Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Bevezetés

Hivatalos Leírás

• Solvay Brüsszeli Iskola

A Solvay Brüsszeli Iskola az Université Libre de Bruxelles, az egyik legnagyobb belgiumi egyetem közgazdaságtudományi karának menedzsmentje , amelynek egy évszázados kiválósági hagyománya van a felsőoktatásban. Az EQUIS- és AMBA-akkreditált iskola minden évben több mint 4000 diákot fogad, több mint 30 programban, beleértve az alapképzést, a mesterképzést, a fejlett mesterképzést, az MBA-t, a végrehajtó oktatást és a vállalati programokat . SBS-EM feladata, hogy döntő és pozitív hatással legyen a gazdasági és üzleti kihívások kezelésére. Az iskola igyekszik kielégíteni korunk legsürgetőbb gazdasági és üzleti kihívásait a tudományos szigor, a kontextuális elkötelezettség és a problémamegoldó készségek egyedülálló keverékével.

as
Solvay Brussels Iskola értékei:

Ingyenes vizsgálat, Kiválóság, Vállalkozói szellem, Integráció, Esélyegyenlőség, Demokratikus kormányzás, Társadalmi relevancia

• Brüsszel, nemzetközi város és európai főváros

Európa szívében, mindössze 1 órával vonattal Párizsból, 1h 30-tól Amszterdamból, és 1h50-től Londonból és Kölnből Brüsszel minden főváros városának előnyeit és egy nagy és élénk város életminőségét kínálja. Brüsszel minden jelentős európai intézménynek ad otthont. Ez az EU hivatalos székhelye és számos más politikai és gazdasági döntéshozó szervezet, és egyre nagyobb számú vállalkozás, szervezet és nemzetközi szakértő. A vendéglátás és az európai zöld tőke hosszú távú hagyománya a látogatókat és a lakosokat egyaránt jelenti. élvezhetik a világ ételeinek és zenéinek széles választékát, míg a kultúrkultúrák számos múzeum és kiállítás közül választhatnak.

• A karrier szolgáltatás

SBS-EM személyes fejlesztési tevékenységeket kínál - amelyek gyakorlati útmutatást és egyéni coachingot nyújtanak a munkaerőpiacra, a workshopokra, az önéletrajzok és a pályázati levelek, interjúszimulációk, stb. , a vállalatok bemutatása és foglalkoztatási lehetőségeik. Az évek során az SBS-EM megállt, mint „a munkaerő-toborzók hálózatának megteremtése, és megállította” a kapcsolatot Belgiumban és szerte a világon található vállalatokkal.

• Nemzetközi program

A globalizáció valósággá válása miatt az iskola úgy véli, hogy a külföldön való élet és tanulás lehetősége alt = "mint a maláta tanulási tapasztalatában alapvető" = "őszirózsák" diákjai. Az iskola számos mobilitási lehetőséget kínál: a nemzetközi csereprogramot (külföldön egy félév - több mint száz partner), több dupla fokozatot (egy év külföldön), a növekvő QTEM hálózatos maláta = "aster (két félév külföldön). a legjobb módja annak, hogy a diákok felkészülhessenek a szakmai életre és a nemzetközi környezetre.

• Híres Alumni

Bertrand Marianne, a Chicagói Egyetem közgazdaságtani professzora

Punit Bhatia, az ING (India) vezérigazgatója

Laurent Bouton, a Boston University professzora

Lior Cohen, termékmenedzsment bank

Eric Boyer de la Giroday, elnök, ING Belgium

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, kutató, Melbourne-i Egyetem

Mathialt = ", mint Dewatripont, a Belga Nemzeti Bank igazgatója

Dominique Leroy, vezérigazgató, Belgacom

Izabel Medeiros, Expert Process Manager, ING Belgium

Olivier Pauls, a Vodafone Roaming Services vezető forgalmazási vezetője

Peter Praet, az igazgatótanács tagja, Európai Központi Bank

Nicolalt = "mint Steisel, társalapító

Jean Van Wetter, országigazgató (Tanzánia), VSO Talk

José Zurstralt = "assen, vállalkozó, a Skynet alapítója és a Keytrade Bank

További információ: solvay.edu

Helyszínek

Brüsszel

Address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 Brüsszel, Belgium

Georgetown

Address
Georgetown, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Milánó

Address
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció