Hivatalos Leírás

SUPINFO egy magán felsőoktatási intézmény 1965-ben alapított, elismert a francia állam és a világ vezetői a számítógépes iparban. A 36 campusok Franciaországban és külföldön, SUPINFO van a hivatása vagy elsődleges n vonat vezető mérnökök, szakemberek Informatikai és Kommunikációs (ICT), és közvetlenül a területen működő cégek elhagyja az iskolát. SUPINFO adja a "Nemzetközi Master of Science" mértékű szakértői és információs rendszerek által hitelesített francia állam és Franciaországban bejegyzett, a Nemzeti Register Szakmai tanúsítás a legmagasabb szinten, a szint I (Bac + 5 év, Mester, Engineer).

Bachelor of Science (szint Érettségi +3 év) megfelelő megszerzését 180 ECTS (miután sikeresen teljesítette a vizsgákat, feltéve, B1, B2 és B3)

Nemzetközi Master of Science M.Sc (szint érettségi 5 év) által elismert francia kormány, hogy az 1. szintű (szint Master, Engineer) megfelelő megszerzését 300 kredit (miután sikeresen teljesítette a vizsgákat biztosított B1, B2 , B3, M1 és M2)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

SUPINFO International University

Az Institute of Information Technology általában azt akarja, hogy anyagi igényeinek kielégítésére valamennyi vállalat és biztosítani kiterjesztett foglalkoztatási lehetős ... [+]

Mester

SUPINFO egy privát felsőoktatási intézmény 1965-ben alapított, elismert francia állam és a világ vezetői az IT-iparban.

A 36 Campus Franciaországban és a világban, SUPINFO fő hivatása, hogy a vonat a magas szintű mérnökök, szakemberek Technologies az információs és kommunikációs (IKT) és közvetlenül az operatív üzleti jogviszonyának Iskola . Ezért szállít egy "nemzetközi Master of Science", mint egy szakértő a számítógépes és információs rendszerek által hitelesített, a francia állam és a France rögzítik a Nemzeti Nyilvántartásba Professional Certification a legmagasabb szinten, az I. szintű (érettségi + 5, Mester, mérnök).... [-]

Franciaország Párizs Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Belgium Brüsszel  + 4 Több
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul