African School of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az útvonal az innovatív vezetői

Az afrikai School of Economics központja Abomey-Calavi (Cotonou, Benin). Jelenleg kínálunk négy doktori programokat a Masters szinten: Mester Matematika, Közgazdaságtan és Statisztika (GMDSS), Master in Business Administration (MBA), Master in Development Studies (MDS) és a Master in Public Administration (MPA). Van egy felsőfokú oktatási program és egy Ph.D. közgazdasági program. Tekintse meg weboldalunkat, ha többet szeretne megtudni jelenlegi és jövőbeli programjainkról. Az ASE a 2004-ben megalapított Politikai Gazdaság-empirikus Kutató Intézet (IERPE) bővítése egy teljes körű pán-afrikai egyetemré. Összesen 95 hallgató beiratkozott ASE (71 GMDSS program 24 MBA) a tanév 2015-2016 érkező 15 különböző országból. A kar tagjai (19) az Egyesült Államok, Kanada és Európa legjobb egyetemeiből érkeznek.

célok

Az afrikai School of Economics egyesíti afrikai gyökerekkel rendelkező globális kilátások, és alig várjuk, hogy teljesítsük kötelezettségvállalások folytatott magas szintű a következő szempontokat:

  • Ahhoz, hogy a diákok kiváló képzést a választott szakirányokon; egy jól lekerekített oktatás, amely táplálja a kreativitás, a kritikai gondolkodás, a globális kilátások, a kulturális tudatosság; és egy egyetemi élet, amely felkészíti őket, hogy a közösségi vezetők és az élethosszig tartó tanulók.
  • Ahhoz, hogy egy vezető intézmény kutatási és posztgraduális tanulmányok folytatása tudás mindkét mag és az alkalmazott területeken, és szorosan együttműködik a kormányzati szervek, az üzleti és ipari technológiai innováció elősegítése és a gazdasági fejlődés.
  • Ahhoz, hogy egy nyitott környezet elősegíti az ismeretek, nézetek és innovatív ötletek a diákok, oktatók, alkalmazottak, és a látogató tudósok a világ minden tájáról, változatos háttérrel és kiemelkedő oktatási és kutatási eredményeket.

Helyszínek

Cotonou

Address
ASE – Bénin
Akassato, Abomey-Calavi
02 BP 372

Cotonou, Part menti osztály, Benin

Princeton

Address
ASE – USA
230 Corwin Hall,

NJ 08544-1012 Princeton, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket