KU Leuven

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kiemelkedő inspirálása

KU Leuven nemzetközi kutatási és oktatási intézmény. Az egyetem összes programja tudósai és professzorainak innovatív kutatásán alapul.

KU Leuven a világ 50 legjobb egyeteme közé tartozik!

A reneszánsz filozófiájától a csúcstechnológiáig terjedő nanotechnológiáig: Európa egyik legrégebbi egyetemeként a KU Leuven régóta úttörő kutatást és magas színvonalú oktatást kínál.

Tanulmány

Leendő hallgatók

Mint Európa egyik vezető kutatóegyeteme, a KU Leuven számos kutatás-alapú tanulmányi programot kínál. A KU Leuven diplomáját nagyra értékelik az egész világon, így versenyképességet biztosít.

Jelenlegi tanulók

Nem számít, melyik egyetemen tartózkodik, nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre. A hallgatók számára nyújtott szolgáltatásaink tanácsadást nyújtanak Önnek a lakhatás, a tanulás és az ösztöndíjak területén. Sport- és kulturális tevékenységeket is kínálnak.

Miért KU Leuven

KU Leuven Európa egyik legmagasabb rangú és leghíresebb egyeteme. Az úttörő kutatások és a magas színvonalú oktatás hosszú hagyományait büszkélkedhet. De a KU Leuven számos más erőssége is van.

programok

KU Leuven különféle típusú programokat kínál, ideértve a főiskolai és (haladó) mesterképzéseket, továbbképzési tanfolyamokat és áthidaló programokat.

karok

Az oktatást 15 kar szervezi, három csoportra osztva: humán és társadalomtudományok; Tudomány, mérnöki és technológiai; és Biomedical Sciences. Számos kar kínál programokat Flandria és Brüsszel különféle helyszínein.

Oktatás

KU Leuven felhívja a figyelmet a hallgatók jövőképére. Az egyetem hozzájárul a hallgatók személyes fejlődéséhez és ahhoz, ahogyan segíteni akarják a társadalmat.

Szervezet

KU Leuven szinte minden területén az oktatás és a kutatás elkötelezettje. Tizenöt karja oktatást kínál, míg a kutatási tevékenységeket az osztályok és kutatócsoportok szervezik. Ezeket a karokat és tanszékeket három csoportba osztják: humán és társadalomtudományok , tudomány, mérnöki és technológiai (SET) és orvosbiológiai tudományok . Ezeknek a csoportoknak mindegyike rendelkezik doktori iskolával doktori képzési programjai számára.

KU Leuven tizennégy egyetemen büszkélkedhet, Flandria tíz városában.

Stratégiai terv a KU Leuven számára 5 projektben

Ezzel az egyetemi szintű szakpolitikai tervvel a KU Leuven egyértelmű célt és irányt ad tovább egy ambiciózus, nemzetközileg orientált és kutatásintenzív egyetem további fejlődéséhez.

A kiindulási pont egy stratégiai terv, amely öt projektet tartalmaz. Ez az öt hosszú távú projekt releváns és általános értelemben nélkülözhetetlen, ugyanakkor konkrét célkitűzésekké és további politikai döntésekké is átalakul.

Helyszínek

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandria, Belgium

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited

Programok

MA
MSc