University of Sarajevo School of Economics and Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Economics and Business Szarajevóban (SEBS) 1952-ben alakult, mint a Gazdaságtudományi Kar. Az első osztályú állt 105 főállású és 129 részmunkaidős diákok. SEBS van a legnagyobb hagyományokkal, és a legnagyobb oktatási intézménye Bosznia-Hercegovinában. Ez a világ egyik vezető intézménye a BH felsőoktatási rendszer létrehozása és a tudás terjesztése területén a közgazdasági és üzleti adminisztráció. Különös jelentősége van a folyamatos Iskola műveletek során az elmúlt 58 évben. Közepette is a legnehezebb gránát és a hadviselés során agresszió ellen Bosznia és Hercegovina 1992-1995, a tanítás nem szűnt miatt a lelkesedés és elkötelezettség, a munkavállalók és a diákok.

Az iskola sikerült tartani a többség az oktatók még a legnehezebb időszakokban a története. Az elmúlt ötven évben, az iskola azóta folyamatosan kidolgozása és végrehajtása számos program kialakulásához vezető magasan képzett és kreatív szakemberek felvételére képesek, vezetői és vezetői szerepek szakmai karrierjük során. Fő célja, hogy fogadja el és alkalmazza az összes jelenlegi tendenciák üzleti, gazdasági és oktatási alkalmazkodni a gyorsan változó, versenyképes környezetet.

2009-től 15,154 diákok a négyéves program, 823 diák a hároméves programot és 3,543 hallgatók a két éves program végezte el az iskola életében. 569 pályázó szerzett mesterképzésre, míg a 187 doktori disszertáció védte.

Igyekszik, hogy a tanterv és tananyag olyan modern, mint lehetséges, valamint hogy fokozzák a lépéseket a nemzetközivé válás és a nemzetközi elismerése annak fok, az iskola volt az első Bosznia-Hercegovina elfogadására és végrehajtására (közben a 2001/2002 tanév) tanterv alapján az Európai Credits Transfer System - ECTS. Érzékelhető szintű együttműködés valósult meg az elit közgazdaságtan mind Európában és szerte a világon, hogy a hallgatók szélesebb köre lehetőségek, és lehetővé teszi a saját független befolyásolja a fejlődését a programok, amelyekben részt vesznek. A második lépés végrehajtása az ECTS-alapú koncepció tanulmány Iskolában 2005-ben indult azzal, hogy a "3 + 2 + 3" rendszer. Az iskola bemutatta az első generációs diplomások, amelynek alapja egy ECTS koncepció, 2008 októberében.

SEBS az egyetlen oktatási intézmény B & H, amely már tagja az Európai Alapítvány Management Development - EFMD és tagja a Szövetség előzetes kollégiumi School of Business - AACSB.

SEBS megadták az akkreditációt az osztrák minőségbiztosítási ügynökség. Jelenleg SEBS az egyetlen kar Bosznia-Hercegovinában, amely rendelkezik az európai akkreditáció, ami azt jelenti, hogy ez az intézmény és annak diplomák fogják ismerni az európai oktatási térség.

SEBS is bevezetett minőségirányítási rendszer megfelel az ISO 9001: 2008. 2009-ben, SEBS szerzett minősítést a Bureau Veritas. Bevezetés és tanúsítása minőségirányítási rendszer az ISO szabvány ellenőrzi SEBS, mint egy sikeres intézmény kidolgozását és megvalósítását tudományos programok 1., 2. és 3. vizsgálat ciklust a felsőoktatás és a nem egyetemi szakok, tanfolyamok és képzések szerint az egész életen át tartó tanulás fogalmát. 2009-ben, SEBS jutalmazta EDUNIVERSAL Palmes bizonyítvány. Ez a tanúsítvány kiemeli az egyre növekvő sikerét ez az intézmény nemzetközi szinten, és hozza SEBS a 1.000 legjobb üzleti iskolák világszerte.

Szerint a Webometrics, világ egyetemek rangsorolási rendszer a WEB tevékenységek, SEBS volt rangsorolva 390., az elsők között 400 üzleti iskolák a világon.

Helyszínek

Szarajevó

School of Economics and Business

Address
School of Economics and Business in Sarajevo
University of Sarajevo
Trg oslobodjenja - Alija Izetbegovic 1

71000 Szarajevó, Bosznia és Hercegovina Szövetsége, Bosznia-Hercegovina
Telefonszám
+387 33 275-900

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: