International University Of Sarajevo IUS

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az International University of Sarajevo egy non-profit, független felsőoktatási intézmény autonóm módon nyújt pénzügyi támogatást a munkájához. Kínál oktatási programok mindhárom vizsgálatban ciklus, valamint a speciális szakmai fejlesztési programok bejegyzett területeken.

IUS akkreditált nemzeti Ügynökség Felsőoktatás Fejlesztési és Minőségbiztosítási és szerepel az állami nyilvántartás akkreditált felsőoktatási intézmények Bosznia és Hercegovinában. Az egyetem munkatársa tagja az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) és egy teljes tagja Nemzetközi Egyetemi Szövetség (IAU). Továbbá minden hét program képviseli a Keystone által akkreditált AQ Ausztria hat évet mint a 2016. szeptember IUS következik egy négyéves képzési szerkezet Az egyetemi szintű. A programok kompatibilisek a bolognai rendszert, és lehetővé teszik a szabad kreditek az ECTS. A főiskolai diplomát IUS értéke 240 kredit. A mester program IUS tart egy év és értéke 60 kredit.

Nyelvi követelmények

A kommunikációs nyelv és az oktatás A IUS AngolÉs minden leendő diákok kell igazolás nyelvtudás (IELTS 6 vagy TOEFL IBT 79). Diákok, akik nem ezt a szintet ért lehet tanulni az angol nyelviskola, amíg azok készen állnak a kari tanulmányok language-bölcs.

Részvételi díjak

-On egyetemi szintű a költségek egy programot indul 3600 Euro a vonatkozó ösztöndíj. mert mester in Genetics és Biomérnöki a díj 3500 Euro. az Nemzetközi kapcsolatok és Elektronikai Mérnöki programokA díj 3000 Euro.

Helyszínek

Szarajevó

International University of Sarajevo

Address
Hrasnička cesta 15
Ilidža


71210 Szarajevó, Bosznia és Hercegovina Szövetsége, Bosznia-Hercegovina
Telefonszám
+387 33 957-101

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket