természetét intelligencia napjaink egyik legérdekesebb kutatási irányokat. Az előleget a tanulmány a kognitív folyamatok és modellek, a természetes nyelvi és az észlelés, az emberi tudás, a reprezentáció és az érvelés, amely igazolja ezt. Az egyik a tudományos közösség legfontosabb kutatási célok a fejlesztés egy intelligens robot. A Master of Artificial Intelligence feltárja és épít erre a kihívásra, jó? [+]

Megvizsgálva a valódi természetét intelligencia napjaink egyik legérdekesebb kutatási irányokat. Az előleget a tanulmány a kognitív folyamatok és modellek, a természetes nyelvi és az észlelés, az emberi tudás, a reprezentáció és az érvelés, amely igazolja ezt. Az egyik a tudományos közösség legfontosabb kutatási célok a fejlesztés egy intelligens robot. A Master of Artificial Intelligence feltárja és épít erre a kihívásra, jó?

Mi a Master of Artificial Intelligence szó?

A mesterképzésre mesterséges intelligencia lesz üdvözölte dolgozó cégek:

[-]

Mestere gépészet (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

A gépgyártás igen széles területén tanulmány a mérnöki tudományok területén. Magában foglalja szinte az összes tudományág a technológia. Bármilyen eszköz vagy termék, amely a korszerű, a mindennapi élet az eredménye egy folyamatos szinergia a különböző alapvető technikákat. Röviden, az összes termék a modern társadalomban keletkezett az egyesülés különböző műszaki tudományok. A gépipar preferált integrátor szakosodott vagyunk ennek. [+]

A gépgyártás igen széles területén tanulmány a mérnöki tudományok területén. Magában foglalja szinte az összes tudományág a technológia.

[-]

Mestere vegyészmérnöki (Leuven)

Campus Nappali Részidős 1 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Mi a Master of Chemical Engineering egész?

A diákok is megtanulják, hogy a környezetvédelmi és biztonsági kérdések figyelembe minden fázisában, a folyamat.

Még több, mint más szakemberek, kérni fogja, hogy megoldja a problémákat, a nagyon eltérő jellegű. Betekintés folyamatok a nano- és mikro méretű alapvetőek az új termékek és / vagy (mega-skála) technológiákat.

Megszerezni tervezési tapasztalat, a hallgatók kihasználják a különböző tudásterületet és teljes közös projektek.

Ez biztosítja mintegy 90.000 közvetlen, és több mint 150.000 közvetett munkahelyet.

[-]

Mester nanotudományos, nanotechnológia és nanoengineering (Leuven)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

Nanotechnológia és nanoenginineering az alkalmazása ennek a tudománynak az új nanoanyagok és nanoconcepts új alkatrészek, rendszerek és termékek. [+]

Szerkezet További vizsgálatok [-]

Mester

Eit-KIC mester energia (Leuven és mtsai)

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

Mi az az "EIT KIC-Master of Energy" az egész? Szerkezet

A második évben, a diákok továbbra is dolgozzanak az írás egy Diplomamunka és részt vesz választható kurzusok: általános, szélesítése és az opciós jellemző.

Integrált projekt is szerepel. Ezen a nyáron iskola a puha készségek, mint a csapatépítés, hálózatépítés, a vezetés, a vállalkozó szellem és az interkulturális kommunikáció, minden táplálja érdekes beszélgetések szakemberek az energiaiparban, a tanácsadó cégek és az önkormányzatok.

Ezek a diákok felfedezzék a számtalan vezető innovációk és technológiák az intelligens városok szektor kívül a hagyományos tananyag.... [-]