KU Leuven

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KU Leuven . A kiemelkedő teljesítményt inspiráló.

Az 1425-ben alapított KU Leuven közel hat évszázadon keresztül a tanulás központja. Ma Belgium legnagyobb és legmagasabb rangú egyeteme, valamint Európa egyik legrégebbi és legismertebb egyeteme.

Az Európai Kutatási Egyetem vezető európai kutatóintézetének és az Európai Kutatási Egyetem (LERU) társalapítójaként a KU Leuven széleskörű angol nyelvű programokat kínál az egyetem és nemzetközileg elismert kórházai által végzett magas színvonalú interdiszciplináris kutatások támogatásával. A központi elhelyezkedésnek KU Leuven Európa szívében, a KU Leuven valóban nemzetközi tapasztalatot, magas színvonalú oktatást, világszínvonalú kutatást és csúcstechnológiai innovációt kínál.

KU Leuven következetesen jól teljesít a nemzetközi rangsorban. Jelenleg a 47. helyen szerepel a Times Higher Education World ranglistán (2017-2018) és a 71. helyen a QS World University ranglistán (2017-2018). Az Európa leginnovatívabb egyetemét a Reuters (2016 és 2017) nevezte el.

Tudjon meg többet a KU Leuven által kínált programokról:

  • Biotudományi Mérnöki Kar
  • Közgazdaságtudományi Kar
  • Műszaki Tudományi Kar
  • Pszichológiai és Oktatási Tanulmányok Karán
  • Természettudományi Kar

Nemzetközi orientáció

KU Leuven otthona a dinamikus közösség a nemzetközi diákok és a személyzet tagjai terjeszteni a különböző egyetemeken. Az egyetem 56 000 hallgatójának 16% -a nemzetközi, több mint 150 országot képvisel. KU Leuven doktori iskolái nemzetközileg orientált PhD számokat nyújtanak több mint 5000 doktorandusz számára. KU Leuven világszerte kiválasztott számú felső szintű partnerintézettel dolgozik, és serkenti a célzott nemzetközi mobilitást és intenzív kutatási együttműködést. Folyamatosan arra törekszik, hogy a különböző helyi és nemzetközi hallgatói és kutatói közösségeket különböző programokon és tevékenységeken keresztül integrálja valamennyi egyetemen.

www.kuleuven.be/internationalprogrammes

Kiváló minőségű oktatás

A kiválóság az oktatásban és a kutatás kiválóságában kéz a kézben jár. KU Leuven tanulmányi programjai kutatás-alapúak, amelyek biztosítják, hogy a hallgatók tudományos kompetenciákat szerezzenek, miközben kritikus és kutatóorientált szemléletet fejlesztenek. A rugalmasság és a legmodernebb technológia szerves része az egyes tanulmányi programoknak. A KU Leuven fokozat jelentős versenyelőnyt kínál, és nagyra értékelik a világot. Az ECTS minőségi címke garantálja, hogy a KU Leuven szerzett összes hitel átlátható és teljes mértékben átruházható.

www.kuleuven.be/education

Világszínvonalú kutatás

KU Leuven nagy nemzetközi hírnevet szerzett a kutatási kiválóságért . Átfogó egyetemként kíván érdeklődő és stratégiai felderítő kutatásokat, valamint célzott és keresletalapú kutatást, mindezt interdiszciplináris környezetben. KU Leuven alapító tagja az Európai Kutatási Egyetemek Szövetségének (LERU), a kiemelkedő kutatóintenzív egyetemek kiválasztott csoportjának, amely meghatározza az európai kutatási hangot.

KU Leuven nagy jelentőséget tulajdonít a finanszírozásnak a legversenyképesebb kutatási alapokból való finanszírozásáért, beleértve az Európai Kutatási Tanács által odaítélt rangos ERC-támogatásokat is. KU Leuven az EU hetedik kutatási keretprogramjának hatodik helyét az Oxford, az Imperial College, az ETH Zürich és a University College London után kutatja. Teljes kutatási eredménye következetesen az európai csúcsok közé tartozik .

www.kuleuven.be/research

A legmodernebb innováció és az R

KU Leuven Research

www.lrd.kuleuven.be

Helyszínek

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandria, Belgium

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: