Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK A TÁRSADALMI TUDOMÁNYOK KAROSSZÉRE

A KU Leuven-i Társadalomtudományi Kar mintegy háromezer diák, mintegy ötven tanár és kétszáz kutató asszisztens otthona. A kar célja, hogy hozzájáruljon a társadalom minőségéhez, és elemezze és tájékoztassa a társadalmi folyamatokat oktatásával és kutatásával. Programjaink tehát szorosan kapcsolódnak az aktuális eseményekhez. Diákként szorosan nyomon követheti a kortárs, gyors ütemű és változó társadalom fejlődését.

Programjaink aktuális és innovatív aspektusát modern infrastruktúránkban is megtaláljuk. A campusunk fejlett tanítási technológiával, Wi-Fi-vel, egy kizárólag társadalomtudományi könyvtárral, egy használhatósági laboratóriummal és megfigyelő tükörrel rendelkező médiaközponttal és videokonferencia-eszközökkel felszerelt találkozóközponttal van felszerelve. Az interaktív digitális tanulási környezet (Toledo) és az online diákportálunk segítségével ellenőrizheti az online hirdetőtáblát, tanulmányozhatja a tananyagokat, és hozzájárulhat a vitafórumhoz.

Programjaink erős nemzetközi orientációval rendelkeznek, mind tartalmuk, mind pedig nemzetközi diákcsere révén. A kar továbbá angol nyelvű Advanced Master programokat is kínál.

A Társadalomtudományi Kar oktatása a kar különböző kutatási részlegének kiváló tudományos kutatásán alapul. Tudóink nemzeti és nemzetközi kontextusban tevékenykednek, és eredményüket igen változatos formában teszik közzé, a kormányzati szakpolitikai jelentésekről a híres folyóiratokban található cikkekig.

Az oktatás és a tudományos kutatás mellett a diákvezetés a Társadalomtudományi Kar harmadik nagy pillére. A karunkban levő hallgatók soha nem hagyják el a saját eszközeiket. Elkötelezett csapat professzorok és tanulmányi tanácsadók mindig ott vannak, hogy edzhetnek.

LÉPJEN A KU LEUVEN TANULMÁNYÁHOZ

Üdvözöljük a Katholieke Universiteit Leuven-ben, amely Európa egyik legrégebbi egyeteme. Kínálunk magas színvonalú oktatást alapuló élvonalbeli nemzetközi tudományos kutatás és kiváló, széles körű hallgatói létesítmények. Leuven egy festői történelmi város, de az, amely élettel teli az életet és egy diák ritmusában él.

Nyugat-Európa szívében, KU-Leuvenben, Belgiumban, közel hat évszázadon keresztül a tanulás központja. Ma, Belgium legnagyobb egyeteme és 1425-ben alapították, Európa egyik legrégebbi és legismertebb egyetemét. Az Európai Kutatási Egyetem vezető kutatóintézetének és az Európai Kutatási Egyetem (LERU) társalapítójaként a KU Leuven számos nemzetközi mester programot kínál, mindezt magas színvonalú, innovatív, interdiszciplináris kutatások támogatásával.

Alapítása óta a KU Leuven székhelye a városban található, melynek neve a neve. Leuven egy kellemes, biztonságos és nyüzsgő diákváros, ahol az évszázados gazdag történelem találkozik az élvonalbeli tudással. Az egyetem 11 belga városban, köztük Brüsszelben, Ghentben és Antwerpenben kínál diplomát.

Küldetésnyilatkozat

KU Leuven teljesíti küldetését azzal, hogy magas színvonalú interdiszciplináris kutatást és oktatást biztosít katolikus aláírással.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Holland

Az intézmény további kínálata:

MSc

KU Leuven: Faculty of Social Sciences

... [+]

Továbbá, minden osztály jelentős számú öntanulmányt és feladatokat tartalmaz, amelyek segítenek Önnek abban, hogy a bemutatott információkat gyorsan és hatékonyan beillessze. A hozzáadott értéket a szakemberek gyakorlati kihívásaival kapcsolatos politikai, adminisztratív és konzultációs funkciók figyelembevételével hozza létre.

Ez a helyes program számomra? Minden nem anyanyelvi beszélő köteles bizonyítani az angol nyelvtudást, egy nemzetközileg elismert nyelvvizsga (TOEFL vagy IELTS) eredményeinek benyújtásával. Karrier útvonalak

Ez az intenzív, egyéves MEPP tapasztalat ideális kezdet az európai szakpolitika terén. A diplomások tovább folytatnak számos érdekes pályát. A közszolgálati területeken, a kormányzat minden szintjén (szövetségi, helyi vagy regionális) és európai és nemzetközi intézményekben vagy érdekcsoportokban dolgoznak. A diplomások szintén pályára állnak a nem kormányzati szervezetekben, a nyomást gyakorló csoportokban és a magánszektorban. A MEPP program előkészítése Ph.D. kutatás a politikatudományban és a közigazgatásban.... [-]

Belgium Leuven
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul