Access Masters

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2018 Access Masters Spring Tour január 24-én kezdődik Brüsszelben megrendezett rendezvényen, melynek során a Masters pályázóknak lehetősége nyílik arra, hogy megfeleljenek a legjobb One-on-One iskoláknak.

2018 januárja és április között a Tour lehetővé teszi a leendő pályázók számára, hogy 17 európai, latin-amerikai, indiai és közel-keleti eseményekkel találkozzanak vezető nemzetközi egyetemekkel és üzleti iskolákkal. Az Access Masters Tour először látogat Berlinbe és Brüsszelbe. Keresse meg a teljes ütemezést az accessmasterstour.com eseményoldalán

Testre szabott oktatási tapasztalat

Az Access Masters események során a főiskolai diplomások vagy a közelmúltbeli diplomások a legjobban illeszkedő mesterképzést fedezhetik fel. Az események összekapcsolják a posztgraduális igazságszolgáltatást, az egy-egy-egy találkozót és a tanácsadói üléseket, amelyek lehetővé teszik a pályázók számára, hogy az oktatási lehetőségeket a legjobban illeszkedő módon feltárják.

Az egy-az-egy események lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy találkozzanak a bennfentesekkel a legjobb üzleti iskoláktól - felvételi igazgatóktól, professzoroktól, jelenlegi diákoktól és öregdiáktól. Ezáltal jobb helyzetben vannak ahhoz, hogy azonosítsák a számukra legmegfelelőbb programokat, és javítsák a felvételi esélyüket. Az egy-az-egy találkozók lehetőséget nyújtanak arra, hogy többet tudjanak meg az egyes üzleti mesterképzésekről közvetlenül a forrásból, felfedezzék az Ön számára leginkább fontos részleteket, és hasonlítsák össze a különböző nézőpontokat és tapasztalatokat.

Az Access Masters vásárok lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy egyszerre sok különböző mesterképzést ismerjenek meg. A nyílt tisztességes formátumban a leendő mester-pályázók találkozhatnak az összes résztvevő egyetemmel, és részletes információkat kaphatnak a diplomás programok teljes köréről az üzleti és menedzsmenten túl. Ez az egyetemi környezet érzését és az interdiszciplináris tapasztalatokat is magába foglalja.

De ezek az események nem csak a leendő hallgatóknak segítenek megtalálni a megfelelő programot. A megkeresők is részesülhetnek szakértői visszajelzésekben az MBA profiljuk javításának erősségeiről és területeiről, szakmai tanácsokkal a megfelelő programok kiválasztásáról, és mi teszi a kiemelkedő alkalmazást. Gyakorlati tanácsokat kaphatnak a tesztelőkészítésről (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS stb.), Ösztöndíjas pályázatokról és egyéb finanszírozási lehetőségekről.

Röviden, az Access Masters Tour lehetővé teszi, hogy felkutassa, felkészítse és elindítsa posztgraduális képzését a lehető legjobb módon.

Ki részesülhet

Access Masters rendezvények célja, hogy segítsék a leendő mesterképzőket abban, hogy megtalálják a legjobban megfelelő Masters programokat.

A szervezők arra ösztönzik a hallgatókat, hogy a diplomamunka utolsó évében, valamint a közelmúltbeli diplomások csatlakozzanak az eseményhez. A legtöbb mesterképzési program a munkatapasztalattal nem rendelkező pályázókat fogadja. Néhány program azonban olyan fiatal szakemberekre irányul, akik már körülbelül két éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szakiskolai szakterületre vonatkozóan.

Az akadémiai tanulmányok számára az angol nyelvű készség elengedhetetlen, mert az Access Masters rendezvényeken bemutatott programok többségét angolul tanítják.

Fontos tudni azt is, hogy a One-to-One eseményformátum és az Access Masters vásárok különböző típusú jelölteket kínálnak.

Az egy-egy esemény formátumot a leendő hallgatók számára tervezték, akik érdeklődnek az üzleti szakok iránt. A pályázók kapcsolatba léphetnek az üzleti iskolákkal, amelyek megfelelnek profiljuknak és preferenciáiknak, legfeljebb 20 perces találkozókon, amelyeket előre terveztek.

A vásárok viszont lehetővé teszik a jelölteknek, hogy több tucat iskolai képviselővel találkozhassanak, hogy megismerjék a különböző mesterprogramokat. Ez a különböző programok és formátumok lehetővé teszik az Access Masters rendezvények számára, hogy nagyszámú jelöltet válasszanak az élet útjában.

Helyszínek

Sao Paulo

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Mexikó állam, Mexikó

Mumbai

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, India

Milánó

Address
Piazza della Repubblica 20
Milánó, Lombardia, Olaszország

New Delhi

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, India

Párizs

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Párizs, Île-de-France, Franciaország

Moszkva

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moszkva, Moskva, Oroszország

Rio de Janeiro

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Bejrút

Address
Bejrút, Bejrút kormányzóság, Libanon

München

Address
Maximilianstraße 17
München, Bajorország, Németország

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Kolumbia

Kijev

Address
5, Alla Tarasova Street
Kijev, Kijev városában, Ukrajna

Brüsszel

Address
Rue du Commerce 9
Brüsszel, Belgium

Lima

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Callao régió, Peru

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, India

Bogotá

Address
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Kolumbia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket