Hivatalos Leírás

Az International University of Sarajevo egy non-profit, független felsőoktatási intézmény autonóm módon nyújt pénzügyi támogatást a munkájához. Kínál oktatási programok mindhárom vizsgálatban ciklus, valamint a speciális szakmai fejlesztési programok bejegyzett területeken.

IUS akkreditált nemzeti Ügynökség Felsőoktatás Fejlesztési és Minőségbiztosítási és szerepel az állami nyilvántartás akkreditált felsőoktatási intézmények Bosznia és Hercegovinában. Az egyetem munkatársa tagja az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) és egy teljes tagja Nemzetközi Egyetemi Szövetség (IAU). Továbbá minden hét program képviseli a Keystone által akkreditált AQ Ausztria hat évet mint a 2016. szeptember IUS következik egy négyéves képzési szerkezet Az egyetemi szintű. A programok kompatibilisek a bolognai rendszert, és lehetővé teszik a szabad kreditek az ECTS. A főiskolai diplomát IUS értéke 240 kredit. A mester program IUS tart egy év és értéke 60 kredit.

Nyelvi követelmények

A kommunikációs nyelv és az oktatás A IUS AngolÉs minden leendő diákok kell igazolás nyelvtudás (IELTS 6 vagy TOEFL IBT 79). Diákok, akik nem ezt a szintet ért lehet tanulni az angol nyelviskola, amíg azok készen állnak a kari tanulmányok language-bölcs.

Részvételi díjak

-On egyetemi szintű a költségek egy programot indul 3600 Euro a vonatkozó ösztöndíj. mert mester in Genetics és Biomérnöki a díj 3500 Euro. az Nemzetközi kapcsolatok és Elektronikai Mérnöki programokA díj 3000 Euro.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

International University Of Sarajevo IUS

Genetika és Biomérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakterületek és egyre nagyobb szükség van a genetikus és bioengineers alakú modern műszaki előírásoknak. Célunk, hogy ... [+]

Genetika és Biomérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakterületek és egyre nagyobb szükség van a genetikus és bioengineers alakú modern műszaki előírásoknak.

Célunk, hogy a vonat nyitott genetikus és bioengineers, tájékozottak a helyi és globális problémák, és érzékeny etikai kérdésekkel.

A program középpontjában a gyakorlati alkalmazások elméleti keret szolgáltatott az egyetemi szintű, kiépítése a kutatás kar és a fejlődő iparág-specifikus gyakorlatokat. Együttműködés az ipar egyik fő célja a programot annak érdekében, hogy adjunk megoldást találni, készségek és az elme-set kutatási hátú praktikum.

Egy éves m... [-]
Bosznia-Hercegovina Szarajevó
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International University Of Sarajevo IUS

A posztgraduális szinten, a hangsúly az IR program a béke és a konfliktus tanulmányok és a nemzetközi biztonságot. ... [+]

A posztgraduális szinten, a hangsúly az IR program a béke és a konfliktus tanulmányok és nemzetközi biztonság.

A program biztosítja a végzős hallgatók szükséges készségeket, hogy működjön a mai világban, és vizsgálja a motívumok, módszerek és eljárások államok folytató sajátos érdekeit a nemzetközi színtéren, és a fellépő erők alakra, és korlátozzák az államokban.

A program is otthont ad egy rendkívül sikeres Nyári Iskola Learning from the Past, átmeneti igazság, az egyeztetés és más kapcsolódó tudományágak.

Egy éves mértéke 60 kredit AQ Ausztria akkreditált 3000 euró évente [-]
Bosznia-Hercegovina Szarajevó
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

International University Of Sarajevo IUS

Elektronikai Mérnöki programot kínál a Master of Science fokozatot területén a villamos energia és a villamosenergia-rendszerek, valamint az elektronika és a beágyazott r ... [+]

Elektronikai Mérnöki programot kínál a Master of Science fokozatot területén a villamos energia és a villamosenergia-rendszerek, valamint az elektronika és a beágyazott rendszerek.

A tanulmány a program középpontjában a kínált tanterveket alkalmazott szempontok a vizsgált téma. Ennélfogva a hallgató számára javasolt, hogy dolgozzon ki egy átfogó megértése terén, ami megnyitja a különböző lehetőségeket neki / neki, hogy az ipar és a tudomány, illetve a kutatás és fejlesztés.

A hatalmas változások energetikai ágazatban, kezdve a megújuló energiaforrások elosztott termelők és befejezve a mikro-hálózatok, hívja az új ötletek és különböző módon integrálja a kutatás ezeken a területeken, és ez az alkalmazás a piacon. Az, hogy több, a EEE program biztosítja a lehetőséget a diákoknak, hogy aktívan részt vesz a pálya kapcsolódó hálózati rendszerek elemzése és tervezése az egyik kezében, és a vezérlése és optimalizálása e rendszerek révén beágyazott rendszerek pályán.... [-]

Bosznia-Hercegovina Szarajevó
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

International Relations Office of IUS